Güzelmiş fiyatında uygun benceKızlar bnde banyo havlusu için bi satıcı buldum Denizli den fiyat uygun ve kaliteli alıcam burdan
Pamuklu Yumuşacık Kız- Erkek Yenidoğan /Bebek Banyo Havlu Kundak KREM/TAVŞAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelmiş fiyatında uygun benceKızlar bnde banyo havlusu için bi satıcı buldum Denizli den fiyat uygun ve kaliteli alıcam burdan
Pamuklu Yumuşacık Kız- Erkek Yenidoğan /Bebek Banyo Havlu Kundak KREM/TAVŞAN
Sezaryenle doğum yaptım, bi müddet beklediler spinal anestezi olmuştum ayaklarımdaki uyuşukluk geçince hemşire ve hasta bakım personeli geldi dikişime baktı karnımı bastırdılar( o sıra çok kanama oluyor zaten) beni temizlediler bi güzel giydirip yürüttüler, kocaman hasta bezi takmışları o bezle sızıntı olması imkansız gibi bişey, karnıma bastırdıkları için ilk bi kaç saat kanamam yoğun oldu sonra normale döndü. Sonrasında depend değil de lohusa pedi kullandım o bile tam dolmadı çok kanamadım yani ve öyle gelip sürekli konrtol etmediler kontrol bendeydi :)Ben de bakıyorum bunlara ama genelde gecelik öneriyorlar. İlk gün kanama kontrolü için devamlı bakıyorlarmış, o nedenle bu modelin kullanışsız olduğunu duymuştum. Ben de gecelik pek sevmem, tecrübeli anneler bizi aydınlatabilir mi? :)
Evet gerçekten öyle herkesin tecrübesi farklı oluyorArkadaşım onu da dedi hastanede elbise tarzı gecelik daha rahat oluyor diğer alt üst tskımları evde kullanırsın demişti. Bakalım şimdi kararsız kaldım of her şeye bakıyorum sonra herkesin tecrübesi farklı tabi ki kafam karışıyor hiçbir şey alamadım ne bebişe ne kendime bakalım umarım karar verip alıp bir şeyler
Ben buna ne gerek var diyordum ama bacağımın arasına üzerime aldığım örtüyü dolamadan yatamıyorum. Hele sürekli soluma yatmak eziyet oldu.Arkadaşlar e bebekten şu hamile yastığını aldım uzun olanlar mı bu mu derken bunu aldım araçta otururken ve şu an sizin için deniyorum yatarken gayet iyi ortadaki alan cırtlı ayarlanıyor çok rahat
Öyle bi sıcal basıyor kiiiiii ahh şu hormonlar tabi ocak ayı bize iyi gelecek bu konudaGaliba ben soğuk olur diye böyle bir model alırım. Üşümekten çok korkuyorum vallahi.
