• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Benimde bebeğim bugün ara ara öksürüyor ya hastalık mı bulaştı acaba korktum göğsünü falan yağladım ağız mendilini ütüleyip koydum umarım hastalık olmaz 😔
Merco da deli gibi hapşurmaya başladı ana kucağındayken bir baktık komple kaka çiş çocuk. Direkt banyo yaptırdık ama aklım çıkıyor gözüm hep onda, öksürme arada hep oluyor bebede tükürüğünü yutuyor gibi sanki

Merco da deli gibi hapşurmaya başladı ana kucağındayken bir baktık komple kaka çiş çocuk. Direkt banyo yaptırdık ama aklım çıkıyor gözüm hep onda, öksürme arada hep oluyor bebede tükürüğünü yutuyor gibi sanki
O dediğin oluyordu hep anlıyordım tükmüğünden öyle olduğunu bu bildiğin öksürüyor baya canımı sıktı eve de bu hafta bebek görmeye gelenler oldu öpmediler öyle ama işte sonuçta ben öptüm onları ben taşıdımda mı geçirdim ona off bilemiyoruz ki hastaneye de gitmiştik orda da olmuş olabilir hasta çocuk çoktu çünkü😢

O dediğin oluyordu hep anlıyordım tükmüğünden öyle olduğunu bu bildiğin öksürüyor baya canımı sıktı eve de bu hafta bebek görmeye gelenler oldu öpmediler öyle ama işte sonuçta ben öptüm onları ben taşıdımda mı geçirdim ona off bilemiyoruz ki hastaneye de gitmiştik orda da olmuş olabilir hasta çocuk çoktu çünkü😢
Yapma yaa, du bakalım bugün geçmezse yarın doktora götürürsün canım bir şey varsa da ilerlemez

Yeni probiyotik kullanmaya başladım ben de bu arada mafloru bıraktım. Biogaiayı arayıp da bulamayanlarınız olduysa onun içindeki bakteriden var bunda da arkadaşım söyleyince getirttim hemen bugün daha rahatız acaba o mu fayda etti diye de düşündüm bir.

Eklentiler

• IMG_3094.png
    IMG_3094.png
    157,9 KB · Görüntüleme: 38
Yeni probiyotik kullanmaya başladım ben de bu arada mafloru bıraktım. Biogaiayı arayıp da bulamayanlarınız olduysa onun içindeki bakteriden var bunda da arkadaşım söyleyince getirttim hemen bugün daha rahatız acaba o mu fayda etti diye de düşündüm bir.
kaleidon kullanmış mıydın hiç derya? iki gündür kullanıyoruz biz bugün bebe bağıra bağıra ağlıyor resmen çığlıklar yardım çığlıkları 😩

Benimki de sabahtır çok rahattı, tahmin etmiştim akşam bişiler olacağını. Sabahtan beri hiç gaz sesi duymamıştım onun acısı şimdi çıkıyor gazlandı yine :(

Selam kızlar bebeğimden aşırı bağırsak sesleri geliyor epeydir var gerçi ama bi türlü geçmedi hala . Gurul gurul hep sizinkilerde öyle mi ? Normal bir şey mi acaba ve ne zaman geçecek :(

kaleidon kullanmış mıydın hiç derya? iki gündür kullanıyoruz biz bugün bebe bağıra bağıra ağlıyor resmen çığlıklar yardım çığlıkları 😩
Kaleidonla maflorun içeriği aynı. Ama yapar mı oyşe bir sey probiyotik neticede bilemedim

Bugün bizim de 1 ay bitti ama çekim süs falan yok. Kriz saati öncesi aklıma geldi, son dakikada yatağa koyup birkaç tane fotoğrafını çektim 🥲 sizinki maşallah ne güzel olmuş, darısı 2 yaşına olsun 🙏🏻🩷
Oyy maşallah kız bebeklerini süslü süslü fotoğrafını çek çok güzel. Benim aklımdan çıkmış banyo yaptırdıktan sonra aklıma geldi alelacele bir şeyler yapıp çektik Biz de böyle olduk teyzeleri 1 ayımızda

Eklentiler

• IMG_20250118_221355.jpg
    IMG_20250118_221355.jpg
    171,2 KB · Görüntüleme: 34
Selam kızlar bebeğimden aşırı bağırsak sesleri geliyor epeydir var gerçi ama bi türlü geçmedi hala . Gurul gurul hep sizinkilerde öyle mi ? Normal bir şey mi acaba ve ne zaman geçecek :(
Bi dönem gazı yoğun olduğu dönem benim bebekte böyleydi ses geliyordu resmen 😅 normal herhalde ya

Benimki hep öyle ya. Emerken bir elim cocugun üstünde ya daha emerken bile o gaz, gurultu elimin altında tüm sırtında karnında geziniyor resmen. Asırı gurulduyor

Oyy maşallah kız bebeklerini süslü süslü fotoğrafını çek çok güzel. Benim aklımdan çıkmış banyo yaptırdıktan sonra aklıma geldi alelacele bir şeyler yapıp çektik Biz de böyle olduk teyzeleri 1 ayımızda
Oyy maşallah o pambık ellerini sevsinler 😍

Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ankara'da yaşıyorsanız bizim gittiğimiz doktoru yazayım.

Belirtiler geçmiyorsa bir şeyler daha eklenmesi gerek olabilir ama en iyi doktor bilir. İyi doktor bulmak da zor olabiliyor gerçi. Yediklerinizi bir takip etseniz, hangileri alerjen sınıfında diye. İlk aklıma kuruyemiş geldi mesela, dana eti olabilir.
Ben ankarada yaşıyorum bana doktora söyler misiniz?

Kızlar burada bahsettiğim doktor çocuk gastroenteroloji uzmanı, alerji için. Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum ama yine de yazayım. Gazı üniversitesi çocuk gastroenteroloji bölüm dalı başkanı Buket Dalgıç. İnanılmaz bir hekimdir, kimsenin ihtiyacı olmasın ama varsa da çok iyidir.
Ben ankarada yaşıyorum bana doktora söyler misiniz?

Back