Tok ben istemiyorum, isteyemem de ama istemek lazım.ya kızlar siz istiyor musunuz peki? biz gutbrtteyiz daha bize de bir şey alıp yollamadılar benim annem gelirken yığdı tabiri caizse hediyeler, altınlar elinden geldiğince sağolsun. onlar gelemiyor yurtdışı ya. şimdi istanbul’a gidersek de bir şey almazlarsa ben çok bozulurum diye şimdiden sipariş ettim bebek künyesi almışlar ben dedim diye ama ben de daha çok şey almalarını istiyorum gittiğimde almamış olurlarsa söyleyeyim mi yine sizceannem boşver diyor. beni istemeye gelirken aradıklarında da gönlünüzden ne koparsa demişti sinir oluyorum istesene bilezikler vs ama bozulurum sanki evladıma değer verilmiyor gibi tabi değer maddiyatla ölçülmez ama. ben kendimi tutamaz isterim gibi duruyor bence siz de isteyin bir şey oldu mu mesela çocuğa dgünü yapıcam şunlar şunlar lazım deyin hatta ben gidince kayınpederden kredi kartını istemeyi düşünüyorum ben mi yanlışım sizce? içimde tutup kurulacağıma söylüyorum direkt.
Bizim bebiş 2'de uyuyor2
Oğlum 3 yaşına girecek. Daha 5 lira harçlık vermediler. Bayramlarda 50 lira verdiler. Ne kıyafet ne bez, bir çorap dahi almadılar.
Canım farklı marka mama dene istersen.Bende veriyorum arada gün içinde bazen içiyor bazen içmiyor bu sıra nedenini anlayamadım normalde atlardi hemen mamaya lıkır lıkır icerdi
Acaba mamadan kaynaklı mi ama bazen içiyor az kaldı zaten bitsin başka alcam ya keçi sütlü hip veriyordumCanım farklı marka mama dene istersen.
Biz genelde istiyorduk hamileyken ama şimdi ne istesem bilemedim kv bisiklet aldım demişti en son küçük arkadan ittirmeliya kızlar siz istiyor musunuz peki? biz gutbrtteyiz daha bize de bir şey alıp yollamadılar benim annem gelirken yığdı tabiri caizse hediyeler, altınlar elinden geldiğince sağolsun. onlar gelemiyor yurtdışı ya. şimdi istanbul’a gidersek de bir şey almazlarsa ben çok bozulurum diye şimdiden sipariş ettim bebek künyesi almışlar ben dedim diye ama ben de daha çok şey almalarını istiyorum gittiğimde almamış olurlarsa söyleyeyim mi yine sizceannem boşver diyor. beni istemeye gelirken aradıklarında da gönlünüzden ne koparsa demişti sinir oluyorum istesene bilezikler vs ama bozulurum sanki evladıma değer verilmiyor gibi tabi değer maddiyatla ölçülmez ama. ben kendimi tutamaz isterim gibi duruyor bence siz de isteyin bir şey oldu mu mesela çocuğa dgünü yapıcam şunlar şunlar lazım deyin hatta ben gidince kayınpederden kredi kartını istemeyi düşünüyorum ben mi yanlışım sizce? içimde tutup kurulacağıma söylüyorum direkt.
benimkilerin durumları iyi ya öyle zengin değiller ama çok şükür yani normal. P petuny_a bu arada ben de gelemeseler de annemle yollamalarını beklemiştim ama belki kendileri vermek istiyordur diyorum ne yapayım. 3 34brc34 bilmem canım isteyecek bir şey bulursan bana da haber verBiz genelde istiyorduk hamileyken ama şimdi ne istesem bilemedim kv bisiklet aldım demişti en son küçük arkadan ittirmeli
Müzikli kitaplardan isteyebilirsin seviyormuş bebeler galiba bende alcaktik pahalı genelde başka aklıma bişey gelirse söylerim biraz büyük düşünelim oto koltuğu vs de olabilirdibenimkilerin durumları iyi ya öyle zengin değiller ama çok şükür yani normal. P petuny_a bu arada ben de gelemeseler de annemle yollamalarını beklemiştim ama belki kendileri vermek istiyordur diyorum ne yapayım. 3 34brc34 bilmem canım isteyecek bir şey bulursan bana da haber verşimdilik bisiklet için erken duruyor yine de
