- 3 Mayıs 2024
- 484
- 608
- 29
ayy seninki biraz daha betermiş bizimki kıyafete falan hevesli örgü takım yaptırcakmış annemde ben parasını vercem kendileri beğenip yaptırsın benim seçtiğmi beğenmezler deyince bu sefer kaynanamda sen internetten model seç ben ördüreyim demeye başladı bizimki biraz gazla çalışıyor geçen günde bebeğe reflü yatağı aldık bu iyi değil çocuk bunda yatmaz diyor eşimde sen uzmanlardan daha mı iyi biliyorsun deyince sustuBenimki hiç görmeden çul çaput gereksiz dedi kıyafet için. Henüz üzerine çıkan görmedim tavır konusunda. Şimdi hiçbir şeyine karışmayıp, doğuma gelmeyip, sonra üzerine isim falan diretirse biz zaten direkt bozuşuruz. Bir de bende geçen myom çıktı, genetikmiş o da diğer riskli durum gibi. Bana diyor ki sizin de nasıl kötü genleriniz varmış, sanki ben seçtim aldim.
Ben bebeğe biraz çok almışım galiba. Ama ilk bebeğim, ilk hevesim. Birisi gelip sen bunlara çok harcamışsın gereksiz deyince sinir oluyorum. Gerekli gereksiz almışım işte, almama değil de harcamama karışıyorlar gibi geliyor.