Aynı gün doğduk, aynı durumdayızAlt azı dişleri altı beyaz gibi şişmiş gibi bı hafta kontörlü var soracam doktora eli ağzında salyasi da akmaya başladı. Bide meme verince meme ağzında çığlık çığlığa ağlıyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün doğduk, aynı durumdayızAlt azı dişleri altı beyaz gibi şişmiş gibi bı hafta kontörlü var soracam doktora eli ağzında salyasi da akmaya başladı. Bide meme verince meme ağzında çığlık çığlığa ağlıyor.![]()
Merhabalar Tuna.Aynı gün doğduk, aynı durumdayıztanışalım mı Masal kuş diyor Tuna
![]()
Kizlar dördüncu ayda uyku gerilemesi oluyir bebislerde. Sık uyanma uykuya dalmada zorlanma vs. Bu vakte kadar uyku duzeninin oturmasi lazim yoksa daha zor oluyor. Mesela benim kizim salincakta uyuyordu ve gece saat basi uyanir uykuya bir dalamazdi esimle donusumlu uyurduk. Bu yuzden tracy hogg ogretilerini onemsiyor ve herkese tavsiye ediyorum. Butun bebekler boyle olmaz tabiki ama benim kizimda böyle olmuştuİlk uykusu 5 6 saat oluyor onda problem yok 9 da yatıyor ama son 2 3 gündür 5 saatlik uykunun ardından saat başı kalkıyor ve denedim emmek istemiyor aç değil gibi daha önceleri gece 1 kere kalkar birde sabah 7 de kalkardı sonra saat 10 a kadar uyurdu atak diye düşünmeye başlamıştım
Bu gece nem damlası var onu yapıp yatırayım bakalim
Kız dur zaten ortalık karışıkKizlar dördüncu ayda uyku gerilemesi oluyir bebislerde. Sık uyanma uykuya dalmada zorlanma vs. Bu vakte kadar uyku duzeninin oturmasi lazim yoksa daha zor oluyor. Mesela benim kizim salincakta uyuyordu ve gece saat basi uyanir uykuya bir dalamazdi esimle donusumlu uyurduk. Bu yuzden tracy hogg ogretilerini onemsiyor ve herkese tavsiye ediyorum. Butun bebekler boyle olmaz tabiki ama benim kizimda böyle olmuştu
Emmiyolar bacım meme reddi de mi oluyo bu aylar delireceum aç aç uyudu su an açlıktan bayıldı yadaOrtalik niye karışık hayirdir?
Uyuduyssa dokunma bırakEmmiyolar bacım meme reddi de mi oluyo bu aylar delireceum aç aç uyudu su an açlıktan bayıldı yada
Bizimki hem mama hem meme istiyorEmmiyolar bacım meme reddi de mi oluyo bu aylar delireceum aç aç uyudu su an açlıktan bayıldı yada
1.5 saattir odadayız, karanlıktayız. bırak uykuyu Kafa atmaya başladı bu çingene. Bacağından sallandırcam şimdi balkondan az kaldı![]()
Vallahi fena ya. Şimdi uyudu da yerine yatırdım. Bu ne böyleBen 8 de girdim yeni çıktım bacim
Benimki her gün maks 11 e kalır uyurdu.Yarın misafirim var şimdi uyumak bilmiyor.Evdeki işlerimi asla yapamadım1.5 saattir odadayız, karanlıktayız. bırak uykuyu Kafa atmaya başladı bu çingene. Bacağından sallandırcam şimdi balkondan az kaldı![]()
Hahhahh haklı Masal kuşMerhabalar Tuna.Diş falan hikaye dışarda çok güzel bı hayat var yetti bizi yatırdıklari hem TV de çizgi film bile var izletmiyolar ama abim izlerken ben sesini duyuyorum ağlayınca mecbur kucağa alıyorlar hemen bakıyorum TV ye bende sana da öneririm
![]()
Bn lacmix kullaniyorum.Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Kolay yutulan küçük kapsül veya tablet arıyorum. Büyük olanları yutamıyorum.
Eski bı dış fircasyla canım tertemiz oluyor.Kızlar bebenin kafasında konl vardı zeytinyağı sürdüm tarafım banyo yaptırdım ama.heosi çıkmadı birdahaki banyoda gene yapcam ama tarağı nasıl yikicaz
Bizde iki gündür memede çığlık çığlığa ağlıyoruz. Sanırım anlıyorum seni.. her ne ile beslersek besleyelim ne şekilde olursa olsun varlığımız yetiyor onlara bı onerim yok maalesef üzme kendini demeye geldimKızlar SelammmKızımla çok ciddi meme reddi yaşıyorum ne yaptıysam çözüm bulamadım 3 ay 9 günlük bugün 1 aydır meme reddi yapıyor başına gelen çözüm bulan oldu mu kendi bildiğim her yöntemi denedim tecrübesini aktarmak isteyen olur mu diye birde buraya yazmak istedim. Açıkçası lohusa psikozuna girdim lohusa depresyonuna büyük bir üzüntü yaşadım bunlardan sonra da sütüm kesildi gelene kadar biberonla mecburen beslemek zorunda kaldım başka hiçbir şeyle besleyemedim reddetti biberon aldı sadece şimdi beni tutmuyor çok derin üzüntü yaşıyorum başına gelen oldu mu aranızda
![]()