• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Allah’a şükür o konuda çok şanslıyım mükemmel bir baba 🧿 gerçekten hakkını yiyemem 🙏
Çok şükür benimkide kızına karşı mükemmel bir baba hiç birşeyini eksik etmez. Herdaim yanında olur. Geçen kızımın halası çiçeğini gösterdi benim kız babam da bana alır marketten dedi. Ertesi gün buket yaptırıp geldi eve. Kızımın oanki sevincini mutluluğunu anlatamam. Onun o mutluluğuna vesile olduğu için iyi bu adam dedim .

Çok şükür şekerim normal diyet yaptiğim için ama tatlı yersem 180 çıkar en fazla onuda aylardır yemiyorum sebze et balık ağırlık beslenme yapıyorum pilav tam buğday makarna falan yemiyorum kuruyemiş yoğurt kefir ara öğün yapıyorum tam buğday ekmek yemeği de kestım açlık şekerim 90 çıkıyo tokluk genelde 125 130 çıkıyo takipteyim az kaldı bıtsede her şey ı yesem
Şekeriniz iyi düzeydeymis neyseki ben insulinle sizinki gibi sonuçlar alıyor tabii diyete de devam
İnsaAllah süreci sağlıklı atlatiriz ve istediğimiz her şeyi yiyebiliriz

Spor yapmaktan kastın yüzmek temiz havada yürüyüşse ok ama asla düzenli yapmam 😂 koşu bandıymış bilmem ne fitness spor salonu vs. Hayatta yapmam yapmadım yapmayacağım 🥲 ay nefret ediyorum 😒 koşu bandının tepesine çık git git git varamıyorsun bitmiyor. 😬 sevmiyorum. Ama hamilelik de dahil çok hızlı yürüyen bir insanım çevremdekiler de söyler arkandan atlı mı kovalıyor neye yetişiyorsun diye. Hızlı iş yapmayı severim ağır kanlı insandan da nefret ederim. Exp. Kocam 😂 tembel hayvan var ya böyle 40 saatte hareket eden insanın içini kıyım kıyım kıyan. Hah o benim kocam 😒
Ay ben de hatta eşim sürekli kolumdan çeker yolda önden önden gitmeyeyim diye kova özelliği sanırım bu benim de yavaş ve çok ve boş konuşan insana tahammülüm yok ama hamilelikte aşırı yavaşladım neden bilmiyorum
Kimse beklemez zaten ama insan soruyor. Ve ben yemeğimi paylaşmayı asla sevmem. Biride dank diye gelse yediğimden de birşey anlamam 😅
Ay ben de hatta eşime sorarım istiyorsan başından söyle sonra istersen hayatta vermem diye😅

Korkma korkma geçer ya o an dengemi kurdum allahtan 🧿😄 iç bacaklarım kaşığım ve ilginç biçimde popomun içindeki kas acıyor nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum ama resmen popom ağrıyor 🤣 valla daha doğurmak istemiyorum kanama olmamasına sevindim kordon kopması olmadı şükür 🥲
Çok geçmiş olsun biz ufaklıga diyoruz nazlı bak neler çektiriyor annesine diye de annesine mi çekmiş ne 😅

Kimse beklemez zaten ama insan soruyor. Ve ben yemeğimi paylaşmayı asla sevmem. Biride dank diye gelse yediğimden de birşey anlamam 😅
Karsimdakine bağlı mesela kocamsa paylaşırım sürekli sorarim yicen mi ye falan diye ama onun dışında no 😂 yani veririm ama içimden gelerek olmayabilir zjjxjdjdj
Hepimizin hayalleri şu yemek istediklerimiz ama yiyemediklerimiz 🫢 doğumdan sonra ne bulursak yiyeceğiz galiba 🤣
Ya niye bu yemekleri hep bu saatte konuşuyonuz canim çekiyor tam aciktigim saatler zaten nsbxjbdjshsjsbjd

