Seker yuklemesi yaptınız mı peki? Benimde endişem şeker çıkması aslında.. dikkat ediyorum ama ister istemez hızlı kilo almışım.Merhaba
Gyno ferro sanol olan demir hapını günde 1 kullanıyorum, orzax 1000uı bir puf sprey d vitamini kullanıyorum birde 1 hafta önce magnorm magnezyumu günde 1 olarak baslattı baska birsey kullanmıyorum suan geçen ay 3 kilo aldım ondan diyet yazdı birde
Selam kızlar. Şubat annesiyim, sizleri de yakından takip ediyorum. Hepinize sağlıklı gebelikler, Doğum yapan annemize ve dünyayı erken merak eden bebişlerimize güç kuvvet diliyorum. Detaylı ultrasonu çoğunuz yaptırdınız. Özel sağlık sigortası karşılıyor mu onu sormak istedim. Acıbadem bir fiyat verdi sigortalı olmamıza rağmen (9152tl), sigortamız %20 katkı payı ödeyerek yaptırabilirsiniz dedi kafam karıştı. Sizin deneyimleriniz nasıldı?
Tanımlı. Sigorta şirketi 2li 3lü ve detaylı usg yi kapsıyor sözleşmeniz dediSigortanızda doğum paketi tanımlı değilse karsilamayabilir
Ataşehir Acıbadem’den aldık bu fiyatı. Daha önce o perinatologa gitmiştim yine ona gitmek istedim, bir de Medical Park Kocaeli’ye sorayım yarın iyi hatırlattınızMerhabalar.. Neye istinaden bu kadar yüksek fiyat alıyorlar bilmiyorum, açıkcası anlamıyorum da.. ben temmuz da Medical Park dan doğum paketi aldığım için eylül de zamsız fiyattan detaylı ultrason ücretini ödedim. 2750 TL idi . Zamlı hali de büyük ihtimal 3-4 arasıdır. Tabi şehirden şehire göre de değişiyor sanırım.. İsterseniz başka hastanelere de sorun
Geçmiş olsun kötü düşünmeyin inşallah atlatırsınızKızlar sanırım ben de grip oldum umarım griptir covid falan değildireşim hasta oldu o kadar uzak durduk ama yine de bulaştı, boğazım inanılmaz acıyor.
Şimdilik ıhlamur limon falan deneyeceğim, inşaAllah ilerlemeden atlatırım
Geçen hafta aynı şekilde ayrı uyumamıza rağmen eşimden bana bulaştı. Sadece bir kere parol aldım. Onun dışında multivitamine ağırlık verdim. Günlük bir bardak kuşburnu içtim. Turunçgiller başta olmak üzere günde 3 porsiyon meyve yedim. Tuzlu su ile gargara yaptım. Taze naneyi suyun içine attım, o kaynarken bir havluyu kafama kapatarak buharını soludum. Bol bol yattım dinlendim. Bir hafta içinde atlattım bu şekilde. 7.7 ye çıkan crp 0.88 olmuş.Kızlar sanırım ben de grip oldum umarım griptir covid falan değildireşim hasta oldu o kadar uzak durduk ama yine de bulaştı, boğazım inanılmaz acıyor.
