2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Canım teşekkürler cevabın için. Ayy bu otizm meselesi de insanı diken üstünde tutuyor. Anlamadım ki eskiden annemiz babamız bize tv izletirmiş o zaman ne otizm varmış ne başka bir şey. Çok zor böyle diken üstünde olmak. Evet zararlı olduğunu bende biliyorum olabildiğince zaten izletmiyorum ama illaki gün içinde gözü kayıyor ekrana. Daha dikkat edeyim artık

Evet ya eskiden öyleydi. Eskiden annelerimiz doğana kadar Dr a da gitmiyordu. vitamin folik asit vs da kullanmiyordu.bu folik asitler bile çoğu Dr zararli diyor.oglumda Multi vitamini 3 aydan sonra bıraktırdı Dr muz 2021 doğumlu oda..simdi kızımda doğana kadar kullandirtti burdaki Dr muz.neye inanacagimizi şaşırdık artık.bence de Dr un haklı sürekli ekran karşısında durmadigi sürece kucakta baktığı sesini duyup kafayı cevirip baktığı bsy olmaz bence de.

Haha çok güldüm çok delirirse dua açmana acaba yanlış mı yapıyorum ya direkt tv izlemiyor ama başını çevirip yada kucağımıza aldığımızda ara ara bakıyor kaçamak izliyor
Tvyi bırak telefona bakmaya çalışıyor, babası bilgisayarda iş yapıyor ona bakıyor

Kızlar biz diş ağrısı mı yaşıyoruz yoksa uyku gerilemesi mi onu çözemedik. Bazen canı acıyor gibi ağlıyor bazen sadece uykuya direniyor. Dün gece 5 kere falan uyandı normalde 2 uyanmayla biterdi gece. Dün gündüz 1 saat uyudu ağlayarak uyandı çok zor sakinleştirdik. Uyku gerilemesi 3 aydan itibaren başlayabilirmiş.

Ozaman biryerde başlamk.lazim ,ilk başta çok aşırı yara oldu tekrar öyle olur diye korktum bir kere çıkarsam acımaya başlıyor ama sizin yaptınız gibi yapayım bakalım lansinoh krem var ondan surerim

Çok geçmiş olsun canım ben bu sıra bezini değiştirirken altı açık bırakıyorum biraz öyle kendi gaz çıkarıyor bı rahatlıyor sanki bez olmayinca

Afiyet olsun canımbu ama kucagini kaçıncı kademe kullanıyorsun bizimki de bundan hep en altta kullanıyorum acaba yukseltmelimiyim

Bizimkide bakmaya çalışıyor izin vermiyorum kucakta dolaşırken bazen bakıyor hemen çeviriyorum canım baya dikkat çekiyor ya ama ben isteyerek baktirmiyom

Babam.geldiginde çocuğa TV açmış önüne koymuş izletmiyoruz biz dedim eskiden öyle yapıyorlarmış çocuk dursun diye vala

Canım çok teşekkür ederim. Kızıma sarılıyorum, alışmaya çalışıyorum. Çok uzun yıllarımız birlikte geçti, hala gece uyandığımda ayağımı uzatırken acaba orda mı diye bakıyorum. En azından acı çekmeden vedalaştık. Diğer türlüsünü kalbim hiç kaldırmazdı. Hayvanlarımıza da bebeklerimize de allahım uzun sağlıklı yaşamlar nasip etsin

Bak suratı bu emoji şeklinde sen o kahveyi biraz zor içersin annecim diyor diğer mesajlara da bebişi uyuttuktan sonra dönücem inşallah haha bu tatlı minnoşlar kahve keyfi yapmamızı istemiyor

Eklentiler

• 1000194146.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 50
Afiyet olsun canımbu ama kucagini kaçıncı kademe kullanıyorsun bizimki de bundan hep en altta kullanıyorum acaba yukseltmelimiyim
Ben hep en dik pozisyonda kullanıyorum canım uyuyakalirsa en aşağı kademeye getirirm
Aaa Ben bunu kaçırmışım başın sağ olsun bizim de bir Kontesimiz var 9 yaşında gerçekten bir yerden sonra evim bir üyesi oluyorlar
Bak suratı bu emoji şeklinde sen o kahveyi biraz zor içersin annecim diyor diğer mesajlara da bebişi uyuttuktan sonra dönücem inşallah haha bu tatlı minnoşlar kahve keyfi yapmamızı istemiyor
Ahahha çok oynuyormuş gibi oyuncaklarda dağıtmış

Ya ben oğlum daha hiç televizyon açmadım neredeyse ama sonra çizgi film falan şu an 5 yaşında hak getire kızım da oğlum çizgi film izlerken bakıyor ekrana evet önüne koymuyorum ama dikkatini çeke çeke bir tarafa çeviriyorum evde ses iyi oluyor sessizlikte uyanıyor kıyamet kopsa uyuyor bu kız

Teşekkür ederim canım. Uzun ömürler diliyorum kontesine

Evet ya aynen öyle folik asit ve diğer vitaminleri kullandığımız için bebişler karnımızda zeki oluyorlar sonra çokbilmiş şekilde dünyaya geliyorlar ben hamilelikte folik asit, demir, magnezyum, d vitamini ve multivitamin kullandım. Heh şimdi bu bebe napsın her şeyi gelişmiş olur tabii maşallah

Aynısı canım aynısı ahhh ahhh eski mutlu gece uykularımız senden 10 gün falan öndeyiz galiba Kuzey şu an 3 ay 16 günlük. Geceleri çok kötü geçmeye başladı misler gibi uyurdu eskiden ve emip hemen geri uykuya dalardı. Şimdi uyanınca uyumuyor kucakta sallıyorum 1 saat sonunda uyumuş oluyor ama 2 saat sonra tekrar uyanıyor. Eskiden 5 saatte bir kalkardı. Bende anlamadım sebebi ne 4.ay atağı diye düşünmüştüm ama bu dönem böyle geçecek kabullenmek lazım. Yine de ilk gece hafif bir çıldırdım

Bizimkide bakmaya çalışıyor izin vermiyorum kucakta dolaşırken bazen bakıyor hemen çeviriyorum canım baya dikkat çekiyor ya ama ben isteyerek baktirmiyom
Evet aynen bende isteyerek baktırmıyorum çok dikkatini çekiyor o kadarcıktan da bir şey olmaz sanırım. Ses olmasa duramayız şarkıyla falan eğleniyor baya

Bebeğin ana kucağını pusetini artık neyde duruyorsa çamaşır makinasının önüne koyup onu izletiyorlar sesi de iyi geliyor sıkma hariç. Sıkma da düşük devirde olursa çok ses yapmaz. Bizim makinanın kapağında bant var deneyemedik ama mutlaka deneyeceğim

Basın sağolsun canım minik yavruna çok üzüldüm bizim yok fakat öncesinde kuşumuz vardı insanim yavrusu gibi

Bende dinleticem bı ara ama korkar nizimki kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…