Bnm kızım 4 buçuk aylık oda mirildanio mizildanio
Hahaha tek değilmişim.gece emzirirken horlamasina sınır olan
Biz yaptırdık olmadı çok şükür rotorix olandı sanirimKızlar selam bayadır bakamıyorum, rota aşısı yaptırdınız mı hangisi yan etkisi oldu mu
Mrb cnm.rotarix ilk dozunu yaptirmistik.mayista 2.dozunu yaptircz zaten ağızdan verilen bı aşı.bi yan etkisi olmadı.hatta oglumda Dr bunu kendin de yapabilirsin demişti ve ikinci dozunu kendim yapmıştım.simdi kızımda götürüyorum sağlık ocağına.Kızlar selam bayadır bakamıyorum, rota aşısı yaptırdınız mı hangisi yan etkisi oldu mu
Ben yaptirdim rotanin bi yan etkisi olmadi da, menenjit aşısını da oldu bznki onda ates ve huzursuzluk yapti.Kızlar selam bayadır bakamıyorum, rota aşısı yaptırdınız mı hangisi yan etkisi oldu mu
Yaaa biz mi böyle yaptık yaniİş yerinden bi arkadaşım da hamile temmuzda doğum yapacak, yenidoğan ihtiyaçlarından konuşuyorduk ne alayım ne almayayım diye sordu. Bi işimizi yaparken bebeği nereye koyacağız nerde oyalanacak dedi sesli güldüm. Tunanın yanında olayım 2 dk başka bir şeyle ilgileneyim hemen mızmızlanıyor. İlk çocuk sendromu dedilersürekli ilgilenildiği için sürekli ilgi bekliyormuş. Ana kucağında dururken yere oturup çamaşır falan katlıyorum yerde yapılabilecek işler yapıyorum ayağa kalkınca ağlıyor. Ya onun seviyesinde duracağım ya kucağıma alacağım
Ben kucağa çok almak istemiyorum mecbur kalırsam yani baya bi ağlarsa öyle alıyorumBizimkide aynı anam . Normalde konuşkan biri değilim ama sürekli konuşuyorum ana kucağında kart gösteriyom müzikli oyuncaklar derken sıkılıyor çok durmuyor bu sefer kucakta gezinti ama konuşmadan durmuyor aglicak diyr ağlama fobisi var bende galiba ağlamasin diye herşeyi yapıyorum kucakta yorulursam yatağa yatırıp altını aciyom keyifleniyor bazen daha çok ağlıyor
Evet yaaa o uyku penceresi vakti boyunca bende saate bakıyorum ne kadar kaldı daha gelmedi mi şimdi ne yapıcam diyeben de bir anakucağına koy kitap oku, sürekli konuş, kitap göster, piyanolu halıya koy başında ses çıkar valla yoruluyorum işin kötüsü gözüm saatte oluyor her biri onar dakika olsa her uyanıklık penceresinde vakit geçmiyor gün bitmiyor başka hiçbir şey yapamıyorumbazen babasına veriyorum anakucağına koyup koltuga uzanıyor haspam yani onu ben de yaparım değil mi ben sürekli konuşulmasını istiyorum çocuk gözümüzün içine bakarken ben yatamam kıyamam yavruma Ama kendime de işkence ettiğimin farkındayım adam bir dur diyor bana sanırım benim çocukta da ilgi sendromu olacak P petuny_a 3 34brc34
Aynısııııı bende artık çok yoruldum size sorayım dedim de hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzBen de öyle sürekli saate bakıyorumbesle altını değiştir oynat 1.5 saat geçince uyutmaya çabala 15dk yarım saat uyusun sonra baştan tekrarla. Sabah 7den akşam 9a kadar aynı şeyleri 4 5 kez yapıyoruz. İlk 2 ay iyiydim ama artık çok yoruluyorum. Çok ağırlaştı kollarım ağrıyor. Gece çok zor kalkıyorum
biz 2. ayda yaptırmıştık şimdi 3.ayda ikinci dozu yaptırdık ROTATEQ midesinde bağırsaklarında huzursuzluk yaptı ama sadece 1 gece boyunca sonra geçtiKızlar selam bayadır bakamıyorum, rota aşısı yaptırdınız mı hangisi yan etkisi oldu mu
Hemen alışmışlar bence hani 4 aydan önce alisamazlardiEvet yaaa o uyku penceresi vakti boyunca bende saate bakıyorum ne kadar kaldı daha gelmedi mi şimdi ne yapıcam diyebenim eşim de aynen öyle diyor zaten gerekli aktiviteleri yapıyorsun biraz da çocuk kendi kendine kalsın etrafı incelesin aslında haklı keşke ilk baştan böyle alıştırmasaydım diyorum
Evet ya hep videolarda öyle diyorlar alışkanlık kazanmaz 4 aydan önce diye ama maşallah hemen kucağa alışıyorlar hahahHemen alışmışlar bence hani 4 aydan önce alisamazlardibende bekliyom etrafı kesfettsim kendi başına otursun malesef bi ses olmayınca mizirdaniyor hemen
Ay ben ne yapacagimi sasirmisim demekki haftanın butun aktivetelerini cocuga tek gunde yaptigim oluyo sonra akşam niye bu kadar bitkin hissediyorum diyorumMerhaba güzel anneler ben chatGPT den program hazırlattım size de fikir vermek için paylaşıyorum herkese bebişleri ile birlikte güzel günler diliyorumEki Görüntüle 3582138
Aynısını düşündümAy ben ne yapacagimi sasirmisim demekki haftanın butun aktivetelerini cocuga tek gunde yaptigim oluyo sonra akşam niye bu kadar bitkin hissediyorum diyorum
Aynen canım. Oğlumla 24 saat ilgilenirdim, neler neler yapardım. Şimdi kızım kendi kendine büyüyorGünaydın kizlar.yorumlari okudum da.heralde bnm ikinci bebek olunca mi ne bu aktiviteleri yapamiyorum.zaten biraz kızımla ilgileneyim oğlum başlıyor sen Zeynep Azra yı sevion beni sevmion die. sabah 6 bucuktan akşam 10-11e kadar koşturmaca geçiyor evin içinde.az önce kahvaltı hazirliyordum zeyno da mizildanmaya başladı.oglum anne neden kız bebek yaptın bu ağlıyor,ben erkek bebek istiyorum dio oğlum şimdiden kızlardan şikayetçi
Her bebek farklı sanırım karman menenjit rota hiçbirinde ateş vs olmadı bizdeKızlar selam bayadır bakamıyorum, rota aşısı yaptırdınız mı hangisi yan etkisi oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?