Serklaj varsa acile git canım sen . Öksürüğe dönmeden kurtul inşallah. Çünkü boğaz ağrısı varsa öksürüğe dönüyor . Bende serklaj falan yok ama öksürdükçe çok korktum bebek çok sarsılıyor kasıklar ağrıyor . Kuru öksürük bir de tam vajinaya baskı yapıyor öksürünce .Çok teşekkür ederim
Ben de söylediklerini deneyeyim canım ilerlemeden, güya o da ben de çok dikkat ettik nasıl bulaştı anlamadım
Teşekkür ederim canım, size de çok geçmiş olsun. Ayevet çocuklar hasta olunca insan hiç dayanamıyor
İşte en çok korktuğum öksürük, acaba öksürük başlarda serklaja zarar verir miyim diye çok korkuyorum canıminşaAllah öksürük falan olmadan atlatırım, eğer bugünde ilerlerse direk acile gitmeyi düşünüyorum bakalım.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim ben de yaptıklarını
Ah canım benimBebekler kilo alıp veriyorlar. Dün oğluma anne sütü başladılar diğer takviyeleri kestiler. Kızım beyin kanaması yaşamış. Dün arayıp haber verdiler. Oğlumdan çok umutlular ama Hüma’m biraz daha hasta. Onun çok duaya ihtiyacı var. Çok direniyor güzel kızım. Emmek istiyor ama bağırsakları midesi hazır değil. Süt arıyor bildiğiniz. Hemşire elimizi bile emmeye çalışıyor diyor
Geçmiş olsun inşallah tekrarlamazGünaydın kızlar ben dün sabah çıktım. Ama psikolojik olarak etkilendim sanırım sanki tekrar olackamış gibi geliyorlavaboya gidişimde korkuyorum. Akıntım olıyor öncedende oluyordu önemsemiyordum şimdi acaba akımtı mı kanama mı diyorum.
Amin inşaAllah hemen biter gider. Eşim 5 gibi gelecek işten gideceğim acile, önden önlem almak istiyorum. Teşekkür ederim canımSerklaj varsa acile git canım sen . Öksürüğe dönmeden kurtul inşallah. Çünkü boğaz ağrısı varsa öksürüğe dönüyor . Bende serklaj falan yok ama öksürdükçe çok korktum bebek çok sarsılıyor kasıklar ağrıyor . Kuru öksürük bir de tam vajinaya baskı yapıyor öksürünce .
İnşallah kolayca atlat canım
Sadece tetanoz oldum bide tetanozlu boğmaca olacağım başkada bı asi demediler 25.haftadayim siz yurt dışında siniz sanırım oraya özel bı uygulamami acabaMerhaba arkadaşlar, tetanoz dışında aşı olanınız var mı? Benden whooping cough aşısı ve covid-influenza aşısı olmamı istediler. Kızımda Türkiye'de tetanoz olmuştum pandami zamanıydı covid aşısı oldum bir de.
Yok miyomdan olmaz dedi doktor. Miyomla rahim duvarı mı dedi ağzı mı dedi tam hatırlamıyorım arasında mesafe varmış. Cx rahim ağzı ölçüsü mü olıyor biliyo musunGeçmiş olsun inşallah tekrarlamazsebebi neymiş neden olmuş bir şey dediler mi
Yok canım bilmiyorum maalesefYok miyomdan olmaz dedi doktor. Miyomla rahim duvarı mı dedi ağzı mı dedi tam hatırlamıyorım arasında mesafe varmış. Cx rahim ağzı ölçüsü mü olıyor biliyo musun
Yok miyomdan olmaz dedi doktor. Miyomla rahim duvarı mı dedi ağzı mı dedi tam hatırlamıyorım arasında mesafe varmış. Cx rahim ağzı ölçüsü mü olıyor biliyo musun
Merhaba ben de tetanoz aşısı oldum daha önce de olduğum için tek doz vuruldum geçen ay.Merhaba arkadaşlar, tetanoz dışında aşı olanınız var mı? Benden whooping cough aşısı ve covid-influenza aşısı olmamı istediler. Kızımda Türkiye'de tetanoz olmuştum pandami zamanıydı covid aşısı oldum bir de.
Cnm geçmiş olsn.insallah doğuma kadar bidaha olmaz.ben de ilk haftalarda kanama atlattigim için.her akıntı da yada WC girdigimde bakıyorum kan fln var mı die.sukur şimdilik bsy yok.senin etkilenmen normal yani .Günaydın kızlar ben dün sabah çıktım. Ama psikolojik olarak etkilendim sanırım sanki tekrar olackamış gibi geliyorlavaboya gidişimde korkuyorum. Akıntım olıyor öncedende oluyordu önemsemiyordum şimdi acaba akımtı mı kanama mı diyorum.
Sağol canımCnm geçmiş olsn.insallah doğuma kadar bidaha olmaz.ben de ilk haftalarda kanama atlattigim için.her akıntı da yada WC girdigimde bakıyorum kan fln var mı die.sukur şimdilik bsy yok.senin etkilenmen normal yani .
Cx serviks demek , 40 mm dedilerse servikal uzunluktan bahsediyordur. İyi bir sonuç sıkıntı yok. Kanama neden oldu acabaCx:40mm demişler onla alakalı demek kiasu320
Bilemiyorum ki hiç ya. Oğlumu kucağıma alıyorum bazen ondan olabilir mi 17,5 kg. Çünkü başka bi sebep bulamıyorum. Miyomlada alaksı yokmuşCx serviks demek , 40 mm dedilerse servikal uzunluktan bahsediyordur. İyi bir sonuç sıkıntı yok. Kanama neden oldu acaba
Medical park göztepedeki periontolog 4 bin gibi bileydiTanımlı. Sigorta şirketi 2li 3lü ve detaylı usg yi kapsıyor sözleşmeniz dedi
Ataşehir Acıbadem’den aldık bu fiyatı. Daha önce o perinatologa gitmiştim yine ona gitmek istedim, bir de Medical Park Kocaeli’ye sorayım yarın iyi hatırlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?