2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Çocuk uyuyacak da abisi rahat verse ...😠 Çocuğun üstünde sürekli uyuyunca dürtüyor odadan çıktığımda uyanıyor mutlaka uyandırıyor çünkü

Analık iznim bitti kızlar, 1 ay da yıllık izin aldım. Çalışmaya başlayan var mı? 1 ay sonra çalışsam diyorum, sütü o zaman günlük sağsam olur heralde. Hiç sağım yapmadım iki evladımda da
Benimde ay sonu bitiyor iznim. Bugün okuldan oğlanı almaya ben gittim sabahçı bnde çalışırsam sabahçı olacam sanriim bn ay başı ise başlayacağım. Şimdiden süt sağıp koydum 6 tane falan ama sagdigim günler sanki bebiş aç kalıyor grip oldum iyi gündür sağım yapmıyorum

Kızlar diş geliyor olabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-14-16-32-03-829_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2025-04-14-16-32-03-829_com.google.android.apps.photos.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 54
Biz 3 ay 10 gün olduk gece uykusuna çok zor geçiyor 12,ye kadar uğraşıyorum canım bu sıralar alttan pırt yapamıyor bide o beni gene gaz sancısı çekecek diye çok korkuyor🥺
Canım gaz damlası kullansana sen böyle gazlı olduğu zamanlarda

Erkek anneleri sünnet yaptıran var mı? Klips yöntemi ve klasik yöntem aarasında ki fark nedir? Avantajı dezavantajı? Kafam karıştı benim biraz hangisi iyi anlamadım
Canım Ankara'da bağlum'da Erkan Öztürk diye bir doktor var kendisi ile ilk görüştüğümde bana yöntemleri anlatmıştı klips yöntemi ile yapıldığı zaman oradaki deri boğulduğu için kan akışını durdurmak amacıyla klipse boğuyorlar o şekilde kesiyorlar o zaman oradaki derilerde ölme yaşanabiliyormuş hücrelerde ölme yaşanabiliyormuş ve bu durum çocuğun ileride eşiyle olan münasebetinde problem oluşturabiliyormuş aynı şekilde klasik yöntemde kesim yönteminde bazıları söylemiyorlar özellikle sorun dedi araştırırken dedi lazerle kesiliyorsa o da problem olur dedi lazerde yakın gerçekleştiği için hani çocuğun canını acımıyor hani sizden dolayı ama yine aynı şekilde oradaki hücrelerde öldürme gerçekleştirebilen dolayı yine sıkıntı oluşturabiliyormuş ayrıca bu konuda hani isteksizlik yapabiliyormuş veya bazı sorunlara yol açabiliyormuş en iyi yöntem dikişli yöntem diye uzun uzun anlatmıştı

Karni tam doymuo olabilir mi? Ben mesela meme verince derin uykuya dalamio bazen anliyorum sut az gelio. Mamayi takviye edince uyuyo.
İlk uykusu 5 6 saat oluyor onda problem yok 9 da yatıyor ama son 2 3 gündür 5 saatlik uykunun ardından saat başı kalkıyor ve denedim emmek istemiyor aç değil gibi daha önceleri gece 1 kere kalkar birde sabah 7 de kalkardı sonra saat 10 a kadar uyurdu atak diye düşünmeye başlamıştım
Canım burnu tıkalı olabilir mi ? Bizim nem dengesiz biraz burnu tıkanıyor uyanıyor bazen.
Bu gece nem damlası var onu yapıp yatırayım bakalim

Çok zorlanıyorum işe gidiyorum ve evde mecbur biberon verilmesi gerekiyor acilen şırınga almalıyım kaşık biberon denedim çığlık kıuamet eda yöntemine geçtim sağdığım sütü vermek istediğim zaman artık eds yöntemi ile veriyorum ben işteyken nasıl olacak işte kafam orada duruyor
kim bakim verecekse ona öğretin siringayla vermeyi. cok zor değil. ben anneme öğrettim bir kaç kez disari cikinca dolaptaki sutu icirdi. biberonla malesef ileriki dönem de olsa meme reddi riski varmis.

Su konusunda ikinci çocuk olunca gerçekten veriyomussun ya şu an sizi okuyunca bı kere daha anladım 😁😁😁 bnde oğlumda vermedim kv hep der ben senden gizli gizli verdim diye sinir olurdum şimdi diyorum ki iyi ki vermiş oda cup cup içermiş ahahahahah kızımda aklıma gelmiyor valla gelse veri
Ya bende öyle vermeye çalışıyorum.yazik oğlumda bide yaz zamanı vermedim.saf mıydım diyorum keşke vereydim

İlk uykusu 5 6 saat oluyor onda problem yok 9 da yatıyor ama son 2 3 gündür 5 saatlik uykunun ardından saat başı kalkıyor ve denedim emmek istemiyor aç değil gibi daha önceleri gece 1 kere kalkar birde sabah 7 de kalkardı sonra saat 10 a kadar uyurdu atak diye düşünmeye başlamıştım

Bu gece nem damlası var onu yapıp yatırayım bakalim
Nem damlası ne canım biz burnunu her akşam sabah yıkıyoruz. Kaloriferden çok kuruyor. Buhar makinası olmasına rağmen 🤦🏼‍♀️
Chatcpt ye görseli attım sonuçç
Ben de iyi bir fotoğraf çekip sorayım. Elimle baktım baya sert gibi. Bu hafta içi bi doktora gitmeyi düşünüyorum ona da sorarım.

Kızlar bebenin kafasında konl vardı zeytinyağı sürdüm tarafım banyo yaptırdım ama.heosi çıkmadı birdahaki banyoda gene yapcam ama tarağı nasıl yikicaz

Alt azı dişleri altı beyaz gibi şişmiş gibi bı hafta kontörlü var soracam doktora eli ağzında salyasi da akmaya başladı. Bide meme verince meme ağzında çığlık çığlığa ağlıyor. 😭

Back
X