- 30 Mayıs 2022
- 544
- 620
Ay maşaAllah kuzum beniimBiz çıktık bebiş çok hareketliydi fazla uğraştırmadı heryerine rahat rahat bakabildi doktor bi sıkıntımız yok çok şükür
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşaAllah kuzum beniimBiz çıktık bebiş çok hareketliydi fazla uğraştırmadı heryerine rahat rahat bakabildi doktor bi sıkıntımız yok çok şükür
amin inşallah canım babaya benziyor dudaklar çene aynıMaşallah canım Allah nazarlardan saklasın yakışıklıyı kime benzetti biz anneyemi babayami
Babamızın küçüklüğü sapsarı ona benzerse öyle gözüküyorSarışın mi olcak acaba
amin canım hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallahAy maşaAllah kuzum beniim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Saglikla gelsin inşallah canimm bizimkide Çarşamba çok heycanliyimBabamızın küçüklüğü sapsarı ona benzerse öyle gözüküyor
Oyyy maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin inşallahBiz çıktık bebiş çok hareketliydi fazla uğraştırmadı heryerine rahat rahat bakabildi doktor bi sıkıntımız yok çok şükür
Kız onu nasıl anladınSarışın mi olcak acaba
Pamuklu olduğu için terletme vs yapmıyor ya bence alınmalı,Ocak ayında kullanmasak bile mart-nisanda kullanırızMüslinler hosuma gidiyor benimde ama ocakta giydirilir mi bilemedim
ya çok heycanlı gerçekten çok tok gitme hafif atıştırıpda git canım bn 5 dk önce çikolata yedim bide kıpır kıpırdı daha rahat bakıyor doktorSaglikla gelsin inşallah canimm bizimkide Çarşamba çok heycanliyim
Ben anladım bacimm hislerim küvetli Yusuf Güney gibiKız onu nasıl anladın
Kahvaltı yap gel sakın tatli yeme dedi Gelirlenya çok heycanlı gerçekten çok tok gitme hafif atıştırıpda git canım bn 5 dk önce çikolata yedim bide kıpır kıpırdı daha rahat bakıyor doktor
bn kahvaltı yapıp gittiğimde bebiş hareketsiz oluyor uyuyodu böyle gidince güzel gösterdi heryeriniKahvaltı yap gel sakın tatli yeme dedi Gelirlen
Biz cinsiyette ogrenicez ekstra heyecan varbn kahvaltı yapıp gittiğimde bebiş hareketsiz oluyor uyuyodu böyle gidince güzel gösterdi heryerini
Amniyosentez emin ellerde yapıldığında düşük riski yok aslında, bir dakikadan kısa süren bir işlem. Sanırım eskiden ultrason cihazları ve aletler bu kadar gelişmiş olmadığı için riskli olarak söyleniyordu. Şu anda düşük riski %1’den daha az, içiniz rahat etsin diye yaptırmak iyi bir fikir olabilir umarım sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız evladınızıGünaydın kızlar bugün detaylı ultrasona girdim.Böbreklerde pelvis çapı 4 ün altında izlenir dedi.Bende birisi 4.5 diğeri 4.9 çıktı eğer burada bir sorun olsaydı tıkanıklık izlenirdi dedi.Tıkanıklık yok idrarını yaptığında geçebilir dedi.Bir de burun kemiği normal değerden küçük dedi.Fetal dna yaptırdığın için tek bulgu olsaydı bir şey önermezdim dedi iki bulgu olduğu için amniyosentez yaptırabilirsin dedi.Onun da az da olsa düşük riski var.Benzer durum yaşayan veya çevresinde duyan var mı
Alışverişe devamı yeni şeyler alınca paylaşın kızlar cinsiyet öğrenince alışveriş çılgınlığı yapabilirimbn kahvaltı yapıp gittiğimde bebiş hareketsiz oluyor uyuyodu böyle gidince güzel gösterdi heryerini
Canım bide bebiş kaç gram olmuş bu haftalarda merak ettimbn kahvaltı yapıp gittiğimde bebiş hareketsiz oluyor uyuyodu böyle gidince güzel gösterdi heryerini
Maşallah maşalllahBiz çıktık bebiş çok hareketliydi fazla uğraştırmadı heryerine rahat rahat bakabildi doktor bi sıkıntımız yok çok şükür
Ben 19+3 teyim. Detayli ultrasona doktorum 20 ile 30 eylul arasi bi tarih demisti ben 27 eylule randevu aldim.Selam kızlar 21 . Haftadayım doktor detaylı ultrason icin uygun zaman dedi detaylı ultrosana girdiniz miii doğum ocak 11 diyor sezaryan olacağim kaçıncı haftada alınır
Benim bugün aşırı bı miğde bulantım oldu demir hapını tuttuktan sonra acaba ondan mı oldu yoksa gece klimalı çarptı bilemedimKızlar benim de hiç iştahım yok zorla bebiş için yiyorum neden böyle bilmiyorum
Mide bulantım da kalmadı aslında