2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar ya benim halen lohusa depresyonum bitmedi. Bebeğim bana zor geliyor ama her gören sen zor bebek görmemişsin diyor doğru ben hayatımda hiç bebek görmedim 😅 tek çocuğum, kuzenlerimin, arkadaşlarımın falan da pek çocuğu yok. Tecrübesizlikten mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum. Eşim, eşimin ailesi, kendi ailem çok yardımcı oluyorlar. Ama yine de depresyondan çıkamadım, eski hayatımı özledim diye ağlıyorum. Ne zaman geçecek bu düşünceler... İçimi dökmek istedim, Allah hepimizin yardımcısı olsun 😢
Geçecek canım benim hepsi geçecek istersen psikolojik bir yardım al süreç daha da kısalır ben ikizlere doğum yaptıktan sonr hayatım hep böyle 2 saatte bir kalkarak mı geçecek diye ağlamıştım zor ama bu süreçler hep geçici

Bizim ikinci çocuk olunca veriyoruz 😁😁
Bende veriyorum 2-3 çay kaşığı içerken mest oluyor
Peki suyu oda ısısında mi yoksa kaynatıp ılıtıp mı veriyorsunuz?
Kaynamış soğumuş veriyorum mutfakta bardağın içinde duruyor e bebekte bebek suları var ikizlerde onlardan kullanmıştım bu bebeğimde henüz almadım

Su konusunda ikinci çocuk olunca gerçekten veriyomussun ya şu an sizi okuyunca bı kere daha anladım 😁😁😁 bnde oğlumda vermedim kv hep der ben senden gizli gizli verdim diye sinir olurdum şimdi diyorum ki iyi ki vermiş oda cup cup içermiş ahahahha kızımda aklıma gelmiyor valla gelse veriyorum

Kızlar saçkarım acayip dökülmeye başladı. Sizin de öyle mi? Demir hapını da içiyorum hep. Her yer saç, günboyu robot aüpürge çalıştırıyorum
Benim de acayip dökülüyor ama normal diyorlar
Kizlar benim sütüm azaldi bugunlerde cok mama verdim uzuluyorum. Sut icin rutin yaptığınız neler var yani hemen hemen hergun yediginiz ictigniz?
ben sabah tahin helva ve tahin pekmez yiyorum, varsa dereotu, gün içinde malt içecek ,hipp emziren anne çayı, birde incir hurma kurudut ceviz badem fındık. Emzirme danışmanlarının tavsiyesiydi hepsi
Kızlar ben henüz adet olmadım uzun mu sürüyor
brmdebolmadımn

Erkek anneleri sünnet yaptıran var mı? Klips yöntemi ve klasik yöntem aarasında ki fark nedir? Avantajı dezavantajı? Kafam karıştı benim biraz hangisi iyi anlamadım

Kalkan olabilir ama movhi göğsü uyaracağı için sağdaki süt daha da artmaz mı? Acaba sağı emerken Sola mı taksam ordaki sütü arttırmak için
merhaba ben de ayni durumdayim. mochi cok uyarmiyor hatta tam vakumlamazsaniz sadece damlayan toplamış olursunuz . ben de surekli takıyorum hem sut de ziyan olmuyor .

Erkek anneleri sünnet yaptıran var mı? Klips yöntemi ve klasik yöntem aarasında ki fark nedir? Avantajı dezavantajı? Kafam karıştı benim biraz hangisi iyi anlamadım
ben oglumu klasik yöntemle yaptırdım. bir kere de bitiyor islem . klips yaptıran arkadaşım pişman oldu. malesef doktor hatasından klipsle ust dokudan fazla kesmiş ve geri dönüşü yokmus. klipsi acarken de ekstra cani tekrar yanıyormuş.

Ya kızlar birde oğlum akşamları gece uykusuna geçmeden emmek istemiyor son 4-5 gündür çığlık kıyamet ayağa kalkıp gezdirip emziriyorum gece uykusundan önce sağlığım sütü veriyordum biberon ile sanırım onu istiyor valla korkar oldum biberon kullanımından meme reddi olacak diye
meme reddiyle bir ay savaştım kimde biberon görsem hemen yazıyorum. biberonu bırakın şırıngayla verin unutsun tekrar . ben öyle astim cok sukur. cok zor memede savasan bebeyle emzirmeye çalışmak.

Kızlar bizim oğlan değişti gece 2 3 ten sonra her saat uyanıyor çok yoruldum😭 atak bu mu acaba eskiden böyle değildi son 3 4 gündür böyle canıma okuyor 12+4 teyiz uyumak istiyorum 🥲

Kızlar bizim oğlan değişti gece 2 3 ten sonra her saat uyanıyor çok yoruldum😭 atak bu mu acaba eskiden böyle değildi son 3 4 gündür böyle canıma okuyor 12+4 teyiz uyumak istiyorum 🥲
Atak olabilir canım bugün yarın bitmesi gerekir ama bizim bitti sanırım rahatladık uyumuyor ama en azından ağlamıyor 🤣

Atak olabilir canım bugün yarın bitmesi gerekir ama bizim bitti sanırım rahatladık uyumuyor ama en azından ağlamıyor 🤣
Sizin kaç günlük bebiş biz 88 günlük olduk aşağıda 90 yazıyor sizin doğru mu ? Lütfen doğru diyin😁 2 gün kalmış diye sevineyim

meme reddiyle bir ay savaştım kimde biberon görsem hemen yazıyorum. biberonu bırakın şırıngayla verin unutsun tekrar . ben öyle astim cok sukur. cok zor memede savasan bebeyle emzirmeye çalışmak.
Çok zorlanıyorum işe gidiyorum ve evde mecbur biberon verilmesi gerekiyor acilen şırınga almalıyım kaşık biberon denedim çığlık kıuamet eda yöntemine geçtim sağdığım sütü vermek istediğim zaman artık eds yöntemi ile veriyorum ben işteyken nasıl olacak işte kafam orada duruyor

Kızlar doğum yardımına başvurdum e devlet üzerinden sistem açılmış başvurumu yaptım gönderdim bu ay içinde başvurulursa geçmişe dönük te alacaksınız dedi 144 ü aradım oradaki bayan geciktirmeyin özellikle 2. Ve sonraki bebeği olan anneler aylık ödemeyi kaçırmayın geçmişe dönük vereceklermiş

Ay bizim de 10 gün sonra 3 ay bitecek. Dün gece saat 3ten sonra saat başı uyandı. Hem emmek istiyo hem huysuzlanıyo. Uykusuzluktan gözlerim batıyo bu gün. Ne bitmez ataklarmış ya

Back
X