• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar bahsetmiştim daha önce benim kızımda besin alerjisi var süt ve süt ürünleri diyetindeyim mukus azaldı ancak çok köpüklü kaka yapıyor hala köpür köpür tarif edebiliyor muyum bilmiyorum ama gazdan mı acaba bu köpük relactaz gaz damlası kullanan var mı alsam iyi gelir mi burada süt alerjisi olan bir annemiz vardı bebeğin gazına nasıl bir çözüm buldunuz yardımcı olabilir misiniz
Merhaba, bebeğiniz ne kadarlık. Biz bir yaşını geçtik hâlâ geçmedi

evet evet doktorumuz verdi canim. Bu arada doktor kontrol ettiginde gazli bir bebek oldugunu söylüyor var da zaten ama çıkarabiliyor. Masaj da yapiyorum ara sira yardimci olsun diye. Ama her emzirmeden sonra gaz çıkarmaya uğraşmıyorum mesela uzun zamandır.
Merhaba gaz çıkarmasanız da dik tutuyor musunuz bebişi 5-10 dakika. Direk yatırıyor musunuz. Ben hem gazını çıkartmaya çalışıyorum hem kusmasın diye dik tutmaya çalışıyorum baya zor oluyor uykusu kaçıyor zaten geceleri

evet evet doktorumuz verdi canim. Bu arada doktor kontrol ettiginde gazli bir bebek oldugunu söylüyor var da zaten ama çıkarabiliyor. Masaj da yapiyorum ara sira yardimci olsun diye. Ama her emzirmeden sonra gaz çıkarmaya uğraşmıyorum mesela uzun zamandır.
Bi sorayım madem ben de :(

Eşim uyuttu beni 3-4 saat kadar. Bi geldim savaştan çıkmış gibi. Hiç uyumamış bizimki, en son ben ağlayışına uyandım zaten ama ondan önce de ağlamış ben ölü gibi uyumuşum duymamışım hiç amaan

Kızlar benim bulantım fena ya, hasta mı oluyorum ki dün sabaha karşı kustum şimdi yine çok fena

Back