Ya benim memitolar büyük biraz. Bu eller serbest olanları kullanamazmışım gibi geliyor912 liraya denk geldi benim. Bir de hepsi papellerim vardı e bebek alışverişinden. Philips Avent ya da Lansinoh bakacaktim. 912 ucuz geldi aldım şansıma iyi çıkar umarım. Ben de yorumlara bakınca tüm ürünlerden soğuyorum özellikle elektronik almak çok korkutucu geliyor.
Ay hiç bilmiyorum valla çok düşünmeden aldımBunlarrin bide içi Polatlı olanı var başka marka hangisi iyi olur acaba
Çok geçmiş olsun. Belki yan etkisi vs olabilir mi? Ben de hamileliğimin ilk 3.5 ayı kullandım ve 8'de uyuyup sabah 6'da uyanıyordum gün içinde yine uykum geliyordu ama uyumuyordum. Halsiz hissediyordum.Bu arada progestron almaya devam ediyorum 3ten ikiye düştüm ama acayip uykum geliyor 10 da yatıp 12 saat uyuyabilirim resmen ama sabah okula kalkınca hiç dinlenmemiş hissediyorum orda da kayıtlar bi bitmedi o bu derken saati anlamadan gün bitiyor hep aynı döngü evde yemek yapasım da gelmiyor dün yaptım
Ben de bi hafif kanama geçirmiştim ya doktor önlem amaçlı bıraktırmadı bilmiyorum ki baş dönmesi olursa fitil gibi kullan dedi sadece uyku yapıyor banaÇok geçmiş olsun. Belki yan etkisi vs olabilir mi? Ben de hamileliğimin ilk 3.5 ayı kullandım ve 8'de uyuyup sabah 6'da uyanıyordum gün içinde yine uykum geliyordu ama uyumuyordum. Halsiz hissediyordum.
Benim 75 B idi şimdi biraz büyüdü ama bence sırtım genişledi. Sütyenlerim olmuyor. Toparlayıcı aldım büyümesin diye. Eskiden büyüsün isterdim şimdi büyümesin diye uğraşıyorumYa benim memitolar büyük biraz. Bu eller serbest olanları kullanamazmışım gibi geliyor
Fitil olarak kullandım ben 3 ay. 2 3 hafta da ağızdan aldım. Kanama alaniniz vs mi var? Kanamaniz en son ne zaman oldu? Benimki geçmişti doktor 16. hafta itibariyle bırak dedi. Genelde öyle bırakılıyormuş ama bazen sonuna kadar kullanılması gereken haller oluyormuş. Doktorunuz daha iyi bilir. Fitil olarak kullanınca yan etkisi daha az.Ben de bi hafif kanama geçirmiştim ya doktor önlem amaçlı bıraktırmadı bilmiyorum ki baş dönmesi olursa fitil gibi kullan dedi sadece uyku yapıyor bana
Ya benim tüp bebek olduğu için çok fazla hormon ilacı kullandım tedavi sırasında da çok büyüdüler. Bu eller serbest olanları kullanırsam sanki ucunda sarkarmış gibi hissediyorumBenim 75 B idi şimdi biraz büyüdü ama bence sırtım genişledi. Sütyenlerim olmuyor. Toparlayıcı aldım büyümesin diye. Eskiden büyüsün isterdim şimdi büyümesin diye uğraşıyorum
Aynen doktorla konuşmadan kullanım şeklinizi değiştirmeyin ve ilacı bırakmayın. Mesela ben gebelik sonuna kadar günde 3 defa kullanacağım ve fitil olarak kullanmamı istemiyor doktorFitil olarak kullandım ben 3 ay. 2 3 hafta da ağızdan aldım. Kanama alaniniz vs mi var? Kanamaniz en son ne zaman oldu? Benimki geçmişti doktor 16. hafta itibariyle bırak dedi. Genelde öyle bırakılıyormuş ama bazen sonuna kadar kullanılması gereken haller oluyormuş. Doktorunuz daha iyi bilir. Fitil olarak kullanınca yan etkisi daha az.
Onun bedenleri oluyor galiba. Bir de sütyene sıkıştırma meselesi var ben de beceremem elimle tutarim gibi geliyorYa benim tüp bebek olduğu için çok fazla hormon ilacı kullandım tedavi sırasında da çok büyüdüler. Bu eller serbest olanları kullanırsam sanki ucunda sarkarmış gibi hissediyorumben bunu da elimle tutarım kesin
Aynen dediğin gibi belki de hiç kullanmayacağız. Ben lansinoh un süt saklama torbalarını almıştım o yüzden makinayı da lansinoh alayım uyumlu olsun diye düşündümOnun bedenleri oluyor galiba. Bir de sütyene sıkıştırma meselesi var ben de beceremem elimle tutarim gibi geliyorBir de şey bir arkadaşım Philips Avent almış bir kez kullanmış, belki de hiç gerek duymayacagiz.
Ebeler hep lansinoh öneriyor bu arada. İyi yapmışsın güzel günlerde kullanmak nasip olsun.Aynen dediğin gibi belki de hiç kullanmayacağız. Ben lansinoh un süt saklama torbalarını almıştım o yüzden makinayı da lansinoh alayım uyumlu olsun diye düşündüm
Oo maşallah büyümüş bayaKızlar ben ayrıntılıdan çıktım şimdi . Şükür her şey yolundaymış30 dk sürdü .
Doktor 6. Ayına girmişsin dedi şaşırdımplasenta ve kolu yüzüne denk geldiği için doktor çok uğraştı ama ancak yandan gösterdi yüzünü .
Teşekkür ederizOo maşallah büyümüş bayaçok şükür canım her şey yolunda yüzlerini artık doğunca görürüz benimki de senin gibi plesenta denk geldiği için bir türlü düzgün resim alamıyoruz.
Boyu kilosu nasıl minik kuşun ?
Kaç haftalık tam su anda?Teşekkür ederiz
Benim de plesanta ön duvardaymış .
Kilosu 430 dedi ama boyunu unuttum heyecandan raporda yazar herhalde
Oy maşallahTeşekkür ederiz
Teşekkür ederiz
Kaç haftalık oldugu gözüküyormuş benimki de tam 21+3'te 500 gram çıktı. 22+3'te de 610 çıktı. Galiba benimki kilolu bir bebek olacak diye düşündüm şimdi sizinkine doktor 6 aylık deyince.Kaç haftalık tam su anda?
Benim bebişe göbek çevresi geniş kilolu olacak demişti doktorKaç haftalık oldugu gözüküyormuş benimki de tam 21+3'te 500 gram çıktı. 22+3'te de 610 çıktı. Galiba benimki kilolu bir bebek olacak diye düşündüm şimdi sizinkine doktor 6 aylık deyince.
Yok demedi ama olası doğum tarihine 6 Ocak olmasına rağmen1 Ocak yazdı. Böyle giderse erken doğar bu bebek önde gidiyor dedi.Benim bebişe göbek çevresi geniş kilolu olacak demişti doktorsana bir şey demişmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?