Benim henüz dökülmedi vitaminlere devam ediyorum demiri içmeyi unutuyorumKızlar saçkarım acayip dökülmeye başladı. Sizin de öyle mi? Demir hapını da içiyorum hep. Her yer saç, günboyu robot aüpürge çalıştırıyorum
Canım belki bebeler fazla içmeye başladı diyedir.Sen bol emzir.Ben malt içiyorum sürekli su içiyorum.Pekmez tahin tüketiyorum etkisi var mıdır bilmiyorum.Maden suyu demişler her gün içiyorum.Gündüz oğlum çok emmek istiyor her istediğinde memeye alıyorum.Kizlar benim sütüm azaldi bugunlerde cok mama verdim uzuluyorum. Sut icin rutin yaptığınız neler var yani hemen hemen hergun yediginiz ictigniz?
Bn de aslında sık emzirmek istiyorum ama sabah mesela verdim memeyi emiyo emiyo ama 2 saat sonra yine emecek memeden az bi sut geliyo sonra cocuk cekistitio memeyi elimle ucunu sıkıyorum bakiyorum sut gelmiyo iyice çekmeye calisio sut gelmeyince huzursuzlaniyo ben de mecbur koştur koştur mama hazırlıyorumBenim henüz dökülmedi vitaminlere devam ediyorum demiri içmeyi unutuyorum
Canım belki bebeler fazla içmeye başladı diyedir.Sen bol emzir.Ben malt içiyorum sürekli su içiyorum.Pekmez tahin tüketiyorum etkisi var mıdır bilmiyorum.Maden suyu demişler her gün içiyorum.Gündüz oğlum çok emmek istiyor her istediğinde memeye alıyorum.
Bn de aslında sık emzirmek istiyorum ama sabah mesela verdim memeyi emiyo emiyo ama 2 saat sonra yine emecek memeden az bi sut geliyo sonra cocuk cekistitio memeyi elimle ucunu sıkıyorum bakiyorum sut gelmiyo iyice çekmeye calisio sut gelmeyince huzursuzlaniyo ben de mecbur koştur koştur mama hazırlıyorumBenim henüz dökülmedi vitaminlere devam ediyorum demiri içmeyi unutuyorum
Canım belki bebeler fazla içmeye başladı diyedir.Sen bol emzir.Ben malt içiyorum sürekli su içiyorum.Pekmez tahin tüketiyorum etkisi var mıdır bilmiyorum.Maden suyu demişler her gün içiyorum.Gündüz oğlum çok emmek istiyor her istediğinde memeye alıyorum.
Ben de olmadimKızlar ben henüz adet olmadım uzun mu sürüyor
Oğlumda 6 aylıkken olmstum kızımda hala olmadımKızlar ben henüz adet olmadım uzun mu sürüyor
Canim gazı dönüyor senin bebenin. Bağırsakları çalışmaya başladı kabız oldu demiştin ya.Kızlar bebenin karnı neden guruldar aç diyemi acabs
Bugün kakası yaptı normale dönmüş şimdi gene gazmi var yani heran patlamaya hazır bomba gibi memeyle cebellesiyor bazen uyumadıCanim gazı dönüyor senin bebenin. Bağırsakları çalışmaya başladı kabız oldu demiştin ya.
Mamami yapsam bilmiyom ki onuda icmiyor memeler boşaldı iyiceCanim gazı dönüyor senin bebenin. Bağırsakları çalışmaya başladı kabız oldu demiştin ya.
benimkinin doğduğundan beri gurulduyo valla. Hiç geçmedi.Kızlar bebenin karnı neden guruldar aç diyemi acabs
Bi kaç gündür çok zor dalıyo bizimki de. Uyuyo dalıyo ağzı açık baygın gibi yatıyo. Biraz hareket ediyim kendini sağdan sola atıyo emziğini fırlatıyo. Üstümde yürümeye çalışıyo resmen. Sonra bi anda pili bitmiş gibi gene uyuyo. Bi kaç kez aynı döngü. 1-1.5 saat sürüyo tam dalıp yatağa yatırmam. Mental olarak bitiyorum odasından çıktığımda. Yine mi ataktayız bilemedimBugün kakası yaptı normale dönmüş şimdi gene gazmi var yani heran patlamaya hazır bomba gibi memeyle cebellesiyor bazen uyumadı
Ben de olmadım 1 ay kadar önce lekelenme oldu 2 gün sonra geçti. Böyle çok iyiyimKızlar ben henüz adet olmadım uzun mu sürüyor
Oğlumda ben de öyle yapıyordum, odadan saatlerce çıkmazdım uyuyana kadar. Şimdi kızım 10-15 dakikada uyumazsa çıkarıyorum odadan. Salonda takılıyoruz. Uykusu gelirse tekrar geçiyorum odaya.benimkinin doğduğundan beri gurulduyo valla. Hiç geçmedi.
