2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Bnm kızım 4 buçuk aylık oda mirildanio mizildanio

Hahaha tek değilmişim.gece emzirirken horlamasina sınır olan
Cinnet geçiren birgün diye korkuyorum bebe emerken uyuyor bazen horultuya sıçrıyor birdaha uyumasını bekle Allah'ım erkekler nekadar rahat ya gündüz bebeye baksa bende yemek temizlik yapsam yok

Kızlar selam bayadır bakamıyorum, rota aşısı yaptırdınız mı hangisi yan etkisi oldu mu

Kızlar selam bayadır bakamıyorum, rota aşısı yaptırdınız mı hangisi yan etkisi oldu mu
Mrb cnm.rotarix ilk dozunu yaptirmistik.mayista 2.dozunu yaptircz zaten ağızdan verilen bı aşı.bi yan etkisi olmadı.hatta oglumda Dr bunu kendin de yapabilirsin demişti ve ikinci dozunu kendim yapmıştım.simdi kızımda götürüyorum sağlık ocağına.

Yaaa biz mi böyle yaptık yani evet bende full + full Kuzeyle ilgileniyorum sürekli konuşup, şarkı söylüyorum, bir şeyler anlatıyorum ama yoruldum hahaha. Artık böyle alıştılar geri dönüş olmaz mı

Ben kucağa çok almak istemiyorum mecbur kalırsam yani baya bi ağlarsa öyle alıyorum ama çok yorucu böyle ya ne zaman kendi kendilerine sakin şekilde vakit geçirebilecekler hiçbir iş yapamaz oldum koşarak falan yapıyorum

Evet yaaa o uyku penceresi vakti boyunca bende saate bakıyorum ne kadar kaldı daha gelmedi mi şimdi ne yapıcam diye benim eşim de aynen öyle diyor zaten gerekli aktiviteleri yapıyorsun biraz da çocuk kendi kendine kalsın etrafı incelesin aslında haklı keşke ilk baştan böyle alıştırmasaydım diyorum

Aynısııııı bende artık çok yoruldum size sorayım dedim de hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz benimkinin tek farkı sabah altı buçuk akşam yedi buçuk arası bunları yaşamam. Havalar güzel olsa dışarı çıkınca bir iki saat kendiliğinden geçiyor ama onun da hazırlığı tek başına bebeği çıkarması falan yoruyor aman her türlü yoruluyoruz yaaaaaa

biz 2. ayda yaptırmıştık şimdi 3.ayda ikinci dozu yaptırdık ROTATEQ midesinde bağırsaklarında huzursuzluk yaptı ama sadece 1 gece boyunca sonra geçti

Günaydın kizlar.yorumlari okudum da.heralde bnm ikinci bebek olunca mi ne bu aktiviteleri yapamiyorum.zaten biraz kızımla ilgileneyim oğlum başlıyor sen Zeynep Azra yı sevion beni sevmion die.sabah 6 bucuktan akşam 10-11e kadar koşturmaca geçiyor evin içinde.az önce kahvaltı hazirliyordum zeyno da mizildanmaya başladı.oglum anne neden kız bebek yaptın bu ağlıyor,ben erkek bebek istiyorum diooğlum şimdiden kızlardan şikayetçi

Hemen alışmışlar bence hani 4 aydan önce alisamazlardi bende bekliyom etrafı kesfettsim kendi başına otursun malesef bi ses olmayınca mizirdaniyor hemen

Hemen alışmışlar bence hani 4 aydan önce alisamazlardi bende bekliyom etrafı kesfettsim kendi başına otursun malesef bi ses olmayınca mizirdaniyor hemen
Evet ya hep videolarda öyle diyorlar alışkanlık kazanmaz 4 aydan önce diye ama maşallah hemen kucağa alışıyorlar hahah bi de keşke gündüz uyuduklarında yarım saatten fazla uyusalar o zaman her şey daha güzel olacak, sadece günde bir kere iki saat uyuyor o da şanslıysam

Merhaba güzel anneler ben chatGPT den program hazırlattım size de fikir vermek için paylaşıyorum herkese bebişleri ile birlikte güzel günler diliyorum Eki Görüntüle 3582138
Ay ben ne yapacagimi sasirmisim demekki haftanın butun aktivetelerini cocuga tek gunde yaptigim oluyo sonra akşam niye bu kadar bitkin hissediyorum diyorum

Aynen canım. Oğlumla 24 saat ilgilenirdim, neler neler yapardım. Şimdi kızım kendi kendine büyüyor ilk çocuk psikolojisi ve ikinci çocuk rahatlığı diyelim

doğum izni ile ilgili gelişmeyi nerde duydunuz arkadaşlar hala olabilir vs diyo x de vs güncel bilgi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…