- 27 Ağustos 2022
- 5.589
- 9.416
- 128
Tok ben istemiyorum, isteyemem de ama istemek lazım.ya kızlar siz istiyor musunuz peki? biz gutbrtteyiz daha bize de bir şey alıp yollamadılar benim annem gelirken yığdı tabiri caizse hediyeler, altınlar elinden geldiğince sağolsun. onlar gelemiyor yurtdışı ya. şimdi istanbul’a gidersek de bir şey almazlarsa ben çok bozulurum diye şimdiden sipariş ettim bebek künyesi almışlar ben dedim diye ama ben de daha çok şey almalarını istiyorum gittiğimde almamış olurlarsa söyleyeyim mi yine sizceannem boşver diyor. beni istemeye gelirken aradıklarında da gönlünüzden ne koparsa demişti sinir oluyorum istesene bilezikler vs
ama bozulurum sanki evladıma değer verilmiyor gibi tabi değer maddiyatla ölçülmez ama. ben kendimi tutamaz isterim gibi duruyor bence siz de isteyin bir şey oldu mu mesela çocuğa dgünü yapıcam şunlar şunlar lazım deyin hatta ben gidince kayınpederden kredi kartını istemeyi düşünüyorum
ben mi yanlışım sizce? içimde tutup kurulacağıma söylüyorum direkt.
1 çorap almayan adamlardan ne istenir ki, orası da var.. Utanıp kendileri düşünmeliler. Kızım da 3 aylık oldu, aynı şekilde hiçbir şey almadılar. Allah'a havale ediyorum.