Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hassasta yıkıyorum genişse ya da iki parça atacaksam perdeye atıyorum, hayırlı olsun ögrenirsiniz zamanlaTül programında yıkıyoruz degilmi 40 derece gösteriyor benim bende yeni almistimda çok yikicam öğrenmiş olurum
Oğlumun ismi Yiğit Alp, tekrar oğlan olsa Yağız Alp ya da Emir Alp koyacaktık. Şuan bana kız ismi bulmak daha zor geliyor ya aklımıza yatan bir tane isim yokValla ne güzel bir şekilde anlaşmışsınız. Önemli olan o. Bizim isim zevklerimiz çok ayrı gibi geliyor. Ne beğensem eşim beğenmiyor bir tek Alp'e sesi çıkmadı. Görkem, Kağan, Oğuz, Tuna, Efe, Yağız hiçbirini beğendiremedim Alp'in yanına. Ne beğenecek de önerecek sabırsızlıkla bekliyorum.
Kız isimleri çok güzel belki ondan karar veremiyorsunuzdur. Erkek sınırlı bence biraz.Oğlumun ismi Yiğit Alp, tekrar oğlan olsa Yağız Alp ya da Emir Alp koyacaktık. Şuan bana kız ismi bulmak daha zor geliyor ya aklımıza yatan bir tane isim yok
Canım ben de bu gün kontrole gittim ıslanma az miktar normal ter idrar kaçırma her şey normal bebek suyu öyle kolay gelip bitecek bir şey değil dedimerhaba kızlar . cuma gunu doktro gıttık 20 haftalktı tam kilo 286 gr boy 22 cm di. ama bebek asagıda plesanta 24 haftaya kadar cıkmazsa erken dogum dedı . seezryan olack 38+5 kadar doktrmz beklyr ama 37 haftada alırız eger cıkmazsa yukarı diye . dünde dugunumuz vardı . bebişimiz bıız korkuttu camasırım a bı baktım ıslak yanı avuc ıcı kadar ıslaklık korktm . dktr aradık hemen cagrdı gttık bebek ıı dedı baskı yaptgı ıcın sıvı gelr dedı sanrm sıvı dedıgı ıdrar . bole duurm yasayan varmı . bırde cok harketlı maslah ama bende daha smdıden nefes nefese kalyrm . ve asagıya cok vuryr korkyrm erken bısey olucak dıye
Bu arada detaylı usg fiyatıda 3500 canım.Çok teşekkürler canım benim
Devlette çok aşırı sıcak oluyor.pencere açık oluyor geneldeDevlet konusunda fikrim yok ama ozelde sicak oluyor odalar ben sikinti yasamadim aksine darladim sicakttan hatta .Sabahligini giyersin ustune usudugunu hisedersen.
Çok sevindim öyle olmasına. O zaman istediğim gibi alabileceğimDevlette çok aşırı sıcak oluyor.pencere açık oluyor genelde
Benimkiler de bugün geldi, aynı şeyi düşündüm küçük yahuHamurdan bebeğin ıslak kirli kıyafetlerini koymak için aldığım çantası ve alt değiştirme ürünlerini koymak için olan organizeri geldi ama gözüme küçük geldi benim. Denedim içine 3 4 tane şeyi sıkış tepiş koyabiliyorsun ama yeterli mi bilemedim. Elimden azıcık büyük organizer de.
Canım bizim burdaki şehir hastanesi sıcak oluyor.genelde aynı olursa eğer şehir Hastaneleri çok iyi oluyor.Çok sevindim öyle olmasına. O zaman istediğim gibi alabileceğim
Artis hamile logusa takimlari cok guzel ben cok memnun kalmistim. Bir bak istersen orayadaGaliba ben soğuk olur diye böyle bir model alırım. Üşümekten çok korkuyorum vallahi.
Artış ile Monamise'yi beğendim ben de asıl olarak. Bir de kaç takım lazım sizce?Artis hamile logusa takimlari cok guzel ben cok memnun kalmistim. Bir bak istersen orayada
Evt goruntusu cok tatli ama baya kucuklermis.Benimkiler de bugün geldi, aynı şeyi düşündüm küçük yahu
Ya zaten genelde devlet daireleri vs de çok sıcak olur hatta duramazsın, bir an kısa geliyor diye üşürüm sandım.Canım bizim burdaki şehir hastanesi sıcak oluyor.genelde aynı olursa eğer şehir Hastaneleri çok iyi oluyor.
Bence küçük görüntüsüne rağmen epey şey alıyor çanta da. Organizer de lastiği geniş ya o da alıyordur herhalde. Bu arada ben de çantaya uydurmaya çalışmasam sizinkinden alacaktım. Çok güzelmiş deseniEvt goruntusu cok tatli ama baya kucuklermis.
Ben cikis icin bir tane elbiseli sabahlikli,pjamali alt ust ,cekim icin beyaz bir logusa takimi alicam yanima canimArtış ile Monamise'yi beğendim ben de asıl olarak. Bir de kaç takım lazım sizce?
Kizlar doldurup birde gorsel atin bari ilerleyen zamanda toparliyor ise baya seyi bende alayimBence küçük görüntüsüne rağmen epey şey alıyor çanta da. Organizer de lastiği geniş ya o da alıyordur herhalde. Bu arada ben de çantaya uydurmaya çalışmasam sizinkinden alacaktım. Çok güzelmiş deseni
aldım bnde şimdi L olur inşallahKızlar ben bunu almıştım 320 tl ye 240 a düşmüş almak isteyen olursa
Mama Gri Pantolon Pijama Altı PNVG3F9824IY-GR64 - GRI MELANJ - Penti
Mama Gri Pantolon Pijama Altı PNVG3F9824IY-GR64 - GRI MELANJ ürünü Penti`de. Mama Gri Pantolon Pijama Altı PNVG3F9824IY-GR64 - GRI MELANJ ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com