• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar saçkarım acayip dökülmeye başladı. Sizin de öyle mi? Demir hapını da içiyorum hep. Her yer saç, günboyu robot aüpürge çalıştırıyorum
Benim henüz dökülmedi vitaminlere devam ediyorum demiri içmeyi unutuyorum😅

Kizlar benim sütüm azaldi bugunlerde cok mama verdim uzuluyorum. Sut icin rutin yaptığınız neler var yani hemen hemen hergun yediginiz ictigniz?
Canım belki bebeler fazla içmeye başladı diyedir.Sen bol emzir.Ben malt içiyorum sürekli su içiyorum.Pekmez tahin tüketiyorum etkisi var mıdır bilmiyorum.Maden suyu demişler her gün içiyorum.Gündüz oğlum çok emmek istiyor her istediğinde memeye alıyorum.

Canım belki bebeler fazla içmeye başladı diyedir.Sen bol emzir.Ben malt içiyorum sürekli su içiyorum.Pekmez tahin tüketiyorum etkisi var mıdır bilmiyorum.Maden suyu demişler her gün içiyorum.Gündüz oğlum çok emmek istiyor her istediğinde memeye alıyorum.
Bn de aslında sık emzirmek istiyorum ama sabah mesela verdim memeyi emiyo emiyo ama 2 saat sonra yine emecek memeden az bi sut geliyo sonra cocuk cekistitio memeyi elimle ucunu sıkıyorum bakiyorum sut gelmiyo iyice çekmeye calisio sut gelmeyince huzursuzlaniyo ben de mecbur koştur koştur mama hazırlıyorum:( bitek gece 2 ile sabah 5 arasi sut oluyo gerci o da çoğunlukla uyuyo zaten belki de doyuracak kdr sut yok da iste uyku srrsemiyle emip geri uyuyo cocuk.

Bn de aslında sık emzirmek istiyorum ama sabah mesela verdim memeyi emiyo emiyo ama 2 saat sonra yine emecek memeden az bi sut geliyo sonra cocuk cekistitio memeyi elimle ucunu sıkıyorum bakiyorum sut gelmiyo iyice çekmeye calisio sut gelmeyince huzursuzlaniyo ben de mecbur koştur koştur mama hazırlıyorum:( bitek gece 2 ile sabah 5 arasi sut oluyo gerci o da çoğunlukla uyuyo zaten belki de doyuracak kdr sut yok da iste uyku srrsemiyle emip geri uyuyo cocuk.
Kızlar ben henüz adet olmadım uzun mu sürüyor
Ben de olmadim

Kızlar bebenin karnı neden guruldar aç diyemi acabs
benimkinin doğduğundan beri gurulduyo valla. Hiç geçmedi.
Bugün kakası yaptı normale dönmüş şimdi gene gazmi var yani heran patlamaya hazır bomba gibi memeyle cebellesiyor bazen uyumadı 😭
Bi kaç gündür çok zor dalıyo bizimki de. Uyuyo dalıyo ağzı açık baygın gibi yatıyo. Biraz hareket ediyim kendini sağdan sola atıyo emziğini fırlatıyo. Üstümde yürümeye çalışıyo resmen. Sonra bi anda pili bitmiş gibi gene uyuyo. Bi kaç kez aynı döngü. 1-1.5 saat sürüyo tam dalıp yatağa yatırmam. Mental olarak bitiyorum odasından çıktığımda. Yine mi ataktayız bilemedim

Bi kaç gündür çok zor dalıyo bizimki de. Uyuyo dalıyo ağzı açık baygın gibi yatıyo. Biraz hareket ediyim kendini sağdan sola atıyo emziğini fırlatıyo. Üstümde yürümeye çalışıyo resmen. Sonra bi anda pili bitmiş gibi gene uyuyo. Bi kaç kez aynı döngü. 1-1.5 saat sürüyo tam dalıp yatağa yatırmam. Mental olarak bitiyorum odasından çıktığımda. Yine mi ataktayız bilemedim
Oğlumda ben de öyle yapıyordum, odadan saatlerce çıkmazdım uyuyana kadar. Şimdi kızım 10-15 dakikada uyumazsa çıkarıyorum odadan. Salonda takılıyoruz. Uykusu gelirse tekrar geçiyorum odaya.
Saatlerce bebişi uyutmaya çalışmak çok yıpratıyor anneyi..

😅Resmen aynı şeyler saatlerce uygrasiyorum ben bu sıralar uyuma saati gittikce geç saatlere doğru gidiyor valla meme emip bırakınca mama verdim en son kucagim da yürüdüm biraz da artık o bayilmasa ben bayilcaktik yada altıma yapcaktim 😅😅

Oğlumda ben de öyle yapıyordum, odadan saatlerce çıkmazdım uyuyana kadar. Şimdi kızım 10-15 dakikada uyumazsa çıkarıyorum odadan. Salonda takılıyoruz. Uykusu gelirse tekrar geçiyorum odaya.
Saatlerce bebişi uyutmaya çalışmak çok yıpratıyor anneyi..
Ay ben de salonda uyutmaya çalışıyordum gene bugün bı odaya gittim saatlerce çıkamadım 😅yok zaten geç uyuyor salonda takılcam gene emzirirken TV. İzliyom en azindan

Canım aç degilse mama vermek meme vermek onu daha da kötü yapar. Seninki gaz sancısı çekiyor muhtemelen ama sen kimyon çayına devam et geçer Allah'ın izliyle
Mama verdim iki ölçek falan içti sonra gazın i çıkarım dedim bir iki geyirdi gibi oldu tam anlayamadım bu sıralar düzgün gaz çıkarmıyor sonra uyudu çok şükür😭

Kızlar saçkarım acayip dökülmeye başladı. Sizin de öyle mi? Demir hapını da içiyorum hep. Her yer saç, günboyu robot aüpürge çalıştırıyorum
Bnm de aşırı dökülüyor.demir hapı verilmedi bana.
Kızlar ben henüz adet olmadım uzun mu sürüyor
Oğlumda 8ay sonra olmuştum.kizimda tam 4ay bitti ertesi gün oldum.sutum azaldı iice onlada alakalı.
Ben de olmadım 1 ay kadar önce lekelenme oldu 2 gün sonra geçti. Böyle çok iyiyim 🤣 en son 7 nisan 2024 te olmuştu adet olmamak çok rahat. Doğumdan sonra kanamam 45 güne yakın sürdü nerdeyse.
Bende 40gun sürdü lekelnme.sonra 4ayi bitirdik ve aynı gün adet oldum.en son bende 6nisan 2024te olmustum

Kızlar bebeklere su veriyor musunuz? Havalar ısınmaya başlıyor. Su ihtiyaçları yokmuş ama insan vermek istiyor 🤣 zaten banyo yaparken baya içiyor 🤦🏼‍♀️

Back
X