Gece gündüz midem yanıyor onun dışında çok iyiyim. Bebek adamım tekme atmaya başladığından beri değme keyfime oldum. Ben bez olarak Prima Premium aldım aslında Sleepy ya da Goon da düşünüyordum indirim vardı onu aldım valla. Beğenmez diye 2 ve 3'ü daha alamadım. 210 tane bir numara bezi var. Umarım beğenir. Sen nasılsın canım, senin nasıl gidiyor?Cidden el değmiyor Türkiye’de fiyatlara ama bu arada bu bez olayı çok acayip diyorlar bebeğe pişik yapmayan bezi bulana kadar bi üç dört marka deniyorsunuz diyorlar kimine pişik yapan kimi çocuğa yapmıyormuş. Duydun mu bunu hiç? Sen nasılsın bu arada purplilac’cim nasıl gidiyo hamislikk
Biz de ineternetten alıcaz . Aklımda olsun ben de açayım videoyuKraft kendi satıyor sağlam geldi valla. Ben her şeyi internetten aldım. Öneri olarak kargo açılırken kameraya alıyorum kırık çıkarsa iade almazlarsa delil olsun diye. Tavsiye ederim.
Evet bir süre puset kullanılıyormuşBen o puseti bir süre araba koltuğu olarak kullanırım diye düşünüyordum. Öyle kullanılıyor galiba.
Ben kan sulandırıcıya başladım biliyosundur arkadasim aynen ben de hareketleri hissettiğimden beri daha az evham yapıyorum hah diyorum keyfi yerinde oynuyo bizimkiGece gündüz midem yanıyor onun dışında çok iyiyim. Bebek adamım tekme atmaya başladığından beri değme keyfime oldum. Ben bez olarak Prima Premium aldım aslında Sleepy ya da Goon da düşünüyordum indirim vardı onu aldım valla. Beğenmez diye 2 ve 3'ü daha alamadım. 210 tane bir numara bezi var. Umarım beğenir. Sen nasılsın canım, senin nasıl gidiyor?
Elele markasinin park yataklari da cok guzel canim aklinda olsun hayirli olsun arabanizMerhaba kızlarKraft Napoli aldık bugün . Ebebekten yapıkrediye 10 taksitle aldık yarın son günmüş taksit imkanı için bilginiz olsun ziraate de 8 taksit var.
Bir de beşik kaldı . Ama karar veremedim beşiğe . Sizler ne aldınız beşik ?
İki örnek atıyorum sizce hangisi iyi ?
Kizlar bir şey soracagim boş nakış yapmak için hastane çıkışı almak istiyorum bildiğiniz var mi marka olarak
Yorumlarda görseller çok güzel nakış yapan olmuş nasıl yaptılar acaba çözemedimBen bunu aldım. Geldi kumaşı yumuşaktı. Battaniyesi de var ama henüz onu almadım.BEBERAZZİ Önden Çıtçıtlı Bebe Yaka Hastane Çıkışı Yenidoğan Tulum Mevlüt Set - Ekru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BEBERAZZİ Önden Çıtçıtlı Bebe Yaka Hastane Çıkışı Yenidoğan Tulum Mevlüt Set - Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet çok fazla baktım bir tek bu takımı bulabildim. Ben nakış yapabilecek biri değilim hiç anlamıyorumYorumlarda görseller çok güzel nakış yapan olmuş nasıl yaptılar acaba çözemedim
Ben de kızımın park yatağına işbir junior bobo yaptırmıştım çok memnun kaldım. Tabi biraz yüksek olduğu için erken dönemde park yataktan dışarı çıkma girişimlerine başladı bu da bana deneyim oldu:) park beşiklerin yatakları boşuna ince değilmiş yaniKızlar dün sabahtan akşama kadar yatak araştırdım. Ne zormuş ya yatak almakilk başta suisleep ve wellmatt dan beğendim ancak bizim yatak ölçülerini (70x140) seçince çıkan rakam çok pahalıydı bizim için (11-12 civarı) . Daha sonra yataşta beğendim ama yorumlarda yatakta çökme yaşayanlar olduğunu görünce kafam karıştı. Sonra YouTube’da bi videoda işbir junior coco modelini gördüm. İnceledik beğendik ve onu aldık sonunda ama abartmıyorum gerçekten sabahtan akşama kadar yatak baktım baktığım tüm modellerin linkini ekliyorum
Coco Baby - İşbir Yatak
Cottonia Doğal İçerikli Yatak|Yataş Bedding
Organica Doğal İçerikli Yatak|Yataş Bedding
Coco Baby
Wocolat Baby
Twist Yatak Modeli ve Fiyatları | Sui Sleep
Ona da bir bakayım canım sağ olElele markasinin park yataklari da cok guzel canim aklinda olsun hayirli olsun arabaniz
YouTube sayfası varmı acaba Instagram yokta
Kızlar bu videoya erişime resmen
İnşallah Rabbim hepimize kolaylıkla nasıp eder
Çok teşekkür ederin canim ❤Ben bunu aldım. Geldi kumaşı yumuşaktı. Battaniyesi de var ama henüz onu almadım.BEBERAZZİ Önden Çıtçıtlı Bebe Yaka Hastane Çıkışı Yenidoğan Tulum Mevlüt Set - Ekru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BEBERAZZİ Önden Çıtçıtlı Bebe Yaka Hastane Çıkışı Yenidoğan Tulum Mevlüt Set - Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de çok beğendim o sayfayı ama daha indirimli bir şekilde yaptirabilirim diye düşündüm. İstediğiniz model öyle çok zor bir şey değil. Nakış bilen herkes yapabilir.Bunu yaptircaktim ilk bebegime bu sayfadan yaptirmiştim 4 parça sete 3500 diyorlar şaka gibi el işlemesi oldugu icin 4 parça nakişlilarda da 10lu set 3500 tl onda da isimsiz model begenemedim bi türlü
Valla ben 1/2/3 numara stokladım premium care aldım alerji olmasın lütfen minnoşumOto koltuk ek olarak veriyor. Puset aynı zamanda. Şanslısınız bence. Ben kamera, ateş ölçer vs henüz almadım onları bile düşünüyorum gün geçtikçe ateş pahası oluyor lüzumsuz. Bebeğin poposunun uyum sağlayacağını bilsem bez bile stoklarım 2 3 4 numara da
Ay çok sevindim memnun olmanızaBen de kızımın park yatağına işbir junior bobo yaptırmıştım çok memnun kaldım. Tabi biraz yüksek olduğu için erken dönemde park yataktan dışarı çıkma girişimlerine başladı bu da bana deneyim oldu:) park beşiklerin yatakları boşuna ince değilmiş yani
Sağlıkla gelsin oğluşun canımcinnabon canım bizim cinsiyetimiz erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?