Ben de bunlara hep bakıyorum bedeni gelmiş mi diye gelse hemen alıcam xs benim şuan bir bacağıma bile olmazPentideki indirimden arkadaşın attığı gri pantolonu aldım. Bunları da çok beğendim fiyatı da sudan ucuz ama Xs bedeni var. Hamile olup Xs giyebilen varsa alsın diye paylaşıyorum. Sahiden var midir Xs giyip hamile olan ya
Ben de de var canım bu yeni aldım iki taraflı kullandım sabah belim ağrıdı ben birbirinden ayırıp tekini yan dönüp karnımın altına koyuyoruö rahat oluyorArkadaşlar e bebekten şu hamile yastığını aldım uzun olanlar mı bu mu derken bunu aldım araçta otururken ve şu an sizin için deniyorum yatarken gayet iyi ortadaki alan cırtlı ayarlanıyor çok rahat
Ya bu karna bastırma olayını neye göre yapıyorlar ? Bana yapılmadı. Çevrem de yapıldığını duydum ama bana niye yapılmadı acabaSezaryenle doğum yaptım, bi müddet beklediler spinal anestezi olmuştum ayaklarımdaki uyuşukluk geçince hemşire ve hasta bakım personeli geldi dikişime baktı karnımı bastırdılar( o sıra çok kanama oluyor zaten) beni temizlediler bi güzel giydirip yürüttüler, kocaman hasta bezi takmışları o bezle sızıntı olması imkansız gibi bişey, karnıma bastırdıkları için ilk bi kaç saat kanamam yoğun oldu sonra normale döndü. Sonrasında depend değil de lohusa pedi kullandım o bile tam dolmadı çok kanamadım yani ve öyle gelip sürekli konrtol etmediler kontrol bendeydi :)
Ben diğer modelden almıştım alırken çevremd ekimse bilmiyordu öneri yapamadı ama şimdi ki aklım olsa bu modeli alırdım. Diğeri yatakta kayıyor ve kendi kafa yastığınızı kullanamıyorsunuz. Tek artısı bacak arasına girmesi ama yine de bence bu model daha konforluArkadaşlar e bebekten şu hamile yastığını aldım uzun olanlar mı bu mu derken bunu aldım araçta otururken ve şu an sizin için deniyorum yatarken gayet iyi ortadaki alan cırtlı ayarlanıyor çok rahat
Kardeşlerim de sezaryen oldu onlara da yapılmış.yalniz değilsin bana da yapılmadı.neden yapılmadı acaba bende sorgular oldum bak şimdiYa bu karna bastırma olayını neye göre yapıyorlar ? Bana yapılmadı. Çevrem de yapıldığını duydum ama bana niye yapılmadı acaba
Bana yapıldı mı hatırlamıyorum ama karnıma ağır bişey koymuşlardı onu hatırlıyorum. İkinci sezeryan başına ne geleceğini bilince hem iyi hem kötü olduKardeşlerim de sezaryen oldu onlara da yapılmış.yalniz değilsin bana da yapılmadı.neden yapılmadı acaba bende sorgular oldum bak şimdi
Valla bilmiyorum ki doktordan doktora değişiyor galibaYa bu karna bastırma olayını neye göre yapıyorlar ? Bana yapılmadı. Çevrem de yapıldığını duydum ama bana niye yapılmadı acaba
Normal doğumda da bebek çıksın diye yapıyorlar hemsire üstüme cikmisti resmenYa bu karna bastırma olayını neye göre yapıyorlar ? Bana yapılmadı. Çevrem de yapıldığını duydum ama bana niye yapılmadı acaba
Çok acıdı felan dediler bende iyi ki yapılmamış o zaman demiştimKardeşlerim de sezaryen oldu onlara da yapılmış.yalniz değilsin bana da yapılmadı.neden yapılmadı acaba bende sorgular oldum bak şimdi
İyi ki bi de o çıkmamış başıma valla bakalım bu sefer ne olcakValla bilmiyorum ki doktordan doktora değişiyor galiba
Benimde karnıma doğum sırasında bastırdılar sezaryen ama. Acaba o mu sayılır benim kiNormal doğumda da bebek çıksın diye yapıyorlar hemsire üstüme cikmisti resmen
Olduğum şehirde üniversite hastanesine karar verdik umarım iyi geçer. 2 bebek olduğu için çoğu doktor x2 ücret talep ediyor ne yazık kiBu arada detaylı usg fiyatıda 3500 canım.
Benim eşimde seni ava götüreceğim diyor koku hassasiyeti yüzündenBenim bulantılarım çok şükür epeydir yok sadece uzun süre aç kalırsam bulanıyor. Ama koku hassasiyeti sanırım hamilelik boyu devam edecek. Her şeyin kokusunu çok net alıyorum, eşim şaşırıyor bazen bunu nasil fark ettin vs diye. Polislerin operasyona götürdükleri köpekler gibiyim hamile oldum olalı