Alp de guzel isim ama bnce. Kuzey, güney,demir,efe,ege,kaan,sarp,marsel,erdem, ata, mete, mert,yigit bunlar hep konusuldu ama bizim ailede ve cevrede neredeyse hepsi varValla ne güzel bir şekilde anlaşmışsınız. Önemli olan o. Bizim isim zevklerimiz çok ayrı gibi geliyor. Ne beğensem eşim beğenmiyor bir tek Alp'e sesi çıkmadı. Görkem, Kağan, Oğuz, Tuna, Efe, Yağız hiçbirini beğendiremedim Alp'in yanına. Ne beğenecek de önerecek sabırsızlıkla bekliyorum.
Happy Mom canım. Oğlumda da kullanmıştım son haftaya kadar çok heycanli her gün bebeğin ağzından mesaj falan atıyor tavsiye ederim hanımlar.Hangi uygulama acaba bu . Güzele benziyor
Canım doktor bilgisi de isteniyor anne adayına cinsiyeti söylemiyorlar bilgin olsunArkadaşlar fetal DNA’yı panoramadan yaptıranlar bir broşür yada telefon numarası paylaşabilirsiniz firmayı bulamadım
Benim öyle olmadı hareketlerini 7 Ağustostan beri çok net hissediyorum eskiden de hissediyordum ama daha azdi. İnanın o dönemler daha çok istifra ettim ilk dönemden. Saçları çıkıyor yazıyordu uygulamada. Belki de dedim hurafe değildir benim bebek saçlı olacak ondan midem bulanıyor.Hanımlar bebeğin hareketlerini hissedince bulantıların geçer diyorlar inanmak istiyorum artık 17+0 haftalığız benim hala bulantım ve koku hassasiyetim devam ediyor
İkisi de çok güzel isim çok beğendim, adıyla büyüsünKizlar biz Zeynep Azra ismini koyacağız %90
İnşallah olur kilonuz kaçtı ?o
aldım bnde şimdi L olur inşallah
Şurada gördüğünüz her şeyi içine bodoslama koydum aldı ve görüntüsünü de ekledim.Kizlar doldurup birde gorsel atin bari ilerleyen zamanda toparliyor ise baya seyi bende alayim
SupermisŞurada gördüğünüz her şeyi içine bodoslama koydum aldı ve görüntüsünü de ekledim.
Yeterli de mi? Bana yeterli gibi geldi koyunca.Supermis
İlk gebeliğimde 21. haftaya kadar kustum. Koku hassasiyeti ve tiksinmelerim doğuma kadar devam etti. 9 ay doğru dürüst bi şey yiyemedimHanımlar bebeğin hareketlerini hissedince bulantıların geçer diyorlar inanmak istiyorum artık 17+0 haftalığız benim hala bulantım ve koku hassasiyetim devam ediyor
İsmiyle yaşasın sağlıklı huzurlu iyi insanlarla karşılaşacağı bir ömrü olsunKizlar biz Zeynep Azra ismini koyacağız %90
Ah yaa ogluma hamileyken prensesmisim.resmen hiç bulantım vs olmadı. Okullar açılacak öğretmenim şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye. Belki evden çıkarsam daha iyi olur. İnşallah daha iyi olur.İlk gebeliğimde 21. haftaya kadar kustum. Koku hassasiyeti ve tiksinmelerim doğuma kadar devam etti. 9 ay doğru dürüst bi şey yiyemedim
Organiger güzel aslında içine ıslak mendil kremleri bir kaç bez de alır ama ıslak çamaşırlar için olan pek küçük geldi gözümeEvt goruntusu cok tatli ama baya kucuklermis.
Ben de aksine sizinkini daha çok beğendim daha cool duruyorBence küçük görüntüsüne rağmen epey şey alıyor çanta da. Organizer de lastiği geniş ya o da alıyordur herhalde. Bu arada ben de çantaya uydurmaya çalışmasam sizinkinden alacaktım. Çok güzelmiş deseni
Allah kolaylık versin hocam zor ben de sırf bu yüzden idareci oldum dersten tuvalete çıkmak sürekli zor ders yükü de fazlaydı 15 bile alsam dersten lavaboya gitmek sürekli sıkıntı kaçıncı haftadasınızAh yaa ogluma hamileyken prensesmisim.resmen hiç bulantım vs olmadı. Okullar açılacak öğretmenim şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye. Belki evden çıkarsam daha iyi olur. İnşallah daha iyi olur.
Çok severiz biz eşimle Zeynep ismini, babasının mücevheriKizlar biz Zeynep Azra ismini koyacağız %90
Yeterli brnce canimYeterli de mi? Bana yeterli gibi geldi koyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?