- 17 Nisan 2021
- 4.289
- 3.950
- 83
Yüksek Ateş ile de çıkıyor diye biliyorum. Tabi virüs bulaşması ile de çıkıyorOha uçuk birden bire çıkabilen bir şey miydi ben bir yerlerden bulasan bir şey saniyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüksek Ateş ile de çıkıyor diye biliyorum. Tabi virüs bulaşması ile de çıkıyorOha uçuk birden bire çıkabilen bir şey miydi ben bir yerlerden bulasan bir şey saniyodum
Benim annemde de stresten vs çıkar arada dudağında ama ben de çok stres yaparim ona rağmen uçuk çıkmadığı için bir yerden bir kere alınca hep aynı yerde tekrarlayan bir şey olarak düşünmüştüm biraz fazla cahilim bu konularda galibaBen bir şey çok fazla üzülürsem ve bu üzüntümü fark etmezsem yani dışa vurmazsam hemen uçuk çıkar
KurtKızlar benim hiç sancim kasilmam olmadı bu zamana kadar ama bu aralar bel boşluğu mu denir yan taraflarımda 5 saniye de bir batmalar oluyor tek bir tarafımda. Uzun sürmüyor geçiyor bu yalanci sanci kasılma mi sizce ama sadece yan tarafımda oluyor öne doğru gelmiyor agri.
Canım çay ağacı yagi kurutuyor diye duymuştum ama hamileyken kullanılır mı ki bilmiyorum bir araştır istersenKızlar yaa benim derdim tasam hiç bitmiyor yaaa. Ben uçuk oldum büyük ihtimalle yüksek ateşten dolayı oldu dudağım da uçuk çıktı doğum olursa bebeğe bulaşma enfeksiyon oluşturma riski çok yüksekmiş benim buna doğal olarak yapabileceğim bişey var mi?
Hemen bakıyorum teyzemde sarımsak sür dedi bakalım onu da deneyeceğimCanım çay ağacı yagi kurutuyor diye duymuştum ama hamileyken kullanılır mı ki bilmiyorum bir araştır istersen
Diş macunu hemen kesiyor uçuğu canım. Ben sürekli diş macunu sürerim 3.4 saatte birKızlar yaa benim derdim tasam hiç bitmiyor yaaa. Ben uçuk oldum büyük ihtimalle yüksek ateşten dolayı oldu dudağım da uçuk çıktı doğum olursa bebeğe bulaşma enfeksiyon oluşturma riski çok yüksekmiş benim buna doğal olarak yapabileceğim bişey var mi?
Hadi ya inşallah enfeksiyon yoktur başka bir belirtim de yok aslında haftaya kontrolüm var eğer devam ederse artarsa bir tahlil yaptırayım bariKurt
Kuzum benimde sadece solumda oluyordu şiddetti gittikçe arttı. Enfeksiyondanmış aynı belirtiydi.