Minik mucizeler nasıl yaKızlar 7 günlük tecrübemle size bir tavsiye vermek istiyorum. Süt sağmak için ilk zamanlar (inşallah emzirirsiniz hepiniz) için el pompası aldı eşim. Tabi ben narkozlu olduğum için o gidip bulduğunu almış. Life net diye bir marka. Ben aşırı memnun kaldım el pompasından. Gün geçtikçe sütüm çoğalıyor ve elle manuel olarak yetişemedim. Artık sızlamalar göğüslerimdeki süt yumrular çoğaldı. Arkadaşım mamajoo pompası varmış elektrikli onu verdi ama hiç verim alamadım desem yeri. Bugün gidip manuel pompayı aldığım yerden aynı marka elektrikli pompa aldık. O kadar memnun kaldım ki. 20 dk 150 ml süt sağdım ve yorulmadım. Eğer alacak olanlar varsa halen aklınızda bulunsun. Eğer memnun kalmasaydım lansinoh sipariş edecektim bende
Kuzum bende de mamajoo elektrikli var.ikili almıştık oğlumda.ikisini aynı anda calistirdiginda verim alamiyorsun.tekli calistirman gerek ve 10dk gibi sürede baya süt sağlıyor.ben sık sık mastit olduğum için baya işime yaramisti bnm.memnun kaldım.Kızlar 7 günlük tecrübemle size bir tavsiye vermek istiyorum. Süt sağmak için ilk zamanlar (inşallah emzirirsiniz hepiniz) için el pompası aldı eşim. Tabi ben narkozlu olduğum için o gidip bulduğunu almış. Life net diye bir marka. Ben aşırı memnun kaldım el pompasından. Gün geçtikçe sütüm çoğalıyor ve elle manuel olarak yetişemedim. Artık sızlamalar göğüslerimdeki süt yumrular çoğaldı. Arkadaşım mamajoo pompası varmış elektrikli onu verdi ama hiç verim alamadım desem yeri. Bugün gidip manuel pompayı aldığım yerden aynı marka elektrikli pompa aldık. O kadar memnun kaldım ki. 20 dk 150 ml süt sağdım ve yorulmadım. Eğer alacak olanlar varsa halen aklınızda bulunsun. Eğer memnun kalmasaydım lansinoh sipariş edecektim bende
Gexmis olsun cnm.bizde hafta sonu kardeşlerimin yanına gitmiştik.onlar ve çocuklarida gripti ve şuan oğlum ben eşim hepimizde Grip olduk.biz bı şekilde atlatiriz da oğlumun çok kötü oldu ya.dun akşamdan beri boğazi çok fena. Gece boğazından uyuyamadi.hastaneye götürcem bugün.of ya çocuklar hasta olmasınKızlar sanırım ben de grip oldum umarım griptir covid falan değildireşim hasta oldu o kadar uzak durduk ama yine de bulaştı, boğazım inanılmaz acıyor.
Tavsiyen için teşekkür ederiz arkadaşımKızlar 7 günlük tecrübemle size bir tavsiye vermek istiyorum. Süt sağmak için ilk zamanlar (inşallah emzirirsiniz hepiniz) için el pompası aldı eşim. Tabi ben narkozlu olduğum için o gidip bulduğunu almış. Life net diye bir marka. Ben aşırı memnun kaldım el pompasından. Gün geçtikçe sütüm çoğalıyor ve elle manuel olarak yetişemedim. Artık sızlamalar göğüslerimdeki süt yumrular çoğaldı. Arkadaşım mamajoo pompası varmış elektrikli onu verdi ama hiç verim alamadım desem yeri. Bugün gidip manuel pompayı aldığım yerden aynı marka elektrikli pompa aldık. O kadar memnun kaldım ki. 20 dk 150 ml süt sağdım ve yorulmadım. Eğer alacak olanlar varsa halen aklınızda bulunsun. Eğer memnun kalmasaydım lansinoh sipariş edecektim bende
Geçen cuma ben de aynıydım canım sonra cumartesi öksürük başladı çok zor öksürürken kasıklarım bile acıyordu . Bir de kendimi kastıgım için çok terliyordum. Günde 4 kere falan sıcak banyo yaptım iki gün boyunca .Kızlar sanırım ben de grip oldum umarım griptir covid falan değildireşim hasta oldu o kadar uzak durduk ama yine de bulaştı, boğazım inanılmaz acıyor.
Bebekler kilo alıp veriyorlar. Dün oğluma anne sütü başladılar diğer takviyeleri kestiler. Kızım beyin kanaması yaşamış. Dün arayıp haber verdiler. Oğlumdan çok umutlular ama Hüma’m biraz daha hasta. Onun çok duaya ihtiyacı var. Çok direniyor güzel kızım. Emmek istiyor ama bağırsakları midesi hazır değil. Süt arıyor bildiğiniz. Hemşire elimizi bile emmeye çalışıyor diyorTavsiyen için teşekkür ederiz arkadaşımben henüz almadım bu dediğin markaya da bakayım .