Evet ya öyleymiş. Şimdi hastaneden yeni geldik. Orda da anlattılar yoğun bakım hemşireleri. 5 dk süren bi şeymiş. İçim rahatladı. Yavru kuşum bugün full uyanıktı. Gözler çipil çipil bakıyor bize kucağımda nası tatlı ya yicemmm. 2 kg yu geçmiş çok şükür tekrar. sütünü de hergün arttırıyorlar. Emme yutkunma becerilerini geliştirmeye çalışıyorlar. Emziremedim henüz. Biberonla alıştırma yapılıyormuş önce 🤷🏻‍♀️
Çıkardıkları kitle ztn 7 cm / 97 grammış. 😞Yavrum kendisi ztn 2.040 gr doğdu. Patoloji sonucu da geldi dün. Doktoru iyi dedi sonuçlar. Tekrarlama ihtimali çok çok düşük dedi. Ama yinede çocuk onkoloji de takipli gidecekmişiz. Allah tüm hasta bebişlere şifa versin 🙏🩵 inşallah bizde haftaya taburcu oluruz. Artık sağlıkla evimize gelelim istiyorum 🥹
Ohhh ne güzel haberler bunlar 🧿

Evet levemir 3 dozla başladım 5 e çıkardı. Kendim de arttiramiyorum ya bebeğe zarari olursa diye 5 doz yapmama rağmen açlığım hiç değişmiyor insülin almadan önce de 100lerdeydi alıyorum hala aynı. Sizin bebeginiz nasıl kilosu suyu felan. Benim bir de kilosu da 2 hafta önde bir doktor suyu fazla dedi ama sonra iki farklı doktora daha gittim onlar suyu normal dedi. Şaştım kaldım ne yapacağımı
Bende levemir kullanıyorum açlıklarınız benimki gibiymiş. 3-5doz etki etmez. Ben 6ile başladım şimdi 10doz ile gayet kontrol altına alındı. Şeker yüksekliğinin daha çok zararı var. O yüzden insülin vurmaktan korkma
Zaten geçici doğumdan sonra kalmaz inşallah atlatalım şu süreci.
Birde tokluk ile açlık insülinleri farklı zaten. Levemir tokluk şekeri'ne etki etmiyor ne yazık ki. Tokluk yüksekse başka insülin veriyorlar.

Çok geçmiş olsun biz ufaklıga diyoruz nazlı bak neler çektiriyor annesine diye de annesine mi çekmiş ne 😅
Bence bana çekmiştir 😂 bu sefer içime öyle doğuyor nedense 🤣 çünkü kızımın genetik durumları kan grubu vs hep babasına çekmiş 🥲

Eklentiler

• 1000092866.jpg
    1000092866.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 4
Bende levemir kullanıyorum açlıklarınız benimki gibiymiş. 3-5doz etki etmez. Ben 6ile başladım şimdi 10doz ile gayet kontrol altına alındı. Şeker yüksekliğinin daha çok zararı var. O yüzden insülin vurmaktan korkma
Zaten geçici doğumdan sonra kalmaz inşallah atlatalım şu süreci.
Birde tokluk ile açlık insülinleri farklı zaten. Levemir tokluk şekeri'ne etki etmiyor ne yazık ki. Tokluk yüksekse başka insülin veriyorlar.
Yaa öyle mi bilmiyordum benim doktorum da doz yükseltmiyor bir türlü az az yükseltiyor her seferinde en iyisi başka bir doktora daha gozukeyim çok teşekkür ederim

Bu arada açılma hiç olmamış sancılara göre açılması muhtemel dedi ama sizin de bu konuda tavsiyeleriniz var mı dikiş suni sancı vs bunlar gözümü korkutuyor biraz

Hastaneye gittim bebek doğum kanalına iyice yerleşmiş doğum sancıların da başlamış dedi yatış verebilirim ama doğum hemen olmaz dedi ben de geceyi evde geçirmek istedim yarına muhtemelen doğum olacak gibi
Sağlıkla olsun inşallah. Sancıların tekrar artarsa ihmal etme git bence erken gelebilir.

Back