- 12 Kasım 2021
- 3.575
- 4.389
- 83
Ben rennie tablet kullanıyorum. Tamamen geçirmese de hafifletiyor canımKizlar yemek yedikten sonra midenizden bogaziniza kadar bir yanma oluyo mu reflu gibi? Oluyosa ilac ne kullaniyosunuz? Doktoruma da sorucam tabi de size de bi danisayim istedim.
Benim de akşamları oluyor hafif yediğim halde. Doktorum bana gaviscon şurup yazdı iyi geliyor. Doktorunuza söyleyin size uygun ilacı önerecektir.Kizlar yemek yedikten sonra midenizden bogaziniza kadar bir yanma oluyo mu reflu gibi? Oluyosa ilac ne kullaniyosunuz? Doktoruma da sorucam tabi de size de bi danisayim istedim.
Hiç üzülme Benm de öyle geçti hastanede de yattım. Ben ilkinde de 27 hafta geçemeden hiç birsey almamıştım geçmiş olumsuz tecrübelerim nedeniyle. Bunda da kanama nedeniyle yine 27.haftayi bekliyorum. Karnının çıkmaması da önemli değil benm de ilkinde öyleydi. Sadece buradaki arkadaşları olumsuz etkilememek için ben çok olumsuzluk yazmak istemiyorum. Herkes kendi yaşadığını bilir çünküHerkes bebek alışverişi yapıyor yavaştan ben heveslenemiyorum kanamalı geçtiği için karnım da çıkmadı nasıl bir hamilelik yaşıyorum
Bende ara sıra olmaya başladı çikolatalı tatlılar yiyince birde şeftali yiyince sanki öyle dikkat ettimm bende doktora henüz sormadıgim için bişey içmedim dahaKizlar yemek yedikten sonra midenizden bogaziniza kadar bir yanma oluyo mu reflu gibi? Oluyosa ilac ne kullaniyosunuz? Doktoruma da sorucam tabi de size de bi danisayim istedim.
Canım önemli olan Saglik olsunda alisvris yapılır sn canını sıkma kendine dikkat et bende daha başlamadım herkes yaparken geç kalcakmisim gibi korkuyorum bazen,Herkes bebek alışverişi yapıyor yavaştan ben heveslenemiyorum kanamalı geçtiği için karnım da çıkmadı nasıl bir hamilelik yaşıyorum
Ya bu durum bende de var. Bazen artıyor bazen azalıyor ama gel var. Doktora söyledim tahlil yaptı hiç bir şey çıkmadı fitil verdi kullandım gene aynı. 3-4 gündür beyaz kuru dut suyu içiyorum günde 1 bardak , nioli yağı kullanmaya başladım bir de gynobiotics içmeye başladım iyi geldi gibi ama bakalım ne kadar sürecek.Kızlar ne sorucam size, şimdi benim tas hamilelik başından beri akıntım sarı beyaz gibi ama sarımtırak böyle doktor enfeksiyon testi yaptı negatif çıktı ama rengi neden böyle ki? Bol su içiyorum yine aynı renk. Yanma batma vs yok hiç oğlanın hareketlerini de net hissediyorum acaba bende gizli enfeksiyon mu var vajina içi rahim dışı
Alışveriş o kadar umrumda değil zaten 30.cu haftalara doğru yaparım sağlıklı olsun daCanım önemli olan Saglik olsunda alisvris yapılır sn canını sıkma kendine dikkat et bende daha başlamadım herkes yaparken geç kalcakmisim gibi korkuyorum bazen,
Rennie tablet verdi doktorum mide sorunu yaşarsam diye, henüz hiç kullanma ihtiyacı hissetmedimKizlar yemek yedikten sonra midenizden bogaziniza kadar bir yanma oluyo mu reflu gibi? Oluyosa ilac ne kullaniyosunuz? Doktoruma da sorucam tabi de size de bi danisayim istedim.
Bende hiç geçmedi.21haftaligiz.gaviskon surupun bı çeşidini içiyorum ama çok fayda etmiyor.Kizlar yemek yedikten sonra midenizden bogaziniza kadar bir yanma oluyo mu reflu gibi? Oluyosa ilac ne kullaniyosunuz? Doktoruma da sorucam tabi de size de bi danisayim istedim.
Malesef bende de var sürekli ve artı olarak benim tahlillerde de çıkıyor ara ara enfeksiyon.Ya bu durum bende de var. Bazen artıyor bazen azalıyor ama gel var. Doktora söyledim tahlil yaptı hiç bir şey çıkmadı fitil verdi kullandım gene aynı. 3-4 gündür beyaz kuru dut suyu içiyorum günde 1 bardak , nioli yağı kullanmaya başladım bir de gynobiotics içmeye başladım iyi geldi gibi ama bakalım ne kadar sürecek.
Bende de var aynı durum hamileligin başından beri. Bazen disarda fazla vakit geçirdikten sonra yada evde temizlik yaptıktan sonra yoğun ve sulu bir şekilde geldiğini farkediyorum. Gecen hafta saglik ocağından çağırmışlardi idrar tahlili de yapıldı temiz çıktıKızlar ne sorucam size, şimdi benim tas hamilelik başından beri akıntım sarı beyaz gibi ama sarımtırak böyle doktor enfeksiyon testi yaptı negatif çıktı ama rengi neden böyle ki? Bol su içiyorum yine aynı renk. Yanma batma vs yok hiç oğlanın hareketlerini de net hissediyorum acaba bende gizli enfeksiyon mu var vajina içi rahim dışı
Valla 3-4 gündür kullanıyorum. Duşa girmeden önce Çamaşırımın tam ortasına 1-2 damla damlatıyorum duştan çıkınca giyiyorum. Dene benceMalesef bende de var sürekli ve artı olarak benim tahlillerde de çıkıyor ara ara enfeksiyon.
Fitil kullanıyorum ama yine tekrarlıyor, nioli yağını kullanmak istiyorum ama korktum birşey olur diye
Sen kullanıyorsan ben de bir deneyeyim canım
Yemek sırasında ve hemen sonrasında şu içmemek hafifletiyor. Ama yine de gun içinde yanmalar oluyor bende. Tahin yiyorum iyi geliyormsKizlar yemek yedikten sonra midenizden bogaziniza kadar bir yanma oluyo mu reflu gibi? Oluyosa ilac ne kullaniyosunuz? Doktoruma da sorucam tabi de size de bi danisayim istedim.
Deneyeceğim canım, şimdi sipariş veriyorum.Valla 3-4 gündür kullanıyorum. Duşa girmeden önce Çamaşırımın tam ortasına 1-2 damla damlatıyorum duştan çıkınca giyiyorum. Dene bence
Bnde dün keşfette gördüm takibe aldım sayfayıKızlar instada şöyle bir şeye denk geldim. Güzel gibi bi bakın sizde
Ya bende Instagram yok arada burda paylaşırsanız çok güzel olurBnde dün keşfette gördüm takibe aldım sayfayı
Ekran görüntüsü aldım canım senin içinYa bende Instagram yok arada burda paylaşırsanız çok güzel olur
Ekran görüntüsü aldım canım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?