Bebişler nasıl merak ediyoruzkilo aldılar mı ? Sen nasılsın
Rabbim kızınızı da oğlunuzu da size bağışlasın, güçlü canavarlar onlar, mücadeleyi kazanacaklar inşallah. Mucizelerin gelişimini yazın ara ara biz de sizinle birlikte sevinmek istiyoruz.Bebekler kilo alıp veriyorlar. Dün oğluma anne sütü başladılar diğer takviyeleri kestiler. Kızım beyin kanaması yaşamış. Dün arayıp haber verdiler. Oğlumdan çok umutlular ama Hüma’m biraz daha hasta. Onun çok duaya ihtiyacı var. Çok direniyor güzel kızım. Emmek istiyor ama bağırsakları midesi hazır değil. Süt arıyor bildiğiniz. Hemşire elimizi bile emmeye çalışıyor diyor
İnşallah canım, onları alıp eve getireceğim günü iple çekiyorum. Duanızı eksik etmeyin. Çok sağolunRabbim kızınızı da oğlunuzu da size bağışlasın, güçlü canavarlar onlar, mücadeleyi kazanacaklar inşallah. Mucizelerin gelişimini yazın ara ara biz de sizinle birlikte sevinmek istiyoruz.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun kötü düşünmeyin inşallah atlatırsınız
Ben de söylediklerini deneyeyim canım ilerlemeden, güya o da ben de çok dikkat ettik nasıl bulaştı anlamadımGeçen hafta aynı şekilde ayrı uyumamıza rağmen eşimden bana bulaştı. Sadece bir kere parol aldım. Onun dışında multivitamine ağırlık verdim. Günlük bir bardak kuşburnu içtim. Turunçgiller başta olmak üzere günde 3 porsiyon meyve yedim. Tuzlu su ile gargara yaptım. Taze naneyi suyun içine attım, o kaynarken bir havluyu kafama kapatarak buharını soludum. Bol bol yattım dinlendim. Bir hafta içinde atlattım bu şekilde. 7.7 ye çıkan crp 0.88 olmuş.
Teşekkür ederim canım, size de çok geçmiş olsun. Ayevet çocuklar hasta olunca insan hiç dayanamıyorKuzum bende de mamajoo elektrikli var.ikili almıştık oğlumda.ikisini aynı anda calistirdiginda verim alamiyorsun.tekli calistirman gerek ve 10dk gibi sürede baya süt sağlıyor.ben sık sık mastit olduğum için baya işime yaramisti bnm.memnun kaldım.
Gexmis olsun cnm.bizde hafta sonu kardeşlerimin yanına gitmiştik.onlar ve çocuklarida gripti ve şuan oğlum ben eşim hepimizde Grip olduk.biz bı şekilde atlatiriz da oğlumun çok kötü oldu ya.dun akşamdan beri boğazi çok fena. Gece boğazından uyuyamadi.hastaneye götürcem bugün.of ya çocuklar hasta olmasın
İşte en çok korktuğum öksürük, acaba öksürük başlarda serklaja zarar verir miyim diye çok korkuyorum canımGeçen cuma ben de aynıydım canım sonra cumartesi öksürük başladı çok zor öksürürken kasıklarım bile acıyordu . Bir de kendimi kastıgım için çok terliyordum. Günde 4 kere falan sıcak banyo yaptım iki gün boyunca .
Ihlamur , portakal suyu bol su bal ile 3 günde atlattım şükürler olsun . Ama bence en iyisi sıcak banyo
Hep dualarımdasınız, Rabbim güzel yavrularına şifalar versin de beraber çıkın hastanedenİnşallah canım, onları alıp eve getireceğim günü iple çekiyorum. Duanızı eksik etmeyin. Çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?