2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Aynı gün doğduk, aynı durumdayız tanışalım mı Masal kuş diyor Tuna

Kız biz bugün tam 3 ayı doldurduk sabah uyandı uyanali bu kız anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi. Ağlıyor meme veriyorum emmiyor ağzı açık ağlıyor Allah'ım noldu bu çocuklara böyle. Ben ise başlarım diye süt sağıyorum bı haftadır falan. Biberon da kalan sütü iki kere verdim yani bı haftadır toplasan iki kere Max 60 ml falan. Meme reddi olmamıştır dimi ay o kadar kolay mıydı Masal sildin attın beni iki biberon gördün diye

Aynı gün doğduk, aynı durumdayız tanışalım mı Masal kuş diyor Tuna
Merhabalar Tuna. Diş falan hikaye dışarda çok güzel bı hayat var yetti bizi yatırdıklari hem TV de çizgi film bile var izletmiyolar ama abim izlerken ben sesini duyuyorum ağlayınca mecbur kucağa alıyorlar hemen bakıyorum TV ye bende sana da öneririm

Kizlar dördüncu ayda uyku gerilemesi oluyir bebislerde. Sık uyanma uykuya dalmada zorlanma vs. Bu vakte kadar uyku duzeninin oturmasi lazim yoksa daha zor oluyor. Mesela benim kizim salincakta uyuyordu ve gece saat basi uyanir uykuya bir dalamazdi esimle donusumlu uyurduk. Bu yuzden tracy hogg ogretilerini onemsiyor ve herkese tavsiye ediyorum. Butun bebekler boyle olmaz tabiki ama benim kizimda böyle olmuştu

Kız dur zaten ortalık karışık bide uyku demeyin bana

Ben 8 de girdim yeni çıktım bacim
Vallahi fena ya. Şimdi uyudu da yerine yatırdım. Bu ne böyle 7-7.30 gibi bi uykusu geliyo aslında. 8.30 da yatırıyorum, emzircem diye biraz oyalıyorum uyutmuyorum. Bu uykuyu kaçırmadan yese de yemese de bırakçam yarın. En kötü bu saatte uyanır, yedirir gene uyuturum. Aynı hesaba geliyo çünkü. Denemeyle bulcaz bi yolunu artık yoksa aklımı çıldırcam vallahi

Hahhahh haklı Masal kuş ben 20 günlükten beri biberon kullanıyorum ve annemin memesini de çok seviyorum Masal sen de annenin memesini bırakma sakın. Ama bizim dişimiz çıkıyor galiba. Uyurken annem iyice bakmış benim baya dişim çıkıyor gibi.

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Kolay yutulan küçük kapsül veya tablet arıyorum. Büyük olanları yutamıyorum.

Kızlar Selammm Kızımla çok ciddi meme reddi yaşıyorum ne yaptıysam çözüm bulamadım 3 ay 9 günlük bugün 1 aydır meme reddi yapıyor başına gelen çözüm bulan oldu mu kendi bildiğim her yöntemi denedim tecrübesini aktarmak isteyen olur mu diye birde buraya yazmak istedim. Açıkçası lohusa psikozuna girdim lohusa depresyonuna büyük bir üzüntü yaşadım bunlardan sonra da sütüm kesildi gelene kadar biberonla mecburen beslemek zorunda kaldım başka hiçbir şeyle besleyemedim reddetti biberon aldı sadece şimdi beni tutmuyor çok derin üzüntü yaşıyorum başına gelen oldu mu aranızda

Bizde iki gündür memede çığlık çığlığa ağlıyoruz. Sanırım anlıyorum seni.. her ne ile beslersek besleyelim ne şekilde olursa olsun varlığımız yetiyor onlara bı onerim yok maalesef üzme kendini demeye geldim

Kizlar dun 4 ay asimiz vardı.2 bacaktan oldu.gelince hemn calpol verdim bsy yoktu sadece sürekli uyudu.saat 2de bı uyandım ateşler içinde yavrum ya.hemn şurup içirdim tekrar.biraz gexti gibi sonra bende yattım.bide üzerindekileri azalttım pijamasini fln.simdi hafif yine var ellerinde ayaklarında.atesten çok korkarım Allah korusun.3 yaşında oğlum atesli havale geçirdi.ondan beridir çok korkarım.nobetteyim bugün.esime uyanirsan sende bakiver dedim.saati kur dedi.sabah 8de dersi var o yüzden uyanmak istemiyor.
Bizim burlarda şey derler..
"koç meler mi hiç kuzuya"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…