Sut sagma makinesinin hortumuyla ve aparatlarla 4 yapKızlar bana fikir verin, 3 Mayısta Kuzey 4 aylık olacakAylık fotoğraflarını çekiyorum. İlk ay zeka kartlarıyla 1 yaptım, ikinci ay çoraplarla 2 yaptım, üçüncü ayda oyuncaklarıyla 3 yaptım. Şimdi 4.ay için neyle 4 yapsam. Fikirlerinizi bekliyorum eminim çok güzel şeyler ortaya çıkar
Hahaha çok yaratıcı fikirSut sagma makinesinin hortumuyla ve aparatlarla 4 yap
Bebek bezi ile yapabilirsinKızlar bana fikir verin, 3 Mayısta Kuzey 4 aylık olacakAylık fotoğraflarını çekiyorum. İlk ay zeka kartlarıyla 1 yaptım, ikinci ay çoraplarla 2 yaptım, üçüncü ayda oyuncaklarıyla 3 yaptım. Şimdi 4.ay için neyle 4 yapsam. Fikirlerinizi bekliyorum eminim çok güzel şeyler ortaya çıkar
Bende szin gibi doğumdan beri kullanıyordum.3 hafta oldu bırakalı.İlk hafta çok sızladı sütyene değdikçe hatta ara ara tekrar taktım.Ama dedim ki böyle böyle iyileşecek.Meme ucu kremi ve kantoron yağı sürdüm acıdıkça.1 buçuk hafta sonra benim sızlamalarım bitti.Çok nadiren sızlamalar oluyor bornoz acıtıyor mesela.Kendi kendime şöyle düşündüm.Göğüs kalkanı kullandıkça daha da hassaslaşıyor,narin oluyor bence.Kızlar ben bayadir göğüs kalkanı kullaniyorum meme uclarim baya iyileşti.ama artık çok sıkıldım dün çıkardım bişey takmadım ama meme.uclarim acımaya başladı tekrar yara olmasından korktum gene taktim napcam böyle nereye kadar takcam bunu artık hiç bişey takmadan emzirmek istiyom
Çok geçmiş olsun canım ben rezene kimyon demliyorum sürekli kimyon bendeki gazı da çözüyor bebek de çok iyi gaz çıkarıyor benimkinin gazı iyi çıkıyor. Bir de karın üstü bebeği bırakmak da gaz çıkarmada etkili oluyor bizde.bizim de şu an sadece anne sütü alıyor ondan mı bilmiyorum kaka yapma süremiz değişiyor tam doktora götürecektim dün 2 kez yaptı doktor 10 güne kadar normal demişti huzursuzluk yok sürekli ağlama yok karın sertliği yok ama 4 5 7 gibi süreler uzuyorKızlar bugün doktora gittik oğlum grip olmuş sürekli öksürüyor ve hapşırıyor antibiyotik verdi doktorda nasıl atlatabilirşz en hızlı memeyi bile istemiyor bazen sürekli hastayız ya bıktım bi oğlum bi ben hadi ben neysede ona hiç dayanamıyorum çok kötü öksürüyor. Bir de röntgen çekildi yoğun gaz var dedi. Çıksrabildikçr çıkartıyorum ama kalanları napıcaz. 3. Aydan itibaren artık zorlaşmaya başlıyor gibi her şey
Bizimde anne sütü alıyor sadece. Kaka konusunda bizim de bazen az az yapıyo bazen çok zorlanıyor yaparkenÇok geçmiş olsun canım ben rezene kimyon demliyorum sürekli kimyon bendeki gazı da çözüyor bebek de çok iyi gaz çıkarıyor benimkinin gazı iyi çıkıyor. Bir de karın üstü bebeği bırakmak da gaz çıkarmada etkili oluyor bizde.bizim de şu an sadece anne sütü alıyor ondan mı bilmiyorum kaka yapma süremiz değişiyor tam doktora götürecektim dün 2 kez yaptı doktor 10 güne kadar normal demişti huzursuzluk yok sürekli ağlama yok karın sertliği yok ama 4 5 7 gibi süreler uzuyor
Evet olabilir güzel fikir, teşekkürlerBebek bezi ile yapabilirsin
Canım ilkbahar geldi bence çiçeklerle yap biz Adana'da portakal çiçeği ayı deriz ben böyle bir şey yapsaydım bu ay kesinlikle limonlarla yapardımKızlar bana fikir verin, 3 Mayısta Kuzey 4 aylık olacakAylık fotoğraflarını çekiyorum. İlk ay zeka kartlarıyla 1 yaptım, ikinci ay çoraplarla 2 yaptım, üçüncü ayda oyuncaklarıyla 3 yaptım. Şimdi 4.ay için neyle 4 yapsam. Fikirlerinizi bekliyorum eminim çok güzel şeyler ortaya çıkar
