- 26 Şubat 2024
- 6.010
- 6.199
- 113
Ravla yağını nasıl kullanıyorsunuz kızlar? eelifeylull
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kargom bugün geldi. Aç karnına 1 yemek kaşığı diye biliyorum. Yalnız çok küçük bu şişe hemen biter gibiRavla yağını nasıl kullanıyorsunuz kızlar? eelifeylull
Ben 1 tatlı kaşığı içiyorum sabah aç karnına çünkü çok çirkin, 1 yk içersem kusarımRavla yağını nasıl kullanıyorsunuz kızlar? eelifeylull
250 ml benimki, ince uzun bir şişe. Günde 1 yemek kaşığı alsak epey gider gibi geldi ama deneyip göreceğiz artık :)Benim de kargom bugün geldi. Aç karnına 1 yemek kaşığı diye biliyorum. Yalnız çok küçük bu şişe hemen biter gibi
Çirkinmiş cidden sonradan da ağzıma geldi hep öğkBen 1 tatlı kaşığı içiyorum sabah aç karnına çünkü çok çirkin, 1 yk içersem kusarım
Bu sabah üstüne çikolata yedim Allah affetsinÇirkinmiş cidden sonradan da ağzıma geldi hep öğk
Benimki de aynısı ne bileyim bana küçük geldi süt yapsın diye ne yapacağımı şaşırdım şişeyi kafana dik deseler öyle lık lık içicem250 ml benimki, ince uzun bir şişe. Günde 1 yemek kaşığı alsak epey gider gibi geldi ama deneyip göreceğiz artık :)
Ben de öyle, yanlış saymadıysam 6 tane süt arttırıcı kullanıyorum değişik formlarda akdkdkdBenimki de aynısı ne bileyim bana küçük geldi süt yapsın diye ne yapacağımı şaşırdım şişeyi kafana dik deseler öyle lık lık içicem
Valla benim de o kadar vardır. Bestlak damla, anne çayı, solgar, galactaco tablet kullandım bitmek üzere ama, malt içeceği, bir de bu yağ. Daha bugün bu kadar takviye ye sütümün duvarlara fışkırması lazım diyordumBen de öyle, yanlış saymadıysam 6 tane süt arttırıcı kullanıyorum değişik formlarda akdkdkd
Evet p ultrason ile bakılıyor fakat kıyafet, bez üzeri bakılması tuhaf gösteriyor demek ki. Ekstra kıyafet bez götürmeye gerek yok demekMerhaba ben de yanımda hepsini götürdüm ama hamile iken bize bakılan ultrason ile bakıldığı için bezi cikartmadik sizin gittiğiniz hastanede nasıl olur bilemedim ki bizimkine bizde şaşırdık tabi böyle beklemiyorduk
Mottomuz bu, duvarları sütle yıkayacağızValla benim de o kadar vardır. Bestlak damla, anne çayı, solgar, galactaco tablet kullandım bitmek üzere ama, malt içeceği, bir de bu yağ. Daha bugün bu kadar takviye ye sütümün duvarlara fışkırması lazım diyordum
Benim hiç olmazdı heralde bilmiyorum ilk deneyimim amaMottomuz bu, duvarları sütle yıkayacağız
Bir yandan da diyorum ki bunları kullanmasak ne olacaktı? İlkinde kullanmadım ama şimdi bırakmaya korkarım