Ben bugün testi tekrarladım. 3 saatlik baktılar 75 Gr. Sonuçları çıktı değerler sınırda daha doktora göstermedim büyük ihtimalle diyet verecek .Ben bugün delete yaptirdim 75 ml içtim 3 kere kan verdim
Sigortanızda doğum paketi tanımlı değilse karsilamayabilirSelam kızlar. Şubat annesiyim, sizleri de yakından takip ediyorum. Hepinize sağlıklı gebelikler, Doğum yapan annemize ve dünyayı erken merak eden bebişlerimize güç kuvvet diliyorum. Detaylı ultrasonu çoğunuz yaptırdınız. Özel sağlık sigortası karşılıyor mu onu sormak istedim. Acıbadem bir fiyat verdi sigortalı olmamıza rağmen (9152tl), sigortamız %20 katkı payı ödeyerek yaptırabilirsiniz dedi kafam karıştı. Sizin deneyimleriniz nasıldı?
Geçmiş olsun canım dahiliyeye mi yönlendiriyor acaba yüksek cikincaBen bugün testi tekrarladım. 3 saatlik baktılar 75 Gr. Sonuçları çıktı değerler sınırda daha doktora göstermedim büyük ihtimalle diyet verecek .
Canım ben kan sonuçları da çıkmış bu açlık tokluk nerde yazar kan sonuçlarının içinde glukoz var sadece onu acaba anlamadımBen bugün testi tekrarladım. 3 saatlik baktılar 75 Gr. Sonuçları çıktı değerler sınırda daha doktora göstermedim büyük ihtimalle diyet verecek .
Bende özel sağlık sigortası kullanıyorum içinde doğum teminatıda var ama gittiğim hastanede detaylı yapılmıyordu dışarda bi klinikte yaptırdık onu. sizin sigortanızın içeriğine ve gittiğniz hastane yapıyorsa değişebilirSelam kızlar. Şubat annesiyim, sizleri de yakından takip ediyorum. Hepinize sağlıklı gebelikler, Doğum yapan annemize ve dünyayı erken merak eden bebişlerimize güç kuvvet diliyorum. Detaylı ultrasonu çoğunuz yaptırdınız. Özel sağlık sigortası karşılıyor mu onu sormak istedim. Acıbadem bir fiyat verdi sigortalı olmamıza rağmen (9152tl), sigortamız %20 katkı payı ödeyerek yaptırabilirsiniz dedi kafam karıştı. Sizin deneyimleriniz nasıldı?
Glikoz açlık glikoz 1saatlik glikoz 2saatlik diye yazarCanım ben kan sonuçları da çıkmış bu açlık tokluk nerde yazar kan sonuçlarının içinde glukoz var sadece onu acaba anlamadım
Evet canım ama tam emin değilim hala .Evet gerçekten fiyatı iyiymiş ama varken de almamış oldun. Hatta bu sağma makinası için almayın gerek olursa alın diyenler bile var . Ama ben önceden alıcam sanırım . Mochi almayı düşünüyorum
Hayır canım sigorta karşılamıyor , hatta sgk dan giriş yapmıyorlar detaylıda tamamen özel gidiyorsun.Selam kızlar. Şubat annesiyim, sizleri de yakından takip ediyorum. Hepinize sağlıklı gebelikler, Doğum yapan annemize ve dünyayı erken merak eden bebişlerimize güç kuvvet diliyorum. Detaylı ultrasonu çoğunuz yaptırdınız. Özel sağlık sigortası karşılıyor mu onu sormak istedim. Acıbadem bir fiyat verdi sigortalı olmamıza rağmen (9152tl), sigortamız %20 katkı payı ödeyerek yaptırabilirsiniz dedi kafam karıştı. Sizin deneyimleriniz nasıldı?
Nasıl yani ayrintilida da mı fark etmediler?yoksa ayrintiliya kadar kız deyip ayrıntılı da mı fark ettiler erkek oldugunuMerhaba kızlar,hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah,hepiniz detaylı ultrasona girdiniz sanırım,size birşey soracağım detaylı ultrasonda cinsiyeti farklı çıkan var mı aranızda merak ettim,benim arkadaşıma 6 ay kız dediler ,sonra erkekmiş dediler ,kuzenimin de aynısı başına geldi aylarca kız dediler yengem hep pembiş pembiş kıyafetler aldı ,sonra erkekmiş dediler ve çocuğa mecburen pembiş kıyafetler giydirdiler
Kuzenim detaylıyı devlette yaptırmıştı doktor cinsiyeti söylememiş detaylıda ,o da zaten doktoru kız deyince sormamış,arkadaşı hiç hatırlamıyorum 14 yıl önceydi,geçen gün konuştuk hatta 6 ay kız dediler diye ama detaylıyı sormak hiç aklıma gelmedi,soracağım ilk fırsattaNasıl yani ayrintilida da mı fark etmediler?yoksa ayrintiliya kadar kız deyip ayrıntılı da mı fark ettiler erkek oldugunu
Ya çoraplara bayılıyorum minik minik
Ek gıdaya 6 aydan sonra geçiyoruz ya o yüzden 6 ay ve üstü oluyor hepsi , yeni doğan için kaşık biberon oluyor eğer süt vermek istiyorsanKizlar grup listemizde yazan silikon mama kaşığıni ebebek magazasindan bugun bakayim dedim ama ustunde hep 6m+yaziyo. Bunun yenidogani var mi yoksa hepiniz 6aylik olandan mi aldınız?
Merhaba benim doktorum da multivitamini kesti 91 kg ulaştım zaten kiloluydum..Demir ve d vit 3 damla verdi funde 9 damla.. siz ne yaptınız son olarak
Benim tanıdığıma 9 ay erkek bebek dediler. Ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler. Bebiş kız doğduMerhaba kızlar,hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah,hepiniz detaylı ultrasona girdiniz sanırım,size birşey soracağım detaylı ultrasonda cinsiyeti farklı çıkan var mı aranızda merak ettim,benim arkadaşıma 6 ay kız dediler ,sonra erkekmiş dediler ,kuzenimin de aynısı başına geldi aylarca kız dediler yengem hep pembiş pembiş kıyafetler aldı ,sonra erkekmiş dediler ve çocuğa mecburen pembiş kıyafetler giydirdiler
3 kilo için diyet mi yazdı doktor? Ben 2 haftada 4 kilo aldımMerhaba
Gyno ferro sanol olan demir hapını günde 1 kullanıyorum, orzax 1000uı bir puf sprey d vitamini kullanıyorum birde 1 hafta önce magnorm magnezyumu günde 1 olarak baslattı baska birsey kullanmıyorum suan geçen ay 3 kilo aldım ondan diyet yazdı birde
Benim tanıdığıma 9 ay erkek bebek dediler. Ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler. Bebiş kız doğdu
Tanıdığım isimli hediyelik bile yaptırmıştı, her şeyi hazırdı bebişin. Sonra isimlerin üstünü kapatıp, yeni ismini yapıştırdılar. Nadiren de olsa oluyor ☺ya oluyor demekki annemler ablamlar yelek falan örüyorlar kesin mi cinsiyet diyorlar ,artık kafanıza göre örün ,ne çıkarsa diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?