Günaydın canım kahvede güzel görünüyor eline sağlık olsun canı sağ olsun annesi sonra sıcak sıcak içersin inşallahEki Görüntüle 3579109
Günaydın Kader arkadaşlarımkahve kokusuna kesinlikle uyanıyorlar fosur fosur uyuyan kızım kahvemi aldığım gibi uyandı ağladığı kucak istedi sehpanın üstündeki kahveyle bakışıyoruz
Ya onu düşündüm az önce onların Kokusu her şeye beden değil miGünaydın canım kahvede güzel görünüyor eline sağlık olsun canı sağ olsun annesi sonra sıcak sıcak içersin inşallah
Ayy evet bu da çok güzel fikir teşekkür ederim canımCanım ilkbahar geldi bence çiçeklerle yap biz Adana'da portakal çiçeği ayı deriz ben böyle bir şey yapsaydım bu ay kesinlikle limonlarla yapardım
Biz uyanıkken ya da odadayken tv açmıyoruz. Ben müzik açıyorum telefondan sürekli. Çocuk şarkıları ya da normal şarkılar. Trabzonspor marşlarına bayılıyorBen yine bir soruyla geldimbütün gün evde olunca ses olsun diye televizyon açıyorum bizim paşa bu aralar hangi pozisyonda olursa olsun kafasını çevirip televizyona bakmaya başladı tutup tvnin önüne koymuyorum ama gün içinde on-on beş dakika falan baktığı oluyordur toplamda. Sizlerde durum ne? Tvnin zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadardan da bir şey olmaz dimiiiiii
Haha çok güldüm çok delirirse dua açmanaBiz uyanıkken ya da odadayken tv açmıyoruz. Ben müzik açıyorum telefondan sürekli. Çocuk şarkıları ya da normal şarkılar. Trabzonspor marşlarına bayılıyorçok delirirse de dualar açıyorum.
Bizimki de öyle. Ben evde ses olmadan oturamam o yüzden Tv açık hep. Evde dolanırken veya kucaktaysa çevirip bakıyo ister istemez. Doktora da sordum öyle karşısına oturup izletmediğiniz sürece sorun olmaz dedi.Ben yine bir soruyla geldimbütün gün evde olunca ses olsun diye televizyon açıyorum bizim paşa bu aralar hangi pozisyonda olursa olsun kafasını çevirip televizyona bakmaya başladı tutup tvnin önüne koymuyorum ama gün içinde on-on beş dakika falan baktığı oluyordur toplamda. Sizlerde durum ne? Tvnin zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadardan da bir şey olmaz dimiiiiii
Cnm şöyle bsy.ekran evet zararlı.hatta sıfır ekran olması gerek.evet ses duyunca bakıyorlar.onun dışında siyah ekran yapıp müzik dinleyebilir masal dinleyebilir YouTube dan.bizimki de TV ye karşı ters şekilde beşikte yatarken bile bakmaya ugrasio.ben hemen ekranı görmesini engelleyecek bsyler örtüyorum yada koltukdaysa yastık koyuyorum önüne. Allah korusun otizmi tetikler diyor uzmanlar.ama çoğu şey tetikliyor.mesela bebek anne karnindayken parfüm deodorant kullanmakta tetikliyor ve bu kanıtlanmış. Üniversitedeyken hocamız demişti.Ben yine bir soruyla geldimbütün gün evde olunca ses olsun diye televizyon açıyorum bizim paşa bu aralar hangi pozisyonda olursa olsun kafasını çevirip televizyona bakmaya başladı tutup tvnin önüne koymuyorum ama gün içinde on-on beş dakika falan baktığı oluyordur toplamda. Sizlerde durum ne? Tvnin zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadardan da bir şey olmaz dimiiiiii
İçim rahatladı teşekkür ederimBizimki de öyle. Ben evde ses olmadan oturamam o yüzden Tv açık hep. Evde dolanırken veya kucaktaysa çevirip bakıyo ister istemez. Doktora da sordum öyle karşısına oturup izletmediğiniz sürece sorun olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?