• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Cok teşekkür ederim ama mama ile destekliyorum ilk zamanlar böyle değildi yediğime dikkat ettim bulgur mesela etkili oldu galiba, Solgar,dereotu gibi onları da dahil ettim. Hayırlısı valla ay sonu doktor kontrolü var bakalım kilosu ne alemde 🤷🏼😁
Hadi hayırlısı almıştır bence yeterince 😊 bizde yarın gidicez görücez bakalımm

Sağlık ocağındaki hemşire bazen düzgün sonuç alamıyoruz tekrar almamız gerekebilir demişti. Ondan olabilir bence bi sorun olduğunda değil. Yani hata veriyor tarzı birşey dedi. Bide senin bebenin e nabızı mı bu. Ben benim bebeğinkine girdim bende gözükmedi bi türlü ya
Annenin e nabızından görebiliyorsun. Eğer uygulamadan giriyorsan görünmüyor. Ama Google üzerinden giriyorsan görebiliyorsun sonucu. Google üzerinden e nabıza girdikten sonra tahlillerime tıklıyorsun. Açılan sayfada covid sonuçlarım mı ne var onun yanın üç nokta var ona tıklayıp beneğimin tarama sonuçlarına tıklayıp bakabiliyorsun

Seninki gibi aynı dün gece bir tık daha iyiydi de önceki gece cok kötüydü bütün gece ıkındı bagırdı gaz cıkarmaya calıştı yavrum gözler kapalı uyuyor güya ama sürekli ıkınma halinde sekilden sekile giriyor o bacaklar kollar. Ben üstümde yatırıyorum öyle dırumlarda benim sıcakgımla biraz rahatlayıp uyuyabiliyor. Dediğin gibi gecicegini düşününce daha dayanılabilir oluyor. Hadi seni tebrik ediyorum bir günü daha atlattın bir gün daha yaklaştık güneşli günlere. Böyle böyle birbirimizi gaza getirelim😊
Canım aynı durum bizde de var. Doktor kiraz çekirdeği kemerini önermişti. Öyle gözler kapalı ıkındığında ısıtıp karnına koyuyorum çok iyi geliyor uykuya bağlanıyor iyice. Belki işe yarayabilir dene istersen

Canım aynı durum bizde de var. Doktor kiraz çekirdeği kemerini önermişti. Öyle gözler kapalı ıkındığında ısıtıp karnına koyuyorum çok iyi geliyor uykuya bağlanıyor iyice. Belki işe yarayabilir dene istersen
Ben de sıcak su torbasını ısıtıp koymuştum ilk gün gündüz cok güzel uyudu düzeliyor sandım sonra fayda etmedi. Gece bir daha deneyeyim bakayım. Mikrodalga fırınım olmadıgı için almamıştım kiraz cekirdegi kemerini

Ben de sıcak su torbasını ısıtıp koymuştum ilk gün gündüz cok güzel uyudu düzeliyor sandım sonra fayda etmedi. Gece bir daha deneyeyim bakayım. Mikrodalga fırınım olmadıgı için almamıştım kiraz cekirdegi kemerini
Benimde yoknama airfrey var ona atıyorum. Normal gırında da oluyor bildiğim kadarıyla. Airfreyda 3 dakika yetiyor normal fırında hiç denemedim ama 15 dakika yazıyordu galiba.

Annenin e nabızından görebiliyorsun. Eğer uygulamadan giriyorsan görünmüyor. Ama Google üzerinden giriyorsan görebiliyorsun sonucu. Google üzerinden e nabıza girdikten sonra tahlillerime tıklıyorsun. Açılan sayfada covid sonuçlarım mı ne var onun yanın üç nokta var ona tıklayıp beneğimin tarama sonuçlarına tıklayıp bakabiliyorsun
Merhaba benim bebeğim de 26 günlük şimdi e nabızdan sonuçlara baktım 1.topuk kanında BE ve FKU hastalıklarına bakılmış' 2.topuk kanında KAH, KF, TSH ve FKU bakılmış. Normal yazıyor karşılarında. Sizde hangi değerler var şüpheli görünen hangisi? Benim de aklıma SMA takıldı topuk kanından SMA'ya da bakılmıyor mu acaba bilginiz var mı.

