• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Evet ben de dün gittim hastaneye kaynıyordu. Bize bulaşacak diye çok korktum
Arkadaşımın da 6 yasındaki kızı acıbademde yatıyor birkaç gündür influenzadan dolayı ateşi düşmüyor bir de bronsite cevirmiş. Aman dedi dikkat et kat hasta bebek dolu. Ortanca kızım da dün gece ateşlendi cok da kötü oksürmeye başladı. Korkuyorum bebişe de gecicek diye yanına yanaştırmamaya calışıyorum inş basarırım. Salgın var cok fena

Merhaba benim bebeğim de 26 günlük şimdi e nabızdan sonuçlara baktım 1.topuk kanında BE ve FKU hastalıklarına bakılmış' 2.topuk kanında KAH, KF, TSH ve FKU bakılmış. Normal yazıyor karşılarında. Sizde hangi değerler var şüpheli görünen hangisi? Benim de aklıma SMA takıldı topuk kanından SMA'ya da bakılmıyor mu acaba bilginiz var mı.
Benimde aynı şekilde. Sma ya da bakılıyor diye biliyorum ama hangi değerdir onun karşılığı onu bilmiyorum hiç. Bende be görüşmüş şüpheli ama ikincide normal

A bende de var airfryer aslında. Alayım bari de alıp da işe yaramayanlar arasına o da girsin😀 faydası olmıcak gibi geliyor benim gaz bombama😂
😁Evet sürekli bence de yaramıyor. Yani ağlarken asla susturmaz. Ama gece uykuda sürekli ıkınması olduğunda rahatlatıyor sadece o zaman kullanıyorum ben

Bir misafir geldi onlarda öpmedi öyle kayınvalide de gelmişti gittikten sonra oda hastaydı belkide ondan bulaştı ya da babasından bilemiyoruz ki babalar bir süre bebekleri öpmesin bence şuan o kadar çok salgın var ki hastaneler hasta bebek dolu dikkat edin gerçekten
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım 🙏

Safları sıklaştıralım kızlar yoksa zihinsel olarak sağlam çıkmak zor görünüyor, en azından bana.

O ozlemem atak haftasında gaz artıyor mu diyorsun? Çünkü o dönemdeyiz ve son iki gündür geceler ah geceler... Bugün itibarıyla artık süt ürünlerini kestim, bakalım etkisi olacak mı.
Valla canım bildiğimden değil ama öyle görünüyor. Bariz bi şekilde arttı gaz sancıları, okuduğum belirtilerde de vardı 🙁 bizde alerji ile ilgili bir şey yok ama bende mi kessem süt ürünlerini

Valla canım bildiğimden değil ama öyle görünüyor. Bariz bi şekilde arttı gaz sancıları, okuduğum belirtilerde de vardı 🙁 bizde alerji ile ilgili bir şey yok ama bende mi kessem süt ürünlerini
Gazı batsın ya :( öyle çok youtube yorumu gördüm, süt ürünlerini kestim bebeğin ağlamaları geçti yazan, denemeden geçmek istemedim açıkçası. Bir taktiğin varsa gaz için bize de söyle 🙏🏻🤍

Valla kullananlar var memnun olanlar ama ben bir de onu almak istemedim. bir elle sallanan anakucagı var bir elektrikli otomatik sallanan, o otomatik sallananı kullanamıyoruz durmuyor. Diğer nuna marka olanda duruyor gündüz dogdugundan beri habire elimle sallıyorum uyuyunca uyanmasın diye yoksa uyanıyor. Hamak alsam onu da elimle sallauacagım için almadım. İstersen sen bir dene
Böyle şeyleri de kullanıp kullanmayacağın hiç belli olmuyor 🙁 keşke bilsem iyi gelecek hemen alayım. Bizde de anakucağı falan var bazen işe de yarıyor ama bazen de hiçbiri işe yaramıyor 🙁 ayakta da sallıyorum ben belki hamak ondan kurtarır 🥲

