2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar doğum yardımına başvurdum e devlet üzerinden sistem açılmış başvurumu yaptım gönderdim bu ay içinde başvurulursa geçmişe dönük te alacaksınız dedi 144 ü aradım oradaki bayan geciktirmeyin özellikle 2. Ve sonraki bebeği olan anneler aylık ödemeyi kaçırmayın geçmişe dönük vereceklermiş
Ben de bugün başvurdum. Geriye yönelik alabilecek olmamız çok güzel

Analık iznim bitti kızlar, 1 ay da yıllık izin aldım. Çalışmaya başlayan var mı? 1 ay sonra çalışsam diyorum, sütü o zaman günlük sağsam olur heralde. Hiç sağım yapmadım iki evladımda da

Ay bizim de 10 gün sonra 3 ay bitecek. Dün gece saat 3ten sonra saat başı uyandı. Hem emmek istiyo hem huysuzlanıyo. Uykusuzluktan gözlerim batıyo bu gün. Ne bitmez ataklarmış ya
Yaaa aynı durumdayız resmeen🥲 bizim ki emmekte istemiyor sadece mız mız kucakta pış pış sonra geri yatış birde bende göz kuruluğu var iyice berbat oldu gözlerim yanıyor

Analık iznim bitti kızlar, 1 ay da yıllık izin aldım. Çalışmaya başlayan var mı? 1 ay sonra çalışsam diyorum, sütü o zaman günlük sağsam olur heralde. Hiç sağım yapmadım iki evladımda da
Canım ben başladım geçen hafta yıllık iznim var 60 gün ama eylülde mesai saatim uzayacak 30 gününü temmuz ağustos Eylül ayında alayım diyorum 10 ar gün olarak 10 gün de aynı aylarda eşim alacak 20 gün kafamız rahat olacak şimdi de eşim bakıyor nöbetlerini ona göre ayarlıyor benim tek korkum oğluma ben işteyken sağdığım sütü biberonla veriyor eşim biberona alışacak diye korkuyorum şimdilik güzel gidiyor yarım gün ya zaten 8.30 -13-30 çalışıyorum

Kızlar bizim oğlan değişti gece 2 3 ten sonra her saat uyanıyor çok yoruldum😭 atak bu mu acaba eskiden böyle değildi son 3 4 gündür böyle canıma okuyor 12+4 teyiz uyumak istiyorum 🥲
8 gün sonra 3 aylık olacağız hafta sonu canıma okudu resmen gündüz uykularına zor dalıyor eli sürekli ağzında bildiğiniz yumruğu ile güreşiyor sinirleniyor ağlıyor gözleri kızarıyor uykusuzluktan sonra bir kıyamet koparıyor asla susmuyor zar zor uyutuyorum pili biten oyuncak gibi bi anda uykuya dalıyor hafta sonu emzirmek öyle zor hale geldi ki gezerek yasa hafif uykulu iken bir emzirdim hep ataktan mı oldu neyden oldu anlamıyorum bir anda huyu değişti çocuğumun gece uykusuna geçerken resmen kıyamet kopuyor

8 gün sonra 3 aylık olacağız hafta sonu canıma okudu resmen gündüz uykularına zor dalıyor eli sürekli ağzında bildiğiniz yumruğu ile güreşiyor sinirleniyor ağlıyor gözleri kızarıyor uykusuzluktan sonra bir kıyamet koparıyor asla susmuyor zar zor uyutuyorum pili biten oyuncak gibi bi anda uykuya dalıyor hafta sonu emzirmek öyle zor hale geldi ki gezerek yasa hafif uykulu iken bir emzirdim hep ataktan mı oldu neyden oldu anlamıyorum bir anda huyu değişti çocuğumun gece uykusuna geçerken resmen kıyamet kopuyor
Biz 3 ay 10 gün olduk gece uykusuna çok zor geçiyor 12,ye kadar uğraşıyorum canım bu sıralar alttan pırt yapamıyor bide o beni gene gaz sancısı çekecek diye çok korkuyor🥺

Yaa aynısı tamamen bir şey eklememe gerek bile yok bir anda oldu gerçekten inşallah bir anda da geçer
Canım sizin bitmiş olması gerek.

Doğru bugün 3 aylık oldu tam. Cumartesiden beri daha iyi diyebilirim
Bir kaç güne güneşli günler beni bekliyor inşallah 😁

Kızlar atak geçince rahatlarsınız.Ben de çok zorlanmıştım yaklaşık 1 hafta 2 gün civarı sürdü.Çok huysuzdu ama şimdi her şey daha iyi🌺Uykuya dalarken çok zorlanıyordu sürekli bir mızmızlık hali hep kucakta durmak istiyordu.Sırtı yere değse çığlık kıyamet koparıyordu 🥲

Kızlar atopik ciltler için bioderma önerilmişti.Hangi kremdi hatırlayamadım paylaşabilir misiniz ? Mustela egzamalı cilde sürünce daha da kötüleştirdi sonra sakinledi ama yüzüne kullanmaktan çekiniyorum.

Kızlar atopik ciltler için bioderma önerilmişti.Hangi kremdi hatırlayamadım paylaşabilir misiniz ? Mustela egzamalı cilde sürünce daha da kötüleştirdi sonra sakinledi ama yüzüne kullanmaktan çekiniyorum.
Canım mustela balm almıştım ben avakadolu hemen egzamayi geçirdi bizde

Bizimki bu canım. İyi geldi baya

Eklentiler

• IMG_9094.webp
    IMG_9094.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar doğum yardımına başvurdum e devlet üzerinden sistem açılmış başvurumu yaptım gönderdim bu ay içinde başvurulursa geçmişe dönük te alacaksınız dedi 144 ü aradım oradaki bayan geciktirmeyin özellikle 2. Ve sonraki bebeği olan anneler aylık ödemeyi kaçırmayın geçmişe dönük vereceklermiş
Cnm bn de başvurdum simdi senin yazini gorunce saol bilgi icin. En son onayla dedim hemen cart diye ekran gitti talep durumu devam ediyor yazdi yesil satırda. Sende de oyle mi gorunuyo?

Kızlar bizim oğlan değişti gece 2 3 ten sonra her saat uyanıyor çok yoruldum😭 atak bu mu acaba eskiden böyle değildi son 3 4 gündür böyle canıma okuyor 12+4 teyiz uyumak istiyorum 🥲
Karni tam doymuo olabilir mi? Ben mesela meme verince derin uykuya dalamio bazen anliyorum sut az gelio. Mamayi takviye edince uyuyo.

Sut buzlukta bayagi bekleyebilio aslinda gunluk sagim sizi yorabilir belki..bebeginize kim bakicak?

Canım burnu tıkalı olabilir mi ? Bizim nem dengesiz biraz burnu tıkanıyor uyanıyor bazen.

Back
X