• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
250 ml benimki, ince uzun bir şişe. Günde 1 yemek kaşığı alsak epey gider gibi geldi ama deneyip göreceğiz artık :)
Benimki de aynısı ne bileyim bana küçük geldi 😃 süt yapsın diye ne yapacağımı şaşırdım şişeyi kafana dik deseler öyle lık lık içicem 🥲😃

Ben de öyle, yanlış saymadıysam 6 tane süt arttırıcı kullanıyorum değişik formlarda akdkdkd
Valla benim de o kadar vardır. Bestlak damla, anne çayı, solgar, galactaco tablet kullandım bitmek üzere ama, malt içeceği, bir de bu yağ. Daha bugün bu kadar takviye ye sütümün duvarlara fışkırması lazım diyordum 😃

Merhaba ben de yanımda hepsini götürdüm ama hamile iken bize bakılan ultrason ile bakıldığı için bezi cikartmadik sizin gittiğiniz hastanede nasıl olur bilemedim ki bizimkine bizde şaşırdık tabi böyle beklemiyorduk 🤷🏼🙈
Evet p ultrason ile bakılıyor fakat kıyafet, bez üzeri bakılması tuhaf gösteriyor demek ki. Ekstra kıyafet bez götürmeye gerek yok demek🙏

Valla benim de o kadar vardır. Bestlak damla, anne çayı, solgar, galactaco tablet kullandım bitmek üzere ama, malt içeceği, bir de bu yağ. Daha bugün bu kadar takviye ye sütümün duvarlara fışkırması lazım diyordum 😃
Mottomuz bu, duvarları sütle yıkayacağız 😂

Bir yandan da diyorum ki bunları kullanmasak ne olacaktı? İlkinde kullanmadım ama şimdi bırakmaya korkarım 😀

Back