En alt kademe koyuyorum artık baya çöküyor 3,kademeli diğer kademeler bana biraz dik geliyor oturuyomus gibi sıkıntı olmazmi acaba canımBen hep en dik pozisyonda kullanıyorum canımuyuyakalirsa en aşağı kademeye getirirm
Aaa Ben bunu kaçırmışım başın sağ olsun bizim de bir Kontesimiz var 9 yaşında gerçekten bir yerden sonra evim bir üyesi oluyorlar
Ahahha çok oynuyormuş gibi oyuncaklarda dağıtmış
Bende halen en alt kademede kullanıyorum aynen çöküyor kilosundanEn alt kademe koyuyorum artık baya çöküyor 3,kademeli diğer kademeler bana biraz dik geliyor oturuyomus gibi sıkıntı olmazmi acaba canım
Bizimde 3ay 15, gün gece uyaninca çabuk uyumuyor bir kaç gündür ilk gün çok uykusuzdum bende çıldırdim bayaAynısı canım aynısı ahhh ahhh eski mutlu gece uykularımızsenden 10 gün falan öndeyiz galiba Kuzey şu an 3 ay 16 günlük. Geceleri çok kötü geçmeye başladı misler gibi uyurdu eskiden ve emip hemen geri uykuya dalardı. Şimdi uyanınca uyumuyor kucakta sallıyorum 1 saat sonunda uyumuş oluyor ama 2 saat sonra tekrar uyanıyor. Eskiden 5 saatte bir kalkardı. Bende anlamadım sebebi ne 4.ay atağı diye düşünmüştüm ama bu dönem böyle geçecek kabullenmek lazım. Yine de ilk gece hafif bir çıldırdım
Balıklı olan mi bizde varda bayadir koymadım bugün fırsat olursa koyim muzukli oyuncaklar var bu sıra onlara sardıkKızlar bu arada almadıysanız şu su oyun matından mutlaka alın. Yeni aldım ben çok sevdi Kuzey. Rahat 20 dakika oyalanıyor. Dokununca çıkan su sesinden mi artık yoksa balıkların hareket etmesinden mi bilmiyorum ama ilgisini çekti. Hem de tummy time yapıyor vücudu için de faydalı
Heh tam olarak ben gel sarılalım canımBizimde 3ay 15, gün gece uyaninca çabuk uyumuyor bir kaç gündür ilk gün çok uykusuzdum bende çıldırdim bayasonra erken uyumaya çalıştım bebeyle beraber ama sürekli uyanmaya başladı. Artk gazamiz mübarek olsun
Evet müzikli, ışıklı oyuncaklarla da baya ilgileniyor. Çıplak ayak denememiştim öyle deneyeyim daha uzun durur belkiBalıklı olan mi bizde varda bayadir koymadım bugün fırsat olursa koyim muzukli oyuncaklar var bu sıra onlara sardıkbide piyonolu halı çıplak ayak koyuyorum bu sıra öyle daha çok seviyor sanki
Valla öyle oluyo. Dile kolay 12 sene. Nurlar içinde koşsun inşBasın sağolsun canım minik yavruna çok üzüldüm bizim yok fakat öncesinde kuşumuz vardı insanim yavrusu gibi
Bizimki de hiç sevmedi ya ben de faydalı olacağını düşünerek almıştım ama şu an bir köşede atılıyor inşallah ilerleyen zamanlarda da severKızlar bu arada almadıysanız şu su oyun matından mutlaka alın. Yeni aldım ben çok sevdi Kuzey. Rahat 20 dakika oyalanıyor. Dokununca çıkan su sesinden mi artık yoksa balıkların hareket etmesinden mi bilmiyorum ama ilgisini çekti. Hem de tummy time yapıyor vücudu için de faydalı
canım ben de mehter marşı açıyorum kopuz müzikleri de hoşuna gidiyorBiz uyanıkken ya da odadayken tv açmıyoruz. Ben müzik açıyorum telefondan sürekli. Çocuk şarkıları ya da normal şarkılar. Trabzonspor marşlarına bayılıyorçok delirirse de dualar açıyorum.
Ya ben önceden başvurdum yasa onaylanmadan önce, 300 TL yattı
Sanki farkı alacaklar diye bir konuşma geçmişti bilen arkadaşlar cevaplarYa ben önceden başvurdum yasa onaylanmadan önce, 300 TL yattı
Bı Haftadır bnm kizce de 4 5 kez uyanmaya başladı.4 ayı geçtik biz.bizimde 2 kere uyanirdi. Sanırım bizde uyku gerilemesine başladıkKızlar biz diş ağrısı mı yaşıyoruz yoksa uyku gerilemesi mi onu çözemedik. Bazen canı acıyor gibi ağlıyor bazen sadece uykuya direniyor. Dün gece 5 kere falan uyandı normalde 2 uyanmayla biterdi gece. Dün gündüz 1 saat uyudu ağlayarak uyandıçok zor sakinleştirdik. Uyku gerilemesi 3 aydan itibaren başlayabilirmiş.
Uyku gerilemesi gece sık uyanması veya az uyumak demek mi oluyorBı Haftadır bnm kizce de 4 5 kez uyanmaya başladı.4 ayı geçtik biz.bizimde 2 kere uyanirdi. Sanırım bizde uyku gerilemesine başladık
Banada ödeme aşamasında diyor canım nerden bakıyorsun yanlışmi baktım acabaYa ben önceden başvurdum yasa onaylanmadan önce, 300 TL yattı
Ben yaptırmak istiyorum ama eşim şekil bozukluğundan doları ileride yapılmasını istiyor.Çevremde duyduğum herkes erken yaptırmış ve çok memnun kalmış.İlk işemede biraz ağlıyorlarmış.Birkaç gün özenli olup sonrasında rahat geçiriyorlarmışSünnet yaptiran anneler deneyimlerinize ihtiyacım var. Sunnet sonrası nasıl gecti kac gunde iyileşti? Herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi ve hangi ay yaptirdiniz? Bzimki sali olacak tam 3 ay bitiyo.
Canım sen baya erken başvurdun şahıs ödemelerine baktın mı ptt ye yatırılmıştır belki.Veya iban bilgilerini kaydettiysen hesabına yatmıştırBanada ödeme aşamasında diyor canım nerden bakıyorsun yanlışmi baktım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?