- 27 Kasım 2018
- 3.560
- 4.027
- 133
İnşallah öyledir cnm.esim kızmaya başladı bana.iice paronayak oldun die.O zaman kendi ölçüp iyi dedi geçti belki not almadığı için yazmamıştırBir şey görse söylerdi diye düşünüyorum.
Kötü düşünme doktorun iyi demiş zaten sen de güzel düşünİnşallah öyledir cnm.esim kızmaya başladı bana.iice paronayak oldun die.
benimkini çapa verdi 19. haftadayım. bence sıkıntı yok verdilerseAyrıntı ultrason için benim kafam karıştı şimdi bizimde randevumuz 20+6 da erkene mi almışım
Doktorum 20.haftadan itibaren istediğin zaman yaptırabilirsin demişti erken değil benceAyrıntı ultrason için benim kafam karıştı şimdi bizimde randevumuz 20+6 da erkene mi almışım
Doktorum 20.haftadan itibaren istediğin zaman yaptırabilirsin demişti erken değil bence
Ay rahatladım haftaya randevum dört gözle onu bekliyorumbenimkini çapa verdi 19. haftadayım. bence sıkıntı yok verdilyse
Ben evde takiple gittim doktor da hastanede açlık tokluk ölçümü yaptı tokluk yüksek çıktı diyet verdi hiç de gerek görmedi yüklemeyi yükseliyor zaten dedi şu an diyetle devam ediyorum iyi çıkıyor şekerlerim bence doktor değişinMerhaba kızlar, benim bugün şeker yüklemesi vardı ama yapamadın malesef
O içeceği asla içemedim hep geri çıkardım iptal oldu
Dr bunu içmeden anlayamam şekerin olduğunu dedi ama ben evde bir poğaça yesembile fena oluyorum şekerim 150 lere çıkıyor, uyku basıyor, el ayak titremesi okuyor ve şekerim düşene kadar kendime gelemiyorum
Bunu anlattım o zaman evde açlık, kahvaltıdan 1 saat ve 2 saat sonra ölç dedi ama buna güvenemem mutlaka şeker yüklemesi yapılması gerekiyor dedi
Evdeki ölçümle anlaşılmaz mı, neden şart koşuyorlar yüklemeyi, yapamıyorum
Herhangi bir belirtisi öyküsü olmayan yaptırmalı sonradan bi süprizle karşılaşmamak için ama zaten yüksek şekeri olana gerek yok onun diyetle takiple devam etmesi gerekMesajlarınızdan gebelik şekerinin yemekle yememekle alakası olmadığını ve gebeliğe özel bir durum olduğunu anladım. O zaman ne yapayım galiba en son direnmem yaptırırım.
Kendi doktorumun kliniği olduğu için kiimikte tahlil vs yapamıyor, bana tahlilleri ve yüklemeyi yaptır gel dedi, ben de devlet hastanesinde herhangi bir doktora gittim yapamayınca o illaki yaptırmamı istediBen evde takiple gittim doktor da hastanede açlık tokluk ölçümü yaptı tokluk yüksek çıktı diyet verdi hiç de gerek görmedi yüklemeyi yükseliyor zaten dedi şu an diyetle devam ediyorum iyi çıkıyor şekerlerim bence doktor değişin
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlarBugün detaylı günümüz vardı 21+4tük 25 cm 430 gr çıktık her şey yolunda bir sorun görünmedi çok şükür. 1 saat sürdü Ankarada olanlar için prof. Nuri danışman hocayı öneriyorum. Her şeyi didik didik inceledi bize CD ve resim verdi utangaç oğlusum sürekli yüzünü kapattı ama ucundan bir poz yakaladık Allah herkesin yüzünü güldürsün güzel haberler aldırsın
Gebelik şekerine yemenin de etkisi var ama vücudun yatkın da olması gerek. Örneğin, beyaz ekmek yememle tam buğday ekmek yemem arasında fark var. Yada paketli gıdalar ve şekerli ürünler tükettiğimde fiziksel olarak da etkisini hissediyorum. Bu yüzden gebeliğin başından beri diyetle ilerliyorum. Ben şeker yüklemesini 12. Haftada yaptırdım. Aile hekimimin uyarısıyla fark ettik olabileceğini. Bence şeker yüklemesinden çekinilecek tek taraf içeceğin tadıMesajlarınızdan gebelik şekerinin yemekle yememekle alakası olmadığını ve gebeliğe özel bir durum olduğunu anladım. O zaman ne yapayım galiba en son direnmem yaptırırım.
Bizim bebemiz kız ama aklımızda bişey yokkkKızlar isimlere karar verdiniz mi kız bebişler için seçenek çok sanki aralarından seçmek zorBenim bebiş erkek asla seçemiyorum bayadır düşünüyorum eşimle ortak beğenemedik
Biz kıza hüma düşündük, diğeri de kız olursa sare, erkek olursa ÖmerKızlar isimlere karar verdiniz mi kız bebişler için seçenek çok sanki aralarından seçmek zorBenim bebiş erkek asla seçemiyorum bayadır düşünüyorum eşimle ortak beğenemedik
Sare diye arkadaşım vardı ismini de kendini de çok severimBiz kıza hüma düşündük, diğeri de kız olursa sare, erkek olursa Ömerben yeni nesil isimlere pek ısınamıyorum. Eski isimleri beğeniyorum. Bir de anlamları bakımından hoşuma gidiyor. Eğer iki erkek olsalardı biri Ahlas olacaktı
Yaa bana kız isimleri hep daha kolay seçiliyor gibi geliyorBizim bebemiz kız ama aklımızda bişey yokkk
Bizde erkek bebek ismi seçemiyoruz kendimi kıza çok odaklamışımKızlar isimlere karar verdiniz mi kız bebişler için seçenek çok sanki aralarından seçmek zorBenim bebiş erkek asla seçemiyorum bayadır düşünüyorum eşimle ortak beğenemedik
Ocak ayında kutlanan bayram anlamı var. Kimseye beğendiremedim ama bence güzel.Bizde erkek bebek ismi seçemiyoruz kendimi kıza çok odaklamışımaklıma yatar gibi olan sadece Çağan var şimdilik
Ömer ismini çok seviyorum. Ben Arapça isim koymayacagim demiştim ama eşim beğenirse Ömer Alp'e de ısındım gibi.Sare diye arkadaşım vardı ismini de kendini de çok severimÖmer çevremde çok var sevilen bir isim.Sağlıcakla gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?