İlacı her zaman o saatte alıyorsan ilk defa bulantı olduysa ondan değildir canımBenim bugün aşırı bı miğde bulantım oldu demir hapını tuttuktan sonra acaba ondan mı oldu yoksa gece klimalı çarptı bilemedim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişleriAmniyosentez emin ellerde yapıldığında düşük riski yok aslında, bir dakikadan kısa süren bir işlem. Sanırım eskiden ultrason cihazları ve aletler bu kadar gelişmiş olmadığı için riskli olarak söyleniyordu. Şu anda düşük riski %1’den daha az, içiniz rahat etsin diye yaptırmak iyi bir fikir olabilirumarım sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız evladınızı
Evet canım doktorum da aynen bunu söyledi.Kendi doktorum da burnunu farklı ölçtü bu biraz soru işareti bıraktı.Çapada önerdiği farklı bir perinatoloji uzmanına görünüp sonrasında aynı durum çıkarsa amniyosentez yaptıracağımdiyelim ki amniyosentez yaptırdınız sonucu Allah korusun istenmeyen bir şey çıktı , bu durumda nasıl davranacağınızı düşünüp ona göre karar verin bence. Amniyosentez de evet düşük ihtimali var ama çevremde yaptıran arkadaşlarım oldu hiçbiri de düşük yaşamadı. Çok önemli bir karar. İnşallah temiz sonuçlar alırsınız
Recep Has ve Atıl Yüksel de bu tarz kritik durumlarda epey bilgili ve yönlendirici uzmanlarmış, ben deneyimlemedim ancak isimlerini çok fazla duydum, diğer şehirlerden detaylı ultrason için gelen çok anne adayı var. İsterseniz bir inceleyinÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişleriKendi doktoruma gittim o da 2 3 kere ölçtü ve normal çıktı kafam karıştı. Çapada perinatoloji uzmanı İbrahim Kalelioğlu’nu önerdi sonrasında orada yine amniyosentez yaptırabilirsin dedi.Galiba ona da detaylı ultrason yaptırıp sonuca göre amniyosentez yaptıracağım
Normal canım içini ferah tut. Benim gebeliğim başından beri sarı akıntı şeklinde.Evet büyük ihtimalle hamilelikle birlikte yükselen progesterone hormonu ile alakalı, ben hap olarak almıyorum ama fitil de kullanmıyorum; normaldir benimki de di mi
20+4 deyiz 390 gr 26 cm çıktı canımCanım bide bebiş kaç gram olmuş bu haftalarda merak ettim
Teşekkür ederiz canım darısı sizin başınıza çok güzel bi duyguMaşallah maşalllah
Çok şükür gözün aydın arkadaşımdarısı inşallah bizlerin başına
60 kilo ile başlayıp şuan 66 oldum benKızlar kilolarınız ne durumda
53 ile başladım 65 oldumKızlar kilolarınız ne durumda
Canim ben 21.haftada 10 kilo aldım bende sen az almışsın uzulme21.haftada 5.kilo aldım kızlar nasıl durdurabilirim 1 kilosunu 1 haftada aldım zaten iştahım açıldı birden ofhelpp
Zayıf mı hamile kaldınız acaba ya bazılarına bakıyorum 1.5 almış hıc almamış şok oluyorum yani yesem bi dert yemesem bir dert bir günde 1 kilo bile fazla çıkıyor istesem allahtan boy var diyorum ama boyda bi yere kadar (boy 171 kilo 65 ) 60.5 ile başlamıştım …. 20+3Canim ben 21.haftada 10 kilo aldım bende sen az almışsın uzulme
Sağ ol canım Kasımda ayrılıyoruz aşağı yukarı 32. Hafta doluncaHamiş öğretmen arkadaşlarım yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun tez zamanda doğum iznine ayrılalım inşallah
Aynen benim de Ekim sonu gibi gözüküyor.Sağ ol canım Kasımda ayrılıyoruz aşağı yukarı 32. Hafta dolunca
65 kilo ile başladım 21. Haftada 70 kiloyumKızlar kilolarınız ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?