2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar bebeklere su veriyor musunuz? Havalar ısınmaya başlıyor. Su ihtiyaçları yokmuş ama insan vermek istiyor 🤣 zaten banyo yaparken baya içiyor 🤦🏼‍♀️
Yok verme sakın emiyorsa bizim üstümüzde yeterince su var zaten, mama içiyorsa ondan da su ihtiyacını alıyor. Evet banyoda baya su kaçıyor 😂😂

Ben de yiyodum çoğunu ama emzirmeden 30 dk önce yenmesi burada önemliymiş. Valla boza mayalı bişey bence arttırıyo çünkü benim de yetmiyodu. Bu gün sadece 1 kez mama verdim. Bütün gün emzirdim akşam dahil. Sadece yatarken mama verdim. Denemekten zarar gelmez umarım işe yarar 🙏
Deneyeyim bende canım çok teşekkür ederim☺️

Böyle yazınca bende heyecanlandim. Ek gıda alışveriş listelerimixi de paylaşalım oğlum da çok tecrübesizdim kızımda sanırım burda soracağım bı sürü teyzesi olduğu icin şanslıyım ♥️🌺
Kesinlikle paylaşalım canımm ikizlerde bende tecrübesizdim şimdi gerçekten büyük kolaylık olacak burada olmak memnun kaldığımız herşeyi tarifleri hep paylaşırız🥰

Bende mama tabağı ve bardağı alacağım diğerleri var önlük, cam rende, buharda pişirme vs. Vitalköy diye bir yerde ek gıda başlangıç seti var onu alabilirim.
Anladım canım 🥰 ikizlerde heves ettim oioi aldım evet güzel ama muadilleri de çok iş görür şu an fiyatları uçmuş tecrübeli anne olarak diyorum ki herhangi bir vakum tabak aynı etkide bazen sadece etikete para veriyoruz maalesef😬 bende og natural den alacağım irmik tarhana yulaf unu vs

Kızlar ya benim halen lohusa depresyonum bitmedi. Bebeğim bana zor geliyor ama her gören sen zor bebek görmemişsin diyor doğru ben hayatımda hiç bebek görmedim 😅 tek çocuğum, kuzenlerimin, arkadaşlarımın falan da pek çocuğu yok. Tecrübesizlikten mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum. Eşim, eşimin ailesi, kendi ailem çok yardımcı oluyorlar. Ama yine de depresyondan çıkamadım, eski hayatımı özledim diye ağlıyorum. Ne zaman geçecek bu düşünceler... İçimi dökmek istedim, Allah hepimizin yardımcısı olsun 😢

Kızlar bebeklere su veriyor musunuz? Havalar ısınmaya başlıyor. Su ihtiyaçları yokmuş ama insan vermek istiyor 🤣 zaten banyo yaparken baya içiyor 🤦🏼‍♀️
Ben veriyorum canım. Susuz kalınca bıngıldağı çöküyor. Bıngıldağını kontrol edip çökükse veriyorum

Rica ederim hepimizin en büyük sorunu süt 🥹 faydalı olursa çok sevinirim. Ben bundan da içiyorum canım. Söyledim de, o yüzden salatalara ve yemeğe kattığım zeytinyağını bi miktar azalttı listede. Yarın ara görüşmem var. Ekle çıkar yaptığı bişey olursa paylaşırım 🌸
Görüşme nasıl geçti canım naptın ☺️

Aynen ikinci çocuk olumca rahatlıkla verioz 🤣🤣oğlumda 6 aydan önce ek gıdaya geçmedim.o sıcaklarda asla su vermedim .anne sütünden karşılıyor die.simdi hatta az önce eşim tutuşturdu elime kızıma su ver die 🤣
Ben de oğluma ilk 6 ay su vermemiştim. Acayip vicdan azabı çekiyorum şu an😞

Ben su verilmez diye biliyorum ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar?
Evet öyle diyorlar. Ama bebişlere damlalar veriyoruz, bitki çayları veriyoruz gazı için, formül mama veriyoruz, ki onu da suyla hazırlıyoruz, kakasını yapamıyor zeytinyağı veriyoruz. Su bunların içinde en masum olanı.
Osman Gönülal hocayı dinlemiştim. O suyu vermeyin deme sebeplerinin, su mideyi doldurmasın, onun yerine anne sütü alsın alsın diye olduğunu söyledi.
Kızım şimdi ağlıyor, bazen su veriyorum bırakıyor ağlamayı. Oğlum da çok ağlardı, belki de su istiyordu, vermedim..

Kızlar bazen beyin tutulması yaşıyorum tuvalete gidip Tunayı emzireyim diye düşünmüştüm. Tuvalete gidip mememi açtım 🤣🤣
Ben gecen gece sabaha karsi emzirirken icimden diyorum ki sag kafasindan emzirdim tamam şimdi sol kafasindan emzireyim bari kolay olur hem cocugu cevirmek zorunda kalmam. Bi zaman sonra ne diyorum ben ya dedim?🤭🤔😫

Dogru söylüyorsunuz banada mantıklı geldi bizede su verilmez diyorlar ama mama da şu😅

Back
X