Benimde aynı şekilde. Sma ya da bakılıyor diye biliyorum ama hangi değerdir onun karşılığı onu bilmiyorum hiç. Bende be görüşmüş şüpheli ama ikincide normal
İkincide normalse normaldir muhtemelen allah korusun aksi durumda sağlık bakanlığından arayıp üçüncü kanı alıyorlar diye biliyorum. Sma için de test yapılıyorsa sonuç görünmüyor onu da merak etmiştim test yapıldıysa sonucu düşer heralde e nabıza teşekkür ederim ☺️

Gazı batsın ya :( öyle çok youtube yorumu gördüm, süt ürünlerini kestim bebeğin ağlamaları geçti yazan, denemeden geçmek istemedim açıkçası. Bir taktiğin varsa gaz için bize de söyle 🙏🏻🤍
Valla taktik falan yok çekiyoruz 🙁 gün içinde ara ara gaz masajı yapmak iyi geliyordu ama şu birkaç gündür geceleri çok zor geçiyor çok uykusuzum uzun uzun gaz masajı yapamıyorum 🙁 yoksa 15.30 gibi keyfi iyiyse uyuyorsa yapıyordum uzun uzun. Rahat geçiyordu akşamımız. Bir de aguline diye bi şurup aldım dün ilk defa kullandım baya gaz çıkarttı ama yetmedi tabiki. İşe yaradı demek için erken ama atak döneminde olmasak baya işe yararmış.

Böyle şeyleri de kullanıp kullanmayacağın hiç belli olmuyor 🙁 keşke bilsem iyi gelecek hemen alayım. Bizde de anakucağı falan var bazen işe de yarıyor ama bazen de hiçbiri işe yaramıyor 🙁 ayakta da sallıyorum ben belki hamak ondan kurtarır 🥲
Bugün sabahtan beri ayakta da salladım anakucagında sallamayı bıraktıgım an uyanıyor söyle kendi kendine bir 10 dakka uyur vaziyette kalmadı. Kızım da hasta garibim odasında cizgi film izlerken uyuyakalmış onunla ilgilenemiyorum diye de oturdum agladım. Hayır yani ne gece ne gündüz. Bir yarım saat bile kendi halinde uyumaz mı bir bebek? Valla böyle düşününce normal yenidogan bebeleri cok moralim bozuluyor

Kızlar her kese merhaba uzun süredir yazmıyordum🥺
27 aralık bebeğim doğdu , 39+1 haftalık 3450 gr, normal doğum istiyorduk ama sezaryen oldu, ben kayinvalidemle birlikte yaşıyorum, kendisi iyi biri iyi yanları çok, destekçin var , yorulduğunda çocuğa bakan var ama kötü yanları da var tabi🥲 neyse işte böyle bebişim geldi sonundda🥺😍

Kızlar çok kötüyüm bebeğim öksürük daha çoğaldı burun tıkanıklığı eklendi doktor iğne ve antibiyotik ilaç verdi nebülazatörle serum fizyolojik veriyorum ama sanki bugün daha da kötü oldu o kadar korkuyorumki ne olur dua edin 😔
Çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir şey yoktur. Doktor ne dedi?

Kızlar çok kötüyüm bebeğim öksürük daha çoğaldı burun tıkanıklığı eklendi doktor iğne ve antibiyotik ilaç verdi nebülazatörle serum fizyolojik veriyorum ama sanki bugün daha da kötü oldu o kadar korkuyorumki ne olur dua edin 😔
Korkma canım sen endişelerini biraz kenara bırakmaya çalış, bebeğin için elinden geleni yapıyorsun 🙏🏻 geçmiş olsun, inşallah çok kısa sürede toparlar iğneler güzel etkiler 1 2 güne rahatlamaya başlar 🙏🏻

Annenin e nabızından görebiliyorsun. Eğer uygulamadan giriyorsan görünmüyor. Ama Google üzerinden giriyorsan görebiliyorsun sonucu. Google üzerinden e nabıza girdikten sonra tahlillerime tıklıyorsun. Açılan sayfada covid sonuçlarım mı ne var onun yanın üç nokta var ona tıklayıp beneğimin tarama sonuçlarına tıklayıp bakabiliyorsun
Ne kadar zamanda çıktı sonuç, bizim 1 aylık olcak yarın

