- 27 Kasım 2018
- 3.792
- 4.180
- 133
Canım nasıl bir beşik uzun süreliyse link atar mısın ? 7 kiloya yakın ben uzun süre kullanmalı bulamadım
Ya bende geldiğine üzüldüm aslında.tam 1sene alışmıştım. regl olmayınca da bı şişkinlik var gibiydi ama o regl den değil kilodanmisValla bende oğlumda 6 ay bitmsiri bunda bı sene sonra olurdum diyodum benim regller hem ağrılı hem sorunlu geçer o yzuden uzun süre gelmese de olurdu
Ahh canım asla kandırmayın kendiniziAz kaldı. 4 ay bitince güneşli günler başlıycak
Cnm golden goat miydi acaba öyle bsy demişlerdi.yanlisim varsa arkadaşlar düzeltsinGünaydın arkadaşlar ben işe başladım yoruluyorum çok stres yok ama sütüm baya azaldı eskiden 2 3 saatte bir öğünlük süt çıkarken şimdi 5 6 saatte 120Ml zır çıkıyor evdeyken stok yapmıştım buzluğa o da bitecek mama karşıtı değilim ama bebeğimin alabildiği kadar süt almasını istiyorum birde benim bebem çoğunlukla sağımla beslendi kendi isteğiyle nadir tuttu silikon uçla da emdi hipp mamadan başka bir mama söylenmişti iyi diye neydi markası ben doğduğu zaman ilk 1 hafta sütüm artana kadar süt artı hipp vermiştim ama daha iyi dediğiniz bir mama vardı sanki yazarsanız sevinirim
Golden goat canım. Gaz yapmiyo ben memnunum. Tadi anne sutune cok yakinmis. Yeni zelandali kecilerin sütlerindenGünaydın arkadaşlar ben işe başladım yoruluyorum çok stres yok ama sütüm baya azaldı eskiden 2 3 saatte bir öğünlük süt çıkarken şimdi 5 6 saatte 120Ml zır çıkıyor evdeyken stok yapmıştım buzluğa o da bitecek mama karşıtı değilim ama bebeğimin alabildiği kadar süt almasını istiyorum birde benim bebem çoğunlukla sağımla beslendi kendi isteğiyle nadir tuttu silikon uçla da emdi hipp mamadan başka bir mama söylenmişti iyi diye neydi markası ben doğduğu zaman ilk 1 hafta sütüm artana kadar süt artı hipp vermiştim ama daha iyi dediğiniz bir mama vardı sanki yazarsanız sevinirim
Her bebek farklidir ama bnce 4.ayda bitecek ya da bitmeyecek diye genellememek lazım.Ahh canım asla kandırmayın kendinizibizim 4 ay bitti.gece 2kez uyanan kızım uyumuyor şimdi.1,3,5,6,7 bu saatlerde ayaktayiz
Siz isteyken bebekle kim ilgileniyo?Günaydın arkadaşlar ben işe başladım yoruluyorum çok stres yok ama sütüm baya azaldı eskiden 2 3 saatte bir öğünlük süt çıkarken şimdi 5 6 saatte 120Ml zır çıkıyor evdeyken stok yapmıştım buzluğa o da bitecek mama karşıtı değilim ama bebeğimin alabildiği kadar süt almasını istiyorum birde benim bebem çoğunlukla sağımla beslendi kendi isteğiyle nadir tuttu silikon uçla da emdi hipp mamadan başka bir mama söylenmişti iyi diye neydi markası ben doğduğu zaman ilk 1 hafta sütüm artana kadar süt artı hipp vermiştim ama daha iyi dediğiniz bir mama vardı sanki yazarsanız sevinirim
Bende onu diyorum işte.farkli bsy dediğim yok.4.ayda bitecek demiş arkadaş . kendinizi kandırmayın.bitede bilir bitmeyede bilir diyorum .Bizim kız 4 ayı geçti uyuyan bebek uyumuyor..demk 4.ayda bitmiyormus.haa bu demek degil ki her bebek böyle olacak.Her bebek farklidir ama bnce 4.ayda bitecek ya da bitmeyecek diye genellememek lazım.
Bnde ise başlayınca bundan korkuyorum. Yarım gün gider gelirim diyorum ama süt dediğimiz şey yorgunluktan etkileniyorGünaydın arkadaşlar ben işe başladım yoruluyorum çok stres yok ama sütüm baya azaldı eskiden 2 3 saatte bir öğünlük süt çıkarken şimdi 5 6 saatte 120Ml zır çıkıyor evdeyken stok yapmıştım buzluğa o da bitecek mama karşıtı değilim ama bebeğimin alabildiği kadar süt almasını istiyorum birde benim bebem çoğunlukla sağımla beslendi kendi isteğiyle nadir tuttu silikon uçla da emdi hipp mamadan başka bir mama söylenmişti iyi diye neydi markası ben doğduğu zaman ilk 1 hafta sütüm artana kadar süt artı hipp vermiştim ama daha iyi dediğiniz bir mama vardı sanki yazarsanız sevinirim
Ben yesilini iciyorum yaradi sanki biraz.Eki Görüntüle 3578740 şu Arkadaş da bana sadece kilo aldırdı sanki 10 tane içtim günde bir tane içiyorum sütünde bir değişiklik görmedim
Bende almıştım e bebekten tadını beğenmedim geri iade ettim.alirken ordaki çalışan hergun içmeyin dokunabilir demişti.Eki Görüntüle 3578740 şu Arkadaş da bana sadece kilo aldırdı sanki 10 tane içtim günde bir tane içiyorum sütünde bir değişiklik görmedim
6 yeşil 6 mavi almıştım denemek için ama mantıklı olan yeşil olanı gerçekten . İlk üç gün biraz yaradı gibi sonra aynıBen yesilini iciyorum yaradi sanki biraz.
Tadı pekmezli Su gibi ben rahatsız olmadımBende almıştım e bebekten tadını beğenmedim geri iade ettim.alirken ordaki çalışan hergun içmeyin dokunabilir demişti.
Canım ben bunu da yeşilini de içiyorum.Olumsuz etkisini görmedim kilom da artmadıEki Görüntüle 3578740 şu Arkadaş da bana sadece kilo aldırdı sanki 10 tane içtim günde bir tane içiyorum sütünde bir değişiklik görmedim
Öğretmenim bulgur pilavı ve soğan süt yaoar diyor çevremdeki herkes ama gaz durumu ne olur acabaBende almıştım e bebekten tadını beğenmedim geri iade ettim.alirken ordaki çalışan hergun içmeyin dokunabilir demişti.
Evet gaz yapar ama 40i çıkana kadar gaz yapar derler bizim burlarda.masallah bebeklerimiz büyüdü şimdiden sonra gaz yapar mı bilemedimÖğretmenim bulgur pilavı ve soğan süt yaoar diyor çevremdeki herkes ama gaz durumu ne olur acaba
Babası güvenlik vardiyalı çalışıyor babası+ eski bir öğrencimin annesiSiz isteyken bebekle kim ilgileniyo?
Ne guzel babasinin da bakmasiBabası güvenlik vardiyalı çalışıyor babası+ eski bir öğrencimin annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?