Benimde yoknama airfrey var ona atıyorum. Normal gırında da oluyor bildiğim kadarıyla. Airfreyda 3 dakika yetiyor normal fırında hiç denemedim ama 15 dakika yazıyordu galiba.
A bende de var airfryer aslında. Alayım bari de alıp da işe yaramayanlar arasına o da girsin😀 faydası olmıcak gibi geliyor benim gaz bombama😂

Ayy yeni güncelleme geldi bugün. Bir iki gündür elini ağzına sokmaya calışıyordu beceremiyordı şimdi cuk cum emiyor elinin üstünü allaam ölcem cok tatlı yaa 🫠🫠

Seninki gibi aynı dün gece bir tık daha iyiydi de önceki gece cok kötüydü bütün gece ıkındı bagırdı gaz cıkarmaya calıştı yavrum gözler kapalı uyuyor güya ama sürekli ıkınma halinde sekilden sekile giriyor o bacaklar kollar. Ben üstümde yatırıyorum öyle dırumlarda benim sıcakgımla biraz rahatlayıp uyuyabiliyor. Dediğin gibi gecicegini düşününce daha dayanılabilir oluyor. Hadi seni tebrik ediyorum bir günü daha atlattın bir gün daha yaklaştık güneşli günlere. Böyle böyle birbirimizi gaza getirelim😊
Getirelim valla başka türlü ben devam edemiycem gibi duruyor 🙁
Bir de benimkinde yeni bişey çıktı hem memeyle hem mamayla savaşıyor baya bir zorla ikna ediyorum sonra alıyor. Atakla alakalı olabilir mi siz de var mı öyle bişey

Getirelim valla başka türlü ben devam edemiycem gibi duruyor 🙁
Bir de benimkinde yeni bişey çıktı hem memeyle hem mamayla savaşıyor baya bir zorla ikna ediyorum sonra alıyor. Atakla alakalı olabilir mi siz de var mı öyle bişey
Memeyi kavga eder gibi emiyor benimki bayadır oyle ya böyle bir huzurla çekemiyor sakin sakin. Bir de tazyikli oluyor benim ilk basta o da etkiliyor sanırım. Emerken gazlanıyor bence o yüzden karnı gurul gurul oluyor cünkü daha süt mideye inmeye başladıgından itibaren

çok geçmiş olsun canım. bizim de öksürük olduğumzaman ilaca ilk başkanıldığında ilk üç gün artacak öksürük demişti doktor. sonra sökülme aşaması oluyor. s f verdikten sonra sırtına pat pat yap. bir an önce toparlarsınız inşallah
Öyle mi diyorsun ya inşallah düzelir sf verirken baya öksürdü çünkü
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin 🙏 öksürüğün çoğalması sökülmesinden değil, mi ilaç verince öyle oluyor ya.
Öyledir inşallah canım ya emiyor aslında enfeksiyon yok çok şükür ciğerlerde temiz çabucak geçer inşallah

Memeyi kavga eder gibi emiyor benimki bayadır oyle ya böyle bir huzurla çekemiyor sakin sakin. Bir de tazyikli oluyor benim ilk basta o da etkiliyor sanırım. Emerken gazlanıyor bence o yüzden karnı gurul gurul oluyor cünkü daha süt mideye inmeye başladıgından itibaren
Bizimki de hep öyle gurul gurul 🙁 ama bu savaşma yeni çıktı biberonla da savaşıyor onu da hiç anlamadım

Canım dualarım seninle. Ah yavrum yaaa, ben nazara da inanmaya başladım valla, anne babanın bile nazarı değiyormuş. Çok çok geçmiş olsun. Minnacık bedene iğne nedir yahu, iyi olsun da tek o kadar olsun. Eve gelen giden mi çok oldu ne oldu? Salgın varmış, kimseyi kabul etmeyin diyorlar
Bir misafir geldi onlarda öpmedi öyle kayınvalide de gelmişti gittikten sonra oda hastaydı belkide ondan bulaştı ya da babasından bilemiyoruz ki babalar bir süre bebekleri öpmesin bence şuan o kadar çok salgın var ki hastaneler hasta bebek dolu dikkat edin gerçekten

Safları sıklaştıralım kızlar yoksa zihinsel olarak sağlam çıkmak zor görünüyor, en azından bana.

O ozlemem atak haftasında gaz artıyor mu diyorsun? Çünkü o dönemdeyiz ve son iki gündür geceler ah geceler... Bugün itibarıyla artık süt ürünlerini kestim, bakalım etkisi olacak mı.

Bir misafir geldi onlarda öpmedi öyle kayınvalide de gelmişti gittikten sonra oda hastaydı belkide ondan bulaştı ya da babasından bilemiyoruz ki babalar bir süre bebekleri öpmesin bence şuan o kadar çok salgın var ki hastaneler hasta bebek dolu dikkat edin gerçekten
Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin 🙏🏻🤍

Evet ben de dün gittim hastaneye kaynıyordu. Bize bulaşacak diye çok korktum

Yok onu da alayım 😃 ev çingen çadırına döndü 😃 bir de hamak beşik almak istiyorum kullanışlı olur mu sence
Valla kullananlar var memnun olanlar ama ben bir de onu almak istemedim. bir elle sallanan anakucagı var bir elektrikli otomatik sallanan, o otomatik sallananı kullanamıyoruz durmuyor. Diğer nuna marka olanda duruyor gündüz dogdugundan beri habire elimle sallıyorum uyuyunca uyanmasın diye yoksa uyanıyor. Hamak alsam onu da elimle sallauacagım için almadım. İstersen sen bir dene

Back