2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Kız maşallah neyle besledin çocuğubizimki 6200fslan çıktı ama bez vari 6kill dedik baş 40 çıktı bizde kaç aralığı olması gerek

Kız maşallah neyle besledin çocuğubizimki 6200fslan çıktı ama bez vari 6kill dedik baş 40 çıktı bizde kaç aralığı olması gerek
6900 çıktı da 6700 diyelim dediHer istediğinde emziriyorum canım bence babaya çekti o da biraz heybetli.Başı da geniştir büyük şapkalar takarBoyu 63 cm çıktı.Tüm bu bilgileri verdik o persentil eğrisine bakıp normal dedi.

Ben de eylem arslan diye birini onda tarif veriyor. Doktor tavsiyesiyle başlıyorlarmış.
Maşallah boylu olmuş. Kiloları aynı ama Tuniş 59cm olmuş. Eşim uzun ama amcaları kısa onlara çekecek diye korkuyorum

Ben de eylem arslan diye birini onda tarif veriyor. Doktor tavsiyesiyle başlıyorlarmış.

Maşallah boylu olmuş. Kiloları aynı ama Tuniş 59cm olmuş. Eşim uzun ama amcaları kısa onlara çekecek diye korkuyorum
Canım hiç öyle düşünme.İlk ay herkesin bebesi uzamıştı baya benimki çok az uzamıştı.Aydan aya fark olur

Kızlar bi diyetisyenle anlaştığımı söylemiştim. 3 gündür uymaya çalışıyorum ve gözle görülür şekilde sütüm yağlandı. İnanamadım gözlerime. Dereotu sapıyla birlikte 10-15 dal, 2 tam ceviz, 3-4 badem blenderla çekip her emzirmeden 30 dk önce yiyoruz. Bir de tahin, kurudut karıştırıp sabah öğle akşam 1 er yemek kaşığı yiyoruz. (Tahini taze çektirdim bence çok farklı hazırlardan, tavsiye ederim) son olarak gece yatmadan boza içiyorum 1 bardak. Denemek isteyen varsa diye yazmak istedim

Bizimle de paylaştığın için teşekkür ederiz uygun bir zamanında sana da uyar sa şunu da sorar mısın önerir miymiş Ben bir şişe bitirdim ikinciyi alıp almamakta kararsızım kızım bir ayda güzel kilo almış ama bundan mı Emin olamıyorum. Bununda sütü yağlandırdıgi iddia ediliyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-11-22-27-30-410_trendyol.com.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 32
Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın annelik öyle güzel ki rabbim gücünü kuvvetini biliyor inan ki bebeğin büyüdükçe kendindeki güce inanamayacaksın

Zamanla hepsi olacak canım kaygıların da çok normal ve çok haklısın hatta bazen yardımcı olmadıklarında sitem bile edeceksin şu çocuğu biraz alın kendimle 1 saat başbaşa kalayım diye ama tabi bunlar zamanla olacak şeyler

En heyecanlı kısım ek gıda abilerden önlük vakumlu tabak vs var ama bende alışveriş yapacağım aklımda irmik vs alacağım markayı da oluşturdum aslında ilk defa alışveriş yapacak anneler ufaktan almaya başlayın hepsi aynı anda alınınca biraz pahalı olabilir çünkü benim mama kaşığı birkaç su geçirmez önlük meyve filesi cam rende buharda pişirme aparatı ve mama kaşığı almam lazım geri kalan herşey var evde zaten

Canım ben bu dediklerini günlük yiyorum da boza denememiştim ondan da içeyim sütü artırır mı acaba bende bu ara süt azalması var sanki özellljle sağ göğsümde

Böyle yazınca bende heyecanlandim. Ek gıda alışveriş listelerimixi de paylaşalım oğlum da çok tecrübesizdim kızımda sanırım burda soracağım bı sürü teyzesi olduğu icin şanslıyım

Böyle yazınca bende heyecanlandim. Ek gıda alışveriş listelerimixi de paylaşalım oğlum da çok tecrübesizdim kızımda sanırım burda soracağım bı sürü teyzesi olduğu icin şanslıyım
Evet ben de konuşulunca heyecanlandımMama sandalyesi bakmaya başlayım

Bende mama tabağı ve bardağı alacağım diğerleri var önlük, cam rende, buharda pişirme vs. Vitalköy diye bir yerde ek gıda başlangıç seti var onu alabilirim.

Kızlar bizim bebe kabız oldu sanirim zeytinyağı da sürdüm popoya yapmadı başka napmaliyim gaz sancısı da oldu baya

Kızlar ek gıdayla ilgili bir yorum yapmak istiyorum. Ben oğlumda 3 gün kuralıyla ilerlemeye çalıştım. Kabak, patates, elma, muz ve havuçla başladım. Onu deneyeyim bunu vereyim derken çok üstüne düştüm. Benimle aynı dönem doğum yapan kuzenim evde ne pişirdiyse ondan verdi, hiç özel bir şeyle uğraşmadı. Çocuklar 2 buçuk yaşında şimdi. Benim oğlan çok seçici, fazla yemez. Onun oğlu maşallah oturur ne varsa yer, hiç seçmez. Bu sefer geleneksel ilerlemeyi dşünüyorum

Canım ben bu dediklerini günlük yiyorum da boza denememiştim ondan da içeyim sütü artırır mı acaba bende bu ara süt azalması var sanki özellljle sağ göğsümde
Ben de yiyodum çoğunu ama emzirmeden 30 dk önce yenmesi burada önemliymiş. Valla boza mayalı bişey bence arttırıyo çünkü benim de yetmiyodu. Bu gün sadece 1 kez mama verdim. Bütün gün emzirdim akşam dahil. Sadece yatarken mama verdim. Denemekten zarar gelmez umarım işe yarar

Rica ederim hepimizin en büyük sorunu süt faydalı olursa çok sevinirim. Ben bundan da içiyorum canım. Söyledim de, o yüzden salatalara ve yemeğe kattığım zeytinyağını bi miktar azalttı listede. Yarın ara görüşmem var. Ekle çıkar yaptığı bişey olursa paylaşırım

Bende mama tabağı ve bardağı alacağım diğerleri var önlük, cam rende, buharda pişirme vs. Vitalköy diye bir yerde ek gıda başlangıç seti var onu alabilirim.
Ek gidaya gectikten sonra, hazir mama yani bnm suan verdigim golden goat daha mi az vericem sizce yoksa o da aynen devam eder mi? Emziriyorum ama tam doyuracak kadar sutum yok. Hazir mamadan kurtulsam psikolojik olarak da rahatliycam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…