2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Aynen bestlak hiç işe yaramıyor. Dün içmeye başladım promalt. Tadını hiç sevmedim ama. Dün başladığım için gözlemleyemedim inş artar

Aynen öyle canım kıyaslama.Doktor kontrolüne gidiyorsan onlar zaten takip ederler.Her bebek aynı olmayabilir çok doğal.Kimi erken kimi geç yapar.Sizde sanki düzeltilmiş tarih mi oluyordu

İyi canım sevindim valla arttırsın ben dün başladım sağma işine çocuğun içeceği sütü de sağmak istemiyorum dengeyi nasıl koruyabilirim bilmiyorum

Benim de oğlum doğduğunda istanbuldaydik aileler ayrı illerdeydi.kendi ailemin olduğu gruba attigimda yada görüntülü görüştüğümüz de maşallah derlerdi sürekli.ki bu şuan bile öle.ama kv ve eltim hiç maşallah demezlerdi.bide oğlumdan 2 gün büyük oğlu var eltimin onla sürekli kıyaslama yaparlardı..masallah bnm oglumun kilo ve boyu hep üst seviyedeydi onların da obur ve kısaydı boyu..elti kv aynı evde kalıyorlar.masallah deyin dediğimde kv maşallah dedik ya derdi ama demezdi asla.suan da kızım 4 aylık ve daha göstermedim eltim ve kv konusmuyorum çünkü..bnm memleketimdeyiz.onlar başka ilde.nazarlari değiyor.
Aynen öyle canım kıyaslama.Doktor kontrolüne gidiyorsan onlar zaten takip ederler.Her bebek aynı olmayabilir çok doğal.Kimi erken kimi geç yapar.Sizde sanki düzeltilmiş tarih mi oluyordu
Evet gidince dr bakiyor. Sağlık ocağında ebemiz de bakiyor..bi yerde okumuştum doğacağı ayı baz alın gelişimi için diyorlardı.yani şimdi 3 aylık olcakti 3 aylık bebek gelisimini baz almam gerekir miş.duzeltilmis bu oluyordu sanırım.

Bende de yaramıyor bitince almadım.canim promalt içmedim hiç çok şekerli pekmezli su gibi diyenler vardı yorumlarda gereksiz kilo aldırır gibi geliyor artık herşey ender Saraçoğlunu dinledim bende az once.oda üzüm incir maden suyu dereotu diyor kuzum bende sütüm artsın diye yedim de yedim doğum kilolarını hala veremedim gereksiz abarttım sanki karbonhidrat abur cubur

Ya bide benim kv 3 oğlu var eşim en büyük diğer kardeşleri bekar. Oğlum ilk torun kızım da ikinci hemde ailenin ilk kızı yani kayinbabam kızıma çok düşkün kv hiç oralı değil. Oğlum ilk torun ilk göz ağrım diye seviyor kızım yokmuş gibi hiç sormiyro bile arayınca foto video da istemiyor bnde atmıyorum cidden çok sevenin nazarı değerimis ya bizimkiler o hesap. Bilmiyorum benim bı oğlum var ikinci kız olduğu için başka seviyorum kayannam 3 oğlun var ailenin ilk kizi daha bı çorap almış değil. Bayram ziyaretinde bir akrabası dedik ya bu şimdi ilk kız ya sen neler neler almışsındır torununa kaynanam bozuldu dedi ki yok ben para veriyorum onlar istediğini alıyor yalan para da vermiyor

Gobusum büyüdü benimde ya doğumdan sonra ne güzel dümdüz olmuştu. Ya hep su için diyrolar ama günde 3lt yakın içiyorum olmayınca olmuyor. Yorulunca olmuyor ama ne mümkün yorulmamamak işleri kim yapacak bebeğe bakmak bile yorucu yani

Ya bide normalde gunde 4 kez falan yapardi kakasini. Bugun daha simdiden 3 kez yapti. Usuttumu acaba
Sende üşütmus olabilirsin yedierinden de olabilir rengi kokusu nasıl .öncekilerden çok farklı mi. Senin gibiyken henüz kokulu değildi. Gözlemle olmazsa sağlık ocağına bı götür canım bol bol emzir

Sende üşütmus olabilirsin yedierinden de olabilir rengi kokusu nasıl .öncekilerden çok farklı mi. Senin gibiyken henüz kokulu değildi. Gözlemle olmazsa sağlık ocağına bı götür canım bol bol emzir
Benim.bebegin kakasi dogdugundan beri hep hafif kokuluydu zaten. Ve hep gunde 3 veya 4 kez kaka yapardi. Rengi acik sari ve pütürlüydü. Simdide pütürlu ama sıvılıkta var. Kakasi yeşile dönmedikce sorun yok sanirim dimi

Ay benimde doğumdan sonraki bi kaç haftada 9 kilo vermiştim sonra süt yapsın diye onu ye bunu ye derken tekrar doğuma gittiğim kiloma gelmişim. Şimdi diyet yapmaya da korkuyorum zaten sütüm sürekli azalıyor bi çoğalttıramadım. Bi ek gıdaya geçelim diyete başlıycam sanırım. Bu arada bebekleriniz bi öğünde kaç ml süt içiyor bebeğim 3 aylık olacak 15 inde. Emzirme sonrası göğsümde kalan sütleri de sağıyorum makinayla biriktiriyorum. Çünkü göğsü tam boşaltın diyorlardı yoksa beyine mesaj gitmiyormuş yeterli geldiği algılanıyormuş günde 2-3 defa bu şekilde sağım yapıyorum sağdıklarımı biriktirip akşama bebeğime veriyorum. Keşke biraz çok olsada sütüm sağıp buzlukta stoklasam

Aynen dün eşim evdeydi dinlenirsin diyorum yok çocuğu ana kucağında salliyor çocuk beni kucağa al diyor

Ben bebekle ilgilenmekten sağım yapamıyorum ya en fazla 1 saat sürüyor sonra emziriyom 3 aylik

Kizlar bise sorucam size. Ben kayinvalidemle ayni semtte oturuyorum. Ