2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Canım gündüz uykularını daha tam oturtmadık gibi aslında gündüz uykusunu çok güzel uyuyor her yatışında 1 saatten önce uyanmıyor gece uykularımız iyiden iyiye düzene girdi dün akşam 8 de emdi uyudu gece 12.30 da emdi birde sabah 4.30 da ben uyanmıştım uyandırıp emzirdim geri yatırdım sabah ta 8.de yine ben uyandırdım geceyi oturttuk şimdilik gündüz uykularını şu saat uyku saati diyemiyorum henüz her uyanmasında 1 saat uyanık tutuyorum yüzüstü egzersiz dönmr çalışmaları oyun matında yere bırakıyorum oyun halısı derken 1 saat doluyor emzirip uyutuyorum

Canım premium çare biraz büyük bir bez muhtemelen büyük gelmiştir ben gündüz sleepy bionatural 3 kullanıyorum gece premium care 2 takıyorum 2.5 aylık olduk biz 6 kilo 100 gram olduk şimdilik bu bezler iyi gibi bize

Kizlar benim bebem aç da olsa tok da olsa parmagini emiyo. Dun gece coks coks emme sesine uyandim hatta:)karnim cok acikti mi demek istio anlamadim ki..yiyeli cok olmadi bu resimde yine buldu parmagini emio.
Offf tam öpmelik bir Tuna hepsi bu aralar eline sardı ellerini emiyorlar.

Kızlar bu aylarda kac gram almaları gerekiyor bebeklerin baslarda kilo alımı cok iyiydi simdi gece mama baslamama ragmen az alıyor doktor keyfi oluyor günde bir verebilirsin dedi hemsire mamayı bırak bir kere vermenin kilosuna etkisi olmaz seni bırakır 4.ay meme reddi oluyor dedi ben arttırayım mamayı diyordum

Ya bizimki mama yememeye başladı neden olabilir acaba memede süt yok ama mama içmedi napcam aç olsa dururmu

Bizim bebiş 2'de uyuyor 2 Oğlum 3 yaşına girecek. Daha 5 lira harçlık vermediler. Bayramlarda 50 lira verdiler. Ne kıyafet ne bez, bir çorap dahi almadılar.

Bende veriyorum arada gün içinde bazen içiyor bazen içmiyor bu sıra nedenini anlayamadım normalde atlardi hemen mamaya lıkır lıkır icerdi

Bizim bebiş 2'de uyuyor 2
Oğlum 3 yaşına girecek. Daha 5 lira harçlık vermediler. Bayramlarda 50 lira verdiler. Ne kıyafet ne bez, bir çorap dahi almadılar.
Bizimkide bu sıra geç uyuyor bugün memem bom boş gibiydi akşam mama verdim içmedi aç olsa uyumaz dimi eme eme bayıldı

Bizimkide bu sıra geç uyuyor bugün memem bom boş gibiydi akşam mama verdim içmedi aç olsa uyumaz dimi eme eme bayıldı
Mama içmediyse toktur bence, bebişler bazen yeni bişeyler öğrenirken de çok emiyorlar, biz sütümüz az sanıyoruz. gece 2'de uyumak rutinimiz oldu artık bizim

Bizim bebiş 2'de uyuyor 2
Oğlum 3 yaşına girecek. Daha 5 lira harçlık vermediler. Bayramlarda 50 lira verdiler. Ne kıyafet ne bez, bir çorap dahi almadılar.
ya kızlar siz istiyor musunuz peki? biz gutbrtteyiz daha bize de bir şey alıp yollamadılar benim annem gelirken yığdı tabiri caizse hediyeler, altınlar elinden geldiğince sağolsun. onlar gelemiyor yurtdışı ya. şimdi istanbul’a gidersek de bir şey almazlarsa ben çok bozulurum diye şimdiden sipariş ettim bebek künyesi almışlar ben dedim diye ama ben de daha çok şey almalarını istiyorum gittiğimde almamış olurlarsa söyleyeyim mi yine sizce annem boşver diyor. beni istemeye gelirken aradıklarında da gönlünüzden ne koparsa demişti sinir oluyorum istesene bilezikler vs ama bozulurum sanki evladıma değer verilmiyor gibi tabi değer maddiyatla ölçülmez ama. ben kendimi tutamaz isterim gibi duruyor bence siz de isteyin bir şey oldu mu mesela çocuğa dgünü yapıcam şunlar şunlar lazım deyin hatta ben gidince kayınpederden kredi kartını istemeyi düşünüyorum ben mi yanlışım sizce? içimde tutup kurulacağıma söylüyorum direkt.

bir de bizim türkiyede sigorta yok ama sünneti türkiyede yaptırmak istiyoruz onu da açık açık kayınpedere öde demeyi düşünüyorum annem kızıyor işte gönülden gelecek diye. ne yapayım belki düşünemezler ya da bilemezler planlarımızı. sizce nasıl öde diyeyim yanlışsam da söyleyin ama

Canım durumları nasıl kv tarafinin. Yani gönlünden kopmaz beklersen erkek tarafınjn hele siz bide gurbetçisiniz ya sizin ihtiyacınız yok gözü ile bakıp hatta sizden para istemesinlerde ben anladım ama seni senin derdin para hediye değil değer görmek ama oda zorla olacak bı şey değil gerçekten içlerinden gelmesi lazım.

Mama içmediyse toktur bence, bebişler bazen yeni bişeyler öğrenirken de çok emiyorlar, biz sütümüz az sanıyoruz. gece 2'de uyumak rutinimiz oldu artık bizim
Akşam çiş çok az yaptı nerdeys bir iki kere birde eşim kokuyor dedi aç siye düşündüm şimdi iki ölçek mama içti ama uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…