Ha yok yok çok şükür öyle bir şey değil sertleşince bazen uca doğru sivridiğini fark ediyorum ikiz bir de benimkiler ya kremle falan olunca biraz konuşunca gevşiyor çok şükür ağrı yaşamadım daha şimdiye kadarBelki o da bi tip kasilmadan kaynaklı batiyor olabilir mi içerden acaba veya usutunce olan ağrı gibi batma yapiyosa o tarz olabilir mi bilemedim hiç geçmiyorsa o batma uzun sureliyse rahatsız ediyorsa bi acilde gorunebilirsin bence zarari olmaz
Ama dediğiniz de doğru.Benim annemde de stresten vs çıkar arada dudağında ama ben de çok stres yaparim ona rağmen uçuk çıkmadığı için bir yerden bir kere alınca hep aynı yerde tekrarlayan bir şey olarak düşünmüştüm biraz fazla cahilim bu konularda galiba
Hemen onu da süreyim tüm tuşlara basmam lazımDiş macunu hemen kesiyor uçuğu canım. Ben sürekli diş macunu sürerim 3.4 saatte bir
İnşallah canım. Önlem almakta fayda var. Su tüketimini sıklaştır gene sen.Hadi ya inşallah enfeksiyon yoktur başka bir belirtim de yok aslında haftaya kontrolüm var eğer devam ederse artarsa bir tahlil yaptırayım bari
Tecrübeli anneler daha iyi bilirler ama ben öyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum onlar içerden koruyan sıvıları var bir kereBen uçuk bebek doğunca sıkıntı olur diye düşünüyorum ama doğmadan da karnımda bebeğe zarar verir mi acaba
2 güne kalmıyor bile. Akşamdan sürer yatarım sabah yıkarım. Öğleden sonra gene minik sürerdim. Ama şuan bebeğe zararı olduğunu düşünmüyorum. Doğunca bulaşma riski var diye demiştir doktor.Hemen onu da süreyim tüm tuşlara basmam lazım
Bir tek aşk acısına çaresi ol ayan kantaron yağı gerçekten uçuk konusunda waoaaw etki ediyorKızlar yaa benim derdim tasam hiç bitmiyor yaaa. Ben uçuk oldum büyük ihtimalle yüksek ateşten dolayı oldu dudağım da uçuk çıktı doğum olursa bebeğe bulaşma enfeksiyon oluşturma riski çok yüksekmiş benim buna doğal olarak yapabileceğim bişey var mi?
Onu bende yasıyorum ama doktorum bebeklerin canım onlar çocuklar zor sığıyor artık yer acmaya çalosıyorlar kendilerine dediBen bu karın sertlesmesini yasiyorum bi trk o da ya yalanci sanci ya da bebisin bi tarafi başka fikrim bilgim tecrubem yok malesef
Yaa öyle demeyin akrepler dövmez öyle aksine çok düşüncelidirler bende akrebimBalık tutulması sjdbjsndjdjdd
Ben akrep
kız kardeşim balık
onun kızı akrep
Benim kız da balık olacak galiba dkxnjsjdjdjdd
Yeğenim gelip dovecek benim çocuğu aglatacak çünkü akrep jsbxjsndkwjdkskd olsundu...
Benimki geçti. Seninki de geçer umarım çok zordu gerçekten seni çok iyi anlıyorumAy evet aynen öyle bir ayda çekilmez ya bügun daha iyi gibi sanki inşallah gecer
Nioli yağı ( art de huile marka) sürebilirsiniz çok geçmiş olsunKızlar yaa benim derdim tasam hiç bitmiyor yaaa. Ben uçuk oldum büyük ihtimalle yüksek ateşten dolayı oldu dudağım da uçuk çıktı doğum olursa bebeğe bulaşma enfeksiyon oluşturma riski çok yüksekmiş benim buna doğal olarak yapabileceğim bişey var mi?
Üzülme bızım 3 saatlik yol. Gelmeyecek. Benim annemde dedigin gıbı. Herkese var bana yok.
Biz de dünyanın bir ucundayız dolayısıyla kimsemiz gelmeyecek bir eşim bir de ben olucaz. Hatta köpeğimiz olduğu ve evde yalnız kalamadığı için hastanede eşim de çoğunlukla yanımda olmayacak. Göze aldım ben yalnızlığı. Kendimde de o gücü görüyorum açıkçası.
Beklentiye kapılmamaya çalışmak lazım, duygusal beklentiler yalnızca üzer. 2024 yılının teması boşuna ‘kalabalık yalnızlık’ seçilmedi Hem böyle durumlar avantaj bir yerde. Hayatınızda kimi nereye koyacağınızı, kimi tahtlara oturturken kimin altından minderi çekeceğinizi öğretiyor. İnsan buruluyor tabi özellikle bi kendinin bi de başkalarının tablosuna bakınca ama ne yapalım yani birileri bizim hayalimizi yaşarken biz de başka birilerinin hayalini yaşıyoruz belki de. Hiç canınızı sıkmayın olmayanlara değil olanlara odaklanın