2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Sut sagma makinesinin hortumuyla ve aparatlarla 4 yap

Bebek bezi ile yapabilirsin

Kızlar ben bayadir göğüs kalkanı kullaniyorum meme uclarim baya iyileşti.ama artık çok sıkıldım dün çıkardım bişey takmadım ama meme.uclarim acımaya başladı tekrar yara olmasından korktum gene taktim napcam böyle nereye kadar takcam bunu artık hiç bişey takmadan emzirmek istiyom

Bende szin gibi doğumdan beri kullanıyordum.3 hafta oldu bırakalı.İlk hafta çok sızladı sütyene değdikçe hatta ara ara tekrar taktım.Ama dedim ki böyle böyle iyileşecek.Meme ucu kremi ve kantoron yağı sürdüm acıdıkça.1 buçuk hafta sonra benim sızlamalarım bitti.Çok nadiren sızlamalar oluyor bornoz acıtıyor mesela.Kendi kendime şöyle düşündüm.Göğüs kalkanı kullandıkça daha da hassaslaşıyor,narin oluyor bence.

Kızlar bugün doktora gittik oğlum grip olmuş sürekli öksürüyor ve hapşırıyor antibiyotik verdi doktorda nasıl atlatabilirşz en hızlı memeyi bile istemiyor bazen sürekli hastayız ya bıktım bi oğlum bi ben hadi ben neysede ona hiç dayanamıyorum çok kötü öksürüyor. Bir de röntgen çekildi yoğun gaz var dedi. Çıksrabildikçr çıkartıyorum ama kalanları napıcaz. 3. Aydan itibaren artık zorlaşmaya başlıyor gibi her şey

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım ben rezene kimyon demliyorum sürekli kimyon bendeki gazı da çözüyor bebek de çok iyi gaz çıkarıyor benimkinin gazı iyi çıkıyor. Bir de karın üstü bebeği bırakmak da gaz çıkarmada etkili oluyor bizde.bizim de şu an sadece anne sütü alıyor ondan mı bilmiyorum kaka yapma süremiz değişiyor tam doktora götürecektim dün 2 kez yaptı doktor 10 güne kadar normal demişti huzursuzluk yok sürekli ağlama yok karın sertliği yok ama 4 5 7 gibi süreler uzuyor

Bizimde anne sütü alıyor sadece. Kaka konusunda bizim de bazen az az yapıyo bazen çok zorlanıyor yaparken

Canım ilkbahar geldi bence çiçeklerle yap biz Adana'da portakal çiçeği ayı deriz ben böyle bir şey yapsaydım bu ay kesinlikle limonlarla yapardım

Günaydın canım kahvede güzel görünüyor eline sağlık olsun canı sağ olsun annesi sonra sıcak sıcak içersin inşallah

Günaydın canım kahvede güzel görünüyor eline sağlık olsun canı sağ olsun annesi sonra sıcak sıcak içersin inşallah
Ya onu düşündüm az önce onların Kokusu her şeye beden değil mi rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile. Elhamdülillah bizi de anne yapan Rabbimize

Ben yine bir soruyla geldim bütün gün evde olunca ses olsun diye televizyon açıyorum bizim paşa bu aralar hangi pozisyonda olursa olsun kafasını çevirip televizyona bakmaya başladı tutup tvnin önüne koymuyorum ama gün içinde on-on beş dakika falan baktığı oluyordur toplamda. Sizlerde durum ne? Tvnin zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadardan da bir şey olmaz dimiiiiii

Biz uyanıkken ya da odadayken tv açmıyoruz. Ben müzik açıyorum telefondan sürekli. Çocuk şarkıları ya da normal şarkılar. Trabzonspor marşlarına bayılıyor çok delirirse de dualar açıyorum.

Biz uyanıkken ya da odadayken tv açmıyoruz. Ben müzik açıyorum telefondan sürekli. Çocuk şarkıları ya da normal şarkılar. Trabzonspor marşlarına bayılıyor çok delirirse de dualar açıyorum.
Haha çok güldüm çok delirirse dua açmana acaba yanlış mı yapıyorum ya direkt tv izlemiyor ama başını çevirip yada kucağımıza aldığımızda ara ara bakıyor kaçamak izliyor

Bizimki de öyle. Ben evde ses olmadan oturamam o yüzden Tv açık hep. Evde dolanırken veya kucaktaysa çevirip bakıyo ister istemez. Doktora da sordum öyle karşısına oturup izletmediğiniz sürece sorun olmaz dedi.

Cnm şöyle bsy.ekran evet zararlı.hatta sıfır ekran olması gerek.evet ses duyunca bakıyorlar.onun dışında siyah ekran yapıp müzik dinleyebilir masal dinleyebilir YouTube dan.bizimki de TV ye karşı ters şekilde beşikte yatarken bile bakmaya ugrasio.ben hemen ekranı görmesini engelleyecek bsyler örtüyorum yada koltukdaysa yastık koyuyorum önüne. Allah korusun otizmi tetikler diyor uzmanlar.ama çoğu şey tetikliyor.mesela bebek anne karnindayken parfüm deodorant kullanmakta tetikliyor ve bu kanıtlanmış. Üniversitedeyken hocamız demişti.

Bizimki de öyle. Ben evde ses olmadan oturamam o yüzden Tv açık hep. Evde dolanırken veya kucaktaysa çevirip bakıyo ister istemez. Doktora da sordum öyle karşısına oturup izletmediğiniz sürece sorun olmaz dedi.
İçim rahatladı teşekkür ederim bu arada siz kedinizi kaybetmiştiniz dimi o ara yazacaktım ama bebişle ilgileneyim falan derken arada kaynadı. Başınız sağolsun çok üzüldüm, benimde kedim var henüz 2,5 yaşında. Ve bu 2,5 senede bile o kadar çok bağlandım ki sizin daha da uzun yıllar olmuş ne kadar üzücü olabileceğini ancak tahmin edebilirim. Ama şöyle düşünün ömrünü sizin yanınızda mutlu, huzurlu bir şekilde geçirdi. Sıcacık sevgi dolu bir ortamda. Her zaman onu çok özleyeceksiniz ama bence kediniz sizin kediniz olmaktan çok mutlu bir şekilde bu dünyadan ayrılmıştır. Anılarınızda sonsuza kadar yaşasın, inşallah siz de gün geçtikçe bu durumla daha rahat başa çıkarsınız Rabbim gönlünüze ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…