Bi kaç gündür çok zor dalıyo bizimki de. Uyuyo dalıyo ağzı açık baygın gibi yatıyo. Biraz hareket ediyim kendini sağdan sola atıyo emziğini fırlatıyo. Üstümde yürümeye çalışıyo resmen. Sonra bi anda pili bitmiş gibi gene uyuyo. Bi kaç kez aynı döngü. 1-1.5 saat sürüyo tam dalıp yatağa yatırmam. Mental olarak bitiyorum odasından çıktığımda. Yine mi ataktayız bilemedim
Canım aç degilse mama vermek meme vermek onu daha da kötü yapar. Seninki gaz sancısı çekiyor muhtemelen ama sen kimyon çayına devam et geçer Allah'ın izliyleMamami yapsam bilmiyom ki onuda icmiyor memeler boşaldı iyice
benimkinin doğduğundan beri gurulduyo valla. Hiç geçmedi.
Bi kaç gündür çok zor dalıyo bizimki de. Uyuyo dalıyo ağzı açık baygın gibi yatıyo. Biraz hareket ediyim kendini sağdan sola atıyo emziğini fırlatıyo. Üstümde yürümeye çalışıyo resmen. Sonra bi anda pili bitmiş gibi gene uyuyo. Bi kaç kez aynı döngü. 1-1.5 saat sürüyo tam dalıp yatağa yatırmam. Mental olarak bitiyorum odasından çıktığımda. Yine mi ataktayız bilemedim
Ay ben de salonda uyutmaya çalışıyordum gene bugün bı odaya gittim saatlerce çıkamadımOğlumda ben de öyle yapıyordum, odadan saatlerce çıkmazdım uyuyana kadar. Şimdi kızım 10-15 dakikada uyumazsa çıkarıyorum odadan. Salonda takılıyoruz. Uykusu gelirse tekrar geçiyorum odaya.
Saatlerce bebişi uyutmaya çalışmak çok yıpratıyor anneyi..
Mama verdim iki ölçek falan içti sonra gazın i çıkarım dedim bir iki geyirdi gibi oldu tam anlayamadım bu sıralar düzgün gaz çıkarmıyor sonra uyudu çok şükürCanım aç degilse mama vermek meme vermek onu daha da kötü yapar. Seninki gaz sancısı çekiyor muhtemelen ama sen kimyon çayına devam et geçer Allah'ın izliyle
Bnm de aşırı dökülüyor.demir hapı verilmedi bana.Kızlar saçkarım acayip dökülmeye başladı. Sizin de öyle mi? Demir hapını da içiyorum hep. Her yer saç, günboyu robot aüpürge çalıştırıyorum
Oğlumda 8ay sonra olmuştum.kizimda tam 4ay bitti ertesi gün oldum.sutum azaldı iice onlada alakalı.Kızlar ben henüz adet olmadım uzun mu sürüyor
Bende 40gun sürdü lekelnme.sonra 4ayi bitirdik ve aynı gün adet oldum.en son bende 6nisan 2024te olmustumBen de olmadım 1 ay kadar önce lekelenme oldu 2 gün sonra geçti. Böyle çok iyiyimen son 7 nisan 2024 te olmuştu adet olmamak çok rahat. Doğumdan sonra kanamam 45 güne yakın sürdü nerdeyse.
Üşütünce de guruldama olur. Kakasi da su gibi geliyosa zaten bagirsak veya midesini usutmus olabiliyo. Karnina sicak havlu koyunca iyi gelmişti bzmkinin.Kızlar bebenin karnı neden guruldar aç diyemi acabs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?