Korkma canım sen endişelerini biraz kenara bırakmaya çalış, bebeğin için elinden geleni yapıyorsun 🙏🏻 geçmiş olsun, inşallah çok kısa sürede toparlar iğneler güzel etkiler 1 2 güne rahatlamaya başlar 🙏🏻
Çok sağol canım evet etki ediyor muhtemelen öksürük var ama aynı zamanda balgamıda atıyor. o nebülazatörle serum fizyolojik verdiğim zaman baya öksürüyor doktor normal dedi yakar boğazını biraz dedi ama onu günde 3 kez vereceksin dedi hızlı nefes almadığı sürece sıkıntı yok dedi öyle olursa yatış veririm dedi yarına inşallah daha da hafifler azitro galiba etkili bir ilaçmış iğnede öyle bakalım

Kızlar herkese selam umarım herkes çok iyidir hepimizin bebeği huzurluca uyuyordur güzelce besleniyordur🥰

Ben biraz bunalımdayım içimi buraya dökmek istedim bebeğim bazen ağlama nöbetleri geçiriyor sebep yok aranıyor emmek istemiyor uykusu var uyumak istemiyor altı temiz gazi yok ne yapacağımı şaşırıyorum.
EnÇok canımı sıkan da göz pompasıyla sütümü sağınca en fazla 60 milim süt çıkarabildim o da iki göğüsten ama bebeğim emiyor ve uyuyor da benim sütüm yok yoksa sağmayı mı beceremiyorum bilmiyorum. Bazen bebeğim doymuyor sanırım diye düşünüyorum biraz psikolojik olarak kendimi yetersiz ve eksik hissediyorum

Bugün sabahtan beri ayakta da salladım anakucagında sallamayı bıraktıgım an uyanıyor söyle kendi kendine bir 10 dakka uyur vaziyette kalmadı. Kızım da hasta garibim odasında cizgi film izlerken uyuyakalmış onunla ilgilenemiyorum diye de oturdum agladım. Hayır yani ne gece ne gündüz. Bir yarım saat bile kendi halinde uyumaz mı bir bebek? Valla böyle düşününce normal yenidogan bebeleri cok moralim bozuluyor
Canım ya. Elbet geçecek bu günler, bak senin büyük de varmış onda da yaşamışsındır ama geçti büyüdü dimi. Bu bebişler de büyüyecek elbet. Biraz uyuyarak biraz uyumayarak 🥲 benimki de öyle ayağımda ayrı sallıyorum, anakucağında ayrı, bazen evde yürüyerek kucağımda nasıl uyursa 🙁 uyuyunca yatağına koyduğun an bitiyor herşey ama 😑
Büyük kızına da çok geçmiş olsun annesi ufaklık da büyüdü mü beraber oynarlar sen de onları izlersin az kaldı güneşli günler yakın 💞

Yalnız değilsin canım dün tam bir aylık oldu. Doğduğundan beri aynı şeyi yaşıyorum. Uyumamak için direniyor, uyuyamıyor memeye saldırıyor. İki saatte bir emzirmek benim için hayal. Daha bir önceki emdiğini sindirmeden tekrar emiyor haliyle gazdan duramıyor yine memeye saldırıyor. Meme de olmadığı her an çığlık çığlığa ağlıyor.

Çok sağol canım evet etki ediyor muhtemelen öksürük var ama aynı zamanda balgamıda atıyor. o nebülazatörle serum fizyolojik verdiğim zaman baya öksürüyor doktor normal dedi yakar boğazını biraz dedi ama onu günde 3 kez vereceksin dedi hızlı nefes almadığı sürece sıkıntı yok dedi öyle olursa yatış veririm dedi yarına inşallah daha da hafifler azitro galiba etkili bir ilaçmış iğnede öyle bakalım
Havalarla beraber öksürük oluyor, balgam kakasından da atılıyordur, azitromisin grubu evet güzel bir antibiyotik, ne zaman kontrole çağırdı sizi?

Back