Ah ah benim ki yerinde durmuyor şimdiden her dk hareket hissediyorumKızlar bebekler sizce etraflarındaki yüksek sesli şeylerden korkuyor ya da bir şekilde irkilip tepki veriyor olabilir mi? Mikseri çalıştırdım bebek sesi duyunca aşırı tekmeler attıAnnem de korkmuştur diyor
Oluyormuş canım ani sesler gürültülere sıçrıyormuş bebişlerKızlar bebekler sizce etraflarındaki yüksek sesli şeylerden korkuyor ya da bir şekilde irkilip tepki veriyor olabilir mi? Mikseri çalıştırdım bebek sesi duyunca aşırı tekmeler attıAnnem de korkmuştur diyor
Geçenlerde eşimle bir düğüne katıldık, mehter takımı çağırmışlar açılışı mehter takımı yaptı :)) Bizimki mehter davula vurdukça tekme atıyordu :) sanki ritim tutuyor mübarekKızlar bebekler sizce etraflarındaki yüksek sesli şeylerden korkuyor ya da bir şekilde irkilip tepki veriyor olabilir mi? Mikseri çalıştırdım bebek sesi duyunca aşırı tekmeler attıAnnem de korkmuştur diyor
Bence gayet de olur. Ben görmüştüm hamile bir doktor ayağına varis çorabı giymiş 2 saatte bir mola vermiş o kadar yolu gitmişler. Tatil de yapmışlardı.Kızlar sizce 26.hafta tatil yapmak için nasıl bir dönem olurEşim iznini malesef o zamana alabiliyor biraz kafa dağıtmak istiyoruz. İstanbul’dayız kendi aracımızla Antalya Muğla taraflarında bir yere gitmeyi düşünüyoruz.
Benim de bebeğim kalpte parlaklık ve bobrekte büyüme gördü fetal önerdi birsey çıkmaz ilerde geçebilir ama doktorun olarak ta ufak bir risk olduğunu söylemek istiyorum dedi içimde şüphe kalmaması adına bende fetal dna yaptırdım çok şükür temiz çıktıKızlar ben dün detaylı ultrasona girdim, 21+2 deyim bebeğim 475 gram olmuş. Kilosu, boyu, suyu, kordonu, rahim ağzı uzunluğu, ağzı burnu, kalp atışı vs herşeyi iyi ama beyninde kist olduğunu söyledi yüzde 90 geçer dedi ama kafam takıldı baya, birde kalbinde çok ufak bir parlaklık görüldü. Doktor fetal dna önerdi, hiçbirşey çıkmayadabilir ama emin olursun dedi. Sizce yaptırmalı mıyım ?
İnşallahBence gayet de olur. Ben görmüştüm hamile bir doktor ayağına varis çorabı giymiş 2 saatte bir mola vermiş o kadar yolu gitmişler. Tatil de yapmışlardı.
Yol uzun, ayaklarını yükseğe uzatamayacaksin ve hareket edemiyorsun ya kan pıhtılaşması olmasın diye varis çorabını yolculukta giyiyorlar.İnşallahVaris çorabı ne zaman giyilmeli ya da giyilmeli mi normalde Henüz bacaklarımda bir şey yok ama hamilelikte varis çorabı kullanan çok gördüm
O zaman gitmeden mutlaka alayımYol uzun, ayaklarını yükseğe uzatamayacaksin ve hareket edemiyorsun ya kan pıhtılaşması olmasın olmasın diye varis çorabını yolculukta giyiyorlar.
NasipBakalım ne çıkcak
Bizim elektrik süpürgesi saç kurutmasinda falanda öyle canım seslere tepki veriyorlar sanırım aynenKızlar bebekler sizce etraflarındaki yüksek sesli şeylerden korkuyor ya da bir şekilde irkilip tepki veriyor olabilir mi? Mikseri çalıştırdım bebek sesi duyunca aşırı tekmeler attıAnnem de korkmuştur diyor
Ayy daha hiç müzik dinlemedim benim annem Güzel annem ninnisini söylüyorum söylerken ağlıyorum şuan o asamadayim sadeceAh ah benim ki yerinde durmuyor şimdiden her dk hareket hissediyorumama dediğin gibi yüksek ses olunca hemen tepki veriyor korkuyor bencede birde ben her gün mozart dinletiyorum o zamanda minik minik vurmaya başlıyor
Ay çok tatlısınız sizi yerimAyy daha hiç müzik dinlemedim benim annem Güzel annem ninnisini söylüyorum söylerken ağlıyorum şuan o asamadayim sadece
Erkek bebeklerde üreme gelişimi nedeniyle böbrekler geniş duruyor sonra düzeliyor dedi benim doktorumBenim de bebeğim kalpte parlaklık ve bobrekte büyüme gördü fetal önerdi birsey çıkmaz ilerde geçebilir ama doktorun olarak ta ufak bir risk olduğunu söylemek istiyorum dedi içimde şüphe kalmaması adına bende fetal dna yaptırdım çok şükür temiz çıktı
O vitamini oglumda kullandım iyi geliyordu sanki.hatta benim biraz kalmıştı icinde eşim kullandi.Kızlar ilk kez sağ baldırıma bir kramp girdi öyle böyle değil 5 dk sürdü tam gidiyor diyorum bir daha çok kötüydü osteocare diye bi vitamin al dedi doktor bakalım yarın soracağım olmazsa magnezyumla soda tüketiyorum kalsiyum da iyi geliyor dediler süt haricinde peynir yoğurt tüketiyorum da
Ya ama Aras isim olarak da çok var aksa gibi değilBende Aras ismini istiyordum eşim bu ne ya Aras kargo gibi dedihatta sonra daldığım bi anda bana Aras yolda geliyor dedi, bende ne kargosu ne sipariş ettin dedim oda bak seninde aklına kargo geldi oğlumuzdan bahsediyorum dedi velhasıl koymak istemedi ama ben hala soğumadım assdghj cinnabon
Bana da yatarken agriyomus gibi geliyor .bu sıralar iyice çökmüş gibi hissediyorum kendimi kqrbim patlayacak gibi gaz mi desem ne desemKızlar sırt ağrısı yaşayan var mı aranızda ?
Benim sırtım ( sağ kürek kemiğimin bir karış altı ) çok ağrıyor güm içinde oturamıyorduk uzun süre illa yatmam gerekiyor
Gayet güzel gidiyordu bende ayniyim sanki karnım bi anda 9 aylık oldu her yerim ağrıyormuş gibi değişik bişeyler daha balayı dönemimiz bitmemiştiBana da yatarken agriyomus gibi geliyor .bu sıralar iyice çökmüş gibi hissediyorum kendimi kqrbim patlayacak gibi gaz mi desem ne desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?