- 27 Kasım 2018
- 3.295
- 3.453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok güzellll süper bir duygu bende bakıyorum sürekli ama hem kilolu olduğum için hemde plesenta önde olduğu için görünmüyor kesinlikle. Hatta hamilelik çok ilerlediği zamanlarda bile çok belirgin görünmeyecekmişGünaydın kızlar.masallah bugun dışardan da gördüm tekmeleri baya baya
Günaydın kislarrr evet artık gittikçe hareketleniyor kar bizimkide bugün halay çekiyordu sabah galibaGünaydın kızlar.masallah bugun dışardan da gördüm tekmeleri baya baya
Benimki her gece 4'te uyanık ve bazen tekmesi beni uyandırıyor. Acaba doğunca da böyle mi olacak diye meraklardayımGünaydın kislarrr evet artık gittikçe hareketleniyor kar bizimkide bugün halay çekiyordu sabah galiba
Ayyyyy. Cokk guzelll biz daha o seviyeye geçmedik merakla bekliyorumBenimki her gece 4'te uyanık ve bazen tekmesi beni uyandırıyor. Acaba doğunca da böyle mi olacak diye meraklardayım
Komşumun akrabasi nakış hocasi o ben yaparim dedi sagolsun ona yaptircam insallahBen de çok beğendim o sayfayı ama daha indirimli bir şekilde yaptirabilirim diye düşündüm. İstediğiniz model öyle çok zor bir şey değil. Nakış bilen herkes yapabilir.
Yaaa genelde anne karnında nasılsa doğunca da öyle oluyorlar , sen onu tembihle uyusunBenimki her gece 4'te uyanık ve bazen tekmesi beni uyandırıyor. Acaba doğunca da böyle mi olacak diye meraklardayım
Nakış bende yapiyodum ama bu çok değişik geldii valla keşke yapabilseydikKomşumun akrabasi nakış hocasi o ben yaparim dedi sagolsun ona yaptircam insallah
İkinci yatak da iki kademe var anne yanı olarak geceleri onu kullandım ilk beşiği salonda vs kullandım. Tam olarak bir yaşından sonra hep ikinci yatağı kullandım 4.5 yaşında hala kullanıyorumİlk resimdeki beşik için bir çok anne yanından iyi diyorlar. Bende sizin 2. Resimdekine benzer bir şey aldım. 2. Yatağa ne zaman geçiş yaptınız ?
Ben hala hissedemiyorum anlamadım gittiAyyyyy. Cokk guzelll biz daha o seviyeye geçmedik merakla bekliyorum
Oğluma hamileyken sabah namazını kaçırmazdim oğlum doğdu namaz saati ağlardı uzun zaman sabah namazına alarm kurmadım saolsun kaldırdıBenimki her gece 4'te uyanık ve bazen tekmesi beni uyandırıyor. Acaba doğunca da böyle mi olacak diye meraklardayım
Birde ilk resimdeki anne yanı olarak bnce çok derin yani çocuğu alıp koymak sıkıntı olabilir geceleri. Diğer tahta olan ikinci kademesi yatakla aynı hizada oluyor zaten o anne yanı için idealİlk resimdeki beşik için bir çok anne yanından iyi diyorlar. Bende sizin 2. Resimdekine benzer bir şey aldım. 2. Yatağa ne zaman geçiş yaptınız ?
Sarkmadı mı hiç bizimki 1 yaşına gelmeden tutunup sallardı tırmanır yataga atardı kendiniİkinci yatak da iki kademe var anne yanı olarak geceleri onu kullandım ilk beşiği salonda vs kullandım. Tam olarak bir yaşından sonra hep ikinci yatağı kullandım 4.5 yaşında hala kullanıyorum
Bir uygulamada da gıdıklanma gibi yazıyordu ilk dimi sizin benim ilkinde hissetmem 22yi bulmuştu, şimdi 20 olacağız hala çok net hissettim diyemiyorumBen hala hissedemiyorum anlamadım gitti
Bazen bir gıdıklanma gibi bir şey oluyor ama bebek mi bilmiyorum. Aslında 20. Haftam bitti .
Rokoko teknigi Brezilya nakışı cnmYorumlarda görseller çok güzel nakış yapan olmuş nasıl yaptılar acaba çözemedim
O zaman ben de 22 yi bekliyimBir uygulamada da gıdıklanma gibi yazıyordu ilk dimi sizin benim ilkinde hissetmem 22yi bulmuştu, şimdi 20 olacağız hala çok net hissettim diyemiyorum
Ay keşke az biraz yeteneğim olsaydı da ben de yapabilseydim. Böyle şeyleri yapabilen insanları aşırı yetenekli ve sabırlı buluyorumRokoko teknigi Brezilya nakışı cnm
Ben de hissedemiyorum, göbek bölgem de yağlanma var doktor o yüzden geç hissedebilirsin dediBen hala hissedemiyorum anlamadım gitti
Bazen bir gıdıklanma gibi bir şey oluyor ama bebek mi bilmiyorum. Aslında 20. Haftam bitti .