Bizimde gece uykusu aynı ama ben 7-8 gibi yatırıyorum sabah da 7-8 gibi uyanıyor. Gece 1de ve 5te uyanıyor hemen emip geri uyuyor sonrada tamamen uyanmış oluyor zaten. Gündüzleri 1,5 saatte bir mutlaka uyutuyorum bu aylarda maksimum uyanıklık süresi 1,5 saatmiş. Zaten uyumazsa çok mızmız oluyor durmuyor hiçbir şekilde. Genelde 30-40 dk uyuyor. Bir kere 2 saatlik uzun uykuya yatıyor. Genelde kolay uykuya dalıyor ama gündüz açısından günü gününü pek tutmuyor bazen hemen uyumuyor on dakika sonra uyandığı da oluyor yani daha gündüz düzen tam oturmadıKızlar günde kaç uyku yaptırıyorsunuz? Oğlumun gece uykusu güzel.10 gibi uyku döngüsüne başlıyor 11 12 saatlik uyku süreci oluyor 6 7 saat sonra ilk uyanış sonra 1 kere daha uyanıyor emzirip yatırıyorum.Gündüz uykularını çok kavrayamıyorum.Mesela karnı doydu biraz durdu ilgilendik vs sonra her defasında uykuya yatırıyor musunuz
Ay ben de tam tersi, bebegi kimselere birakmiyorum 2 saat olsa bile. Hatta kayinvalidem bozuluyo anliyorum. Gecen dedi kizim sen de bak git kocanla bi kahve ic gel ben bakarim diye. Ben hemen itiraz ettim ay yok aglarsa bensiz durmaz diyeBen eşimin ailesiyle konuşmuyorum. Eşim de konuşmuyordu ama ben ısrar ettim ne olursa olsun konuş ailen sonuçta diye. Şimdi öyle çok sıkı fıkı olmadan görüşüp konuşuyorlar. Doğumu başka şehirde yaptım gelip yarım altın taktılar, kaynanam doğumdan öncede sonrada kıyafet vs aldı baya. Ama bana en büyük hediyesi bebeği gün içinde ona bırakıyorum ve bazen yeri geliyor 7 saat bile bakıyorhaha kadınla konuşmuyorum ama torunu sonuçta bakacak Bebiş de kaynanamda bir güzel duruyor, bana gelince evde kök söktürüyor hep mız mız ama orda gülücükler saçıyor şımarıyor
Gündüz genelde düzenli ama akşam bir şey oluyor bebişe ve gaz kusma emzirme döngüsüne giriyoruz, 10-11 gibi de iyice ağlamaya başıyor. 2-3 gibi uyuyor. Ben de bayılıyorum o uyuyuncaGündüz nasıl uykusu peki?
Sabaha kadar uyuyordr herhalde kaçta uyanıyor pekkGündüz genelde düzenli ama akşam bir şey oluyor bebişe ve gaz kusma emzirme döngüsüne giriyoruz, 10-11 gibi de iyice ağlamaya başıyor. 2-3 gibi uyuyor. Ben de bayılıyorum o uyuyunca
8e kadar uyuyor çok şükür. 6 saat falan uyuyor. Gece uykusunun toplamda 6 saat olması az değil mi, 10 saate falan bi çılarabilsekSabaha kadar uyuyordr herhalde kaçta uyanıyor pekk
Ya gaz birikiyor demek ki gün içinde emzirdikten sonra gazının çıktığından emin ol. Bizi de bu dediğin sabah oluyor gece boyu gazı çıkmadığı için sabah bir bomba gibi uyanıyorGündüz genelde düzenli ama akşam bir şey oluyor bebişe ve gaz kusma emzirme döngüsüne giriyoruz, 10-11 gibi de iyice ağlamaya başıyor. 2-3 gibi uyuyor. Ben de bayılıyorum o uyuyunca
Aslında hep de çıkarıyorum gazını, sürekli gaz üretiyo bizim bebişYa gaz birikiyor demek ki gün içinde emzirdikten sonra gazının çıktığından emin ol. Bizi de bu dediğin sabah oluyor gece boyu gazı çıkmadığı için sabah bir bomba gibi uyanıyor
Bizimki bı ara 6 da saatten fazla uyudu ama bu sıra çok geç uyuyor bizimkide akşam çok uykusu oluyor ama uyumuyor atak haftası ondan mı acab8e kadar uyuyor çok şükür. 6 saat falan uyuyor. Gece uykusunun toplamda 6 saat olması az değil mi, 10 saate falan bi çılarabilsek
Bizim ataklar hiç bitmiyoBizimki bı ara 6 da saatten fazla uyudu ama bu sıra çok geç uyuyor bizimkide akşam çok uykusu oluyor ama uyumuyor atak haftası ondan mı acab
Bnde uyudu bı kahve yapım diyorum uyanıyor gerçekten kahve konusuna uyanıyorlar yaKızlar bebişi uuyunca iş yapamayan bir benmiyim acabagündüz ana kucağında uyuyor yatağına koyamıyorum hemen uyanıyor. bunda uyancak gibi olunca hemen sallıyorum çünkü. Uyuduğu zamanda salonun ortasında duruyor bı iş yapamiyor ses duysa uyaniyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?