Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana soğuk uygula değildi. Sizin de banyo fayanslarina kadar dökülüyor mu kanınız. Ben şok oldum üstüm başım mahvolmuştu. Şimdi daha az.Kızlar ne olacak bu diş fırçalarken ki vahim durum ya diş eti kanamasına iyi gelen bı şeyler önerdi mi doktorlariniz
Evet inanılmaz bı görüntü zaten bulantı çeken biriydim iyice çekilmez oldu.Bana soğuk uygula değildi. Sizin de banyo fayanslarina kadar dökülüyor mu kanınız. Ben şok oldum üstüm başım mahvolmuştu. Şimdi daha az.
Bunlar kaç aya kadar kullanılır acaba ?Bagi dandini 2 otomatik ana kucağımız geldi kızlar. Umarım kızçem sever
Eki Görüntüle 3473274
Elbisen de , sen de , göbüşün ve bebeğin de muhteşem görünüyorsunuzMaşallah sizeKendi diktiğim elbisemle birkaç hatıra pozu çekindik kızımla İlk kez yaşıyorum bu heyecanı,karnım belirginleştikçe mutlu oluyorum valla
Canım cinnabon çok teşekkür ediyorummElbisen de , sen de , göbüşün ve bebeğin de muhteşem görünüyorsunuzMaşallah size
Genelde 6 aya kadar diyorlar ama tam bilmiyorum daha uzun kullanan var mıdırBunlar kaç aya kadar kullanılır acaba ?
Yaaaa çok güzelllKızlar bende yeni yeni hissediyorum hareketlerini bugün bakim dedim otururken dışardan belli oluyo mu diye cidden belli oluyordu
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinKizlar bende dün geceden beri böbrek ağrısı yaşıyorum az önce acilden geldik idrar tahlilinde kan göründü dedi doktor parol serum taktım ama hala kendime gelemedim çok kötü oldum yaşayan arkadaşlar varmi burda acaba uzun sürer mi? Daha önce yaşamamıştım çok kötü oldum bebeğe zarar verir mi
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun daha önce yaşamadım bilgim yok umarım geçer en kısa süredeKizlar bende dün geceden beri böbrek ağrısı yaşıyorum az önce acilden geldik idrar tahlilinde kan göründü dedi doktor parol serum taktım ama hala kendime gelemedim çok kötü oldum yaşayan arkadaşlar varmi burda acaba uzun sürer mi? Daha önce yaşamamıştım çok kötü oldum bebeğe zarar verir mi
Dönmeye başlayınca durmuyorlar içindeGenelde 6 aya kadar diyorlar ama tam bilmiyorum daha uzun kullanan var mıdır
böbrekte kum ya da taş olabilir mi? Bu durumda şiddetli ağrı olur maalesef ve idrarda kan görülür, bebeğinize zarar vermez korkmayın olan size oluyor çok geçmiş olsunKizlar bende dün geceden beri böbrek ağrısı yaşıyorum az önce acilden geldik idrar tahlilinde kan göründü dedi doktor parol serum taktım ama hala kendime gelemedim çok kötü oldum yaşayan arkadaşlar varmi burda acaba uzun sürer mi? Daha önce yaşamamıştım çok kötü oldum bebeğe zarar verir mi
Çok geçmiş olsun.bnm de sağ boşluk ve arkası tatilde ağrıdı geçti.dunde ağrıdı.ya tatilde usuttum yada başka bsy.allah korusun.Kizlar bende dün geceden beri böbrek ağrısı yaşıyorum az önce acilden geldik idrar tahlilinde kan göründü dedi doktor parol serum taktım ama hala kendime gelemedim çok kötü oldum yaşayan arkadaşlar varmi burda acaba uzun sürer mi? Daha önce yaşamamıştım çok kötü oldum bebeğe zarar verir mi
Çok geçmiş olsun sebebi ne imiş doktor bisey dedi mi ben ilk defa duydumKizlar bende dün geceden beri böbrek ağrısı yaşıyorum az önce acilden geldik idrar tahlilinde kan göründü dedi doktor parol serum taktım ama hala kendime gelemedim çok kötü oldum yaşayan arkadaşlar varmi burda acaba uzun sürer mi? Daha önce yaşamamıştım çok kötü oldum bebeğe zarar verir mi
Çok geçmiş olsun canım. Böbrekden dolayı arkadaşımın kardeşi çok çekti hamileliğinde. Haftada 3-4 günleri hastanede serumla geçiyordu. Şimdi çok şükür sağlıklı bir bebeği var.Kizlar bende dün geceden beri böbrek ağrısı yaşıyorum az önce acilden geldik idrar tahlilinde kan göründü dedi doktor parol serum taktım ama hala kendime gelemedim çok kötü oldum yaşayan arkadaşlar varmi burda acaba uzun sürer mi? Daha önce yaşamamıştım çok kötü oldum bebeğe zarar verir mi
Doktor idrar tahlilinden bakarak kum yada taş olabilir dedi ultrason dan bakmadı çok teşekkür ederimböbrekte kum ya da taş olabilir mi? Bu durumda şiddetli ağrı olur maalesef ve idrarda kan görülür, bebeğinize zarar vermez korkmayın olan size oluyor çok geçmiş olsun