Spotify kullanıyorsanız bu benim dinleme listem. Sizin de varsa önerileriniz açığım. Bebek adamı bu şarkıları dinlerken kah mutlu kah hüzünlü bekliyorum. Sessiz sessiz ağlıyorum ki kimse görmesin
En son yükselen hıçkırıklarima geliyorlar. Bazen kendi yaşadığım zorlukları düşünüp bebeğim de ya yasarsa diye üzülüyorum durduk yere. Allaha bırakmak yerine her şeyini şimdiden düşünmek doğru değil. Ama ana yüreği gerçekten öyleymiş. Anneme beni hiçbir zaman anlamıyorsunuz dediğimde ne kadar büyük haksızlık yaptığımı anladım. Ben 5 kez derecelerle bir kurum mülakatından elendim, iyi bir isim var sayılır ama işimi sevmiyorum, cok mutsuz oluyorum bazen şu elenme işine. Kpss'yi de başaramadım P3 puanim 86.5 geldi, yetmiyor. Çalışamadım bu sene. Annemlere bu konuyla ilgili sitem ederken, onlar benim üzülmemi istemiyordu hamileydim en son elendiğimde bebek etkilenir düşer vs diyorlardı iyice sinirleniyordum, ben de beni anlamıyorsunuz diyordum, o da ben sen her elendiğinde ben de eleniyorum demişti. Sabahtan beri oturdum bunu düşünerek ağlıyorum. Sinirlerim burayı günlük gibi kullanacak kadar bozuk aslında. Umarım bebek adamım etkilenmez ve ben de onun için yeterli bir anne olabilirim her anlamda.