- 19 Mayıs 2015
- 1.636
- 2.931
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan stres oldu mu bi şeyler ters girmeye başlıyorBenim emiyor yutkunma sesi ve çişli bez de var ama kilo alamamış 10 günde 159-200 kadar muhtemelen mama verecek doktor emdikttn sonrq da sağınca 30 fln süt çıkıyor emmeden 80-100 çıkıyor ama yok yani bir sorun var cidden çok stres hersey evde terör estirdin bu akşam
Yok maalesef bende bilemiyorum ama ilişki ve çömel kalk bolca yapılabilir benim denediklerim hep bunlardı yaptıklarınızda yardımcı şeyler zaten bu beneğin dönmesi için secde pızisyonu öneriliyordu sanırım onu denedinz miHala kafası aşağıda bu arada yanlış anlaşılma olmasın
Doktorum sancın gelirse döner dedi ama doğum sancısı gelmedi henüz ne yapmalıyım bilemiyorum. Ellerimle yer sildim, yürüyüş yapıyorum, pilates topundayımdün en son saldım artık ya dediğim anda art arda depremler oldu
sancımı nasıl getirebilirim bilginiz var mı?
Çok az başlayıp düzelince tekrar bırakabilirsin canım muhtemelen senin sinirlerde yıprandırılmış osman gönülal ı dinledin mi hiç kilo konusunda sanki ona göre kilo alımı öok kötü değil ben bir kilo alıyor ayda vs dediğimde çok fazla bile derdi daha olumlu bakıyor oBenim emiyor yutkunma sesi ve çişli bez de var ama kilo alamamış 10 günde 159-200 kadar muhtemelen mama verecek doktor emdikttn sonrq da sağınca 30 fln süt çıkıyor emmeden 80-100 çıkıyor ama yok yani bir sorun var cidden çok stres hersey evde terör estirdin bu akşam
Ya ben mamaya da karşı değilim süt var emiyor çilli bez var yutkunma sesi var üstüne sabah emdi bitti o göğsü sağıp 40 cc çıktı mesela yani emdikten sonra bile süt alıyorum ama neden kilo almadı evdeki tartıda kendimi ölçüp sonra onla çıkıyorum bu güvenilir mi bilmiyorumÇok az başlayıp düzelince tekrar bırakabilirsin canım muhtemelen senin sinirlerde yıprandırılmış osman gönülal ı dinledin mi hiç kilo konusunda sanki ona göre kilo alımı öok kötü değil ben bir kilo alıyor ayda vs dediğimde çok fazla bile derdi daha olumlu bakıyor o
Dün ay etkisinde falandık heralde bende terör estirdim evde akşama kadar yalnızdım ve ev çöplüğe dönüştü oğlum kıcaktan asla inmedi öbürüne yemek yediremedim çamaşırlar oyuncaklar yemek tabakları birbirine girdi basacak yer kalmadı çıldırdım en son
Evdeki tartıda bende ölçüm yaptığımda sabit kalıyordu kilo sonra birden yükseliyordı tekrar sabit kalıyordu güvenilirdir diye düşünüyordum bendeYa ben mamaya da karşı değilim süt var emiyor çilli bez var yutkunma sesi var üstüne sabah emdi bitti o göğsü sağıp 40 cc çıktı mesela yani emdikten sonra bile süt alıyorum ama neden kilo almadı evdeki tartıda kendimi ölçüp sonra onla çıkıyorum bu güvenilir mi bilmiyorum
O gunlerde gelicek inşallah bi buyusunlerde2 gün uyumak istiyorum hiç kalkmadan gece uykusu çok önemliymiş uykum bölünüyor sürekli zaten uyurkende diken üstündeyim.
Acaba yagli sütu emmedigi icin olabilir mi arkada kalan sut yagli kismi oluyoms o daha faydaliyms oyle duymustmYa ben mamaya da karşı değilim süt var emiyor çilli bez var yutkunma sesi var üstüne sabah emdi bitti o göğsü sağıp 40 cc çıktı mesela yani emdikten sonra bile süt alıyorum ama neden kilo almadı evdeki tartıda kendimi ölçüp sonra onla çıkıyorum bu güvenilir mi bilmiyorum
Dediklerinizi denedim sabah kontrolde hala yüzünün karnıma dönük olduğunu söyledi doktorum. Son haftam kontrollü şekilde bekleyeceğiz son gün de dönmezse suni sancıyla deneyeceğiz. Yapamazsam ya da açılma olmazsa sezaryen olacağım. Her şeyin en hayırlısı olsun inşallah ben elimden geleni yaptım bence bebeğim sağlıklı olsun da böyle olsun istiyor belli kiYok maalesef bende bilemiyorum ama ilişki ve çömel kalk bolca yapılabilir benim denediklerim hep bunlardı yaptıklarınızda yardımcı şeyler zaten bu beneğin dönmesi için secde pızisyonu öneriliyordu sanırım onu denedinz mi
Ben bu konuda çok net oldum şimdi kimse bir şey giydirmeye cesaret edemiyorArkadaşlarım evlerinizin sıcaklığı kaç derece? Bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Sizinde yanınızda bu çocuk üşüyor-üşüdü-üşümesin sar diyen birileri var mıkafayı yememe azıcık kaldı
![]()
Evet hatta bazıları ön sütü sağıp sonra emziriyor, sonra diğer memeye geçirip emziriyor böylece o son sütü önce alıp diğer memeden on sütü alıyor. Yorulup arka süte enerjisi kalmayıp tekrar acikmamasi için birde memeleri tam boşaltsın diye yapıyorlarAcaba yagli sütu emmedigi icin olabilir mi arkada kalan sut yagli kismi oluyoms o daha faydaliyms oyle duymustm
Biz de izmirdeyiz evimiz güneş almadığı için evde 1 kat kıyafet giydiriyorum akşamları zıbın+alt+üst şeklinde gündüzleri zibin+alt dışarı çıkınca zibin+alt ya da sadece zıbın ile geziyoruz çünkü dışarısı çok sıcak. Ev güneş almadığı için daha soğuk oluyor zıbın da kısa kollu giydiriyorum. Kundak hiç yapmıyoruz hem bebek sevmiyor hem ben de sevmiyorumMaalesef aynı şeyi yaşıyoruz kat kat giydirip üstüne bir de kundak yapıyorlar ve İzmir de yaşıyoruz ev en az 25-26 derece şu an daha da altına düşmüyor.
Annem pes etmişti artık bir şey diyemiyordu ama kayınvalidemi ikna edemiyorum üşümediğine artık çıldırmak üzereyimBen bu konuda çok net oldum şimdi kimse bir şey giydirmeye cesaret edemiyorbirde isilik gibi olmuştu doktordan eve gelince 1 tur ağladım ben uyurken giydirmişler diye bebek sizin yüzünüzden böyle oldu diye
son olarak da ilk zamanlar uyanmıyordu sıcaktan bayıldı uyanmıyor diye her seferinde çok panik olunca şimdi kimse ellemiyor. Gerçi zaten elleyecek kimse de yok ama ilk hafta kayinvalidem ve annem kalın giydirmeye çakışıyorlardı 2.gunden sonra pes ettiler
![]()
Bebek zor uyanıyorsa bir kaç kez ağlayın uyanmıyor diye yani kavga etmeyin ama ağlayın ben bilerek ağlamadım ama uyanmayınca panik olup sıcaktan bayıldı diye ağladım ondan sonra pek ellemediler yani seviyorlardı ama giydirmiyorlardı sadece üstü ince üşümüş vs diyorlardıAnnem pes etmişti artık bir şey diyemiyordu ama kayınvalidemi ikna edemiyorum üşümediğine artık çıldırmak üzereyim
Nankörlükte yapmak istemiyorum depremden sonra onlara geldik çok iyi bakıyor bize ama bu konuda anlaşamıyoruz kızdığımı anlıyor ama inatla devam ediyor engel olamıyor kendine kızınada böyleydi![]()
İlk doğduğu zaman bu şekildeydi uyanmıyordu o zaman ağladım kızdım sizin yüzünüzden çocuğum sıcaktan bayıldı uyanmıyor ememiyor sarılık oldu diye ama üstünden zaman geçti maalesef yine aynıBebek zor uyanıyorsa bir kaç kez ağlayın uyanmıyor diye yani kavga etmeyin ama ağlayın ben bilerek ağlamadım ama uyanmayınca panik olup sıcaktan bayıldı diye ağladım ondan sonra pek ellemediler yani seviyorlardı ama giydirmiyorlardı sadece üstü ince üşümüş vs diyorlardı
Benimde solda ağrı var ama hep vardı bazen o kadar acıyor ki dikişler patladı falan sanıyorum sağda o kadar ağrı yokSezaryenle dogum yapan arkadaslarim
Benim dikislerin sol tarafi inanilmaz sanciyor son 3 4 gündür dogumun uzerinden 17 gün geçti. Sizin dikisler ne durumda
Aynen aynen sagda hic bisey yokBenimde solda ağrı var ama hep vardı bazen o kadar acıyor ki dikişler patladı falan sanıyorum sağda o kadar ağrı yok
10 gun sonra cagirdilar beni. Bebek icin de ilk kontrol dogumdan 2 gun sonraydiSezaryenle doğum yapan arkadaşlar doktorunuz kontrole ne zaman çağırdı? Benimki 1 ay sonra görücem demişti ama bazilarini 40inda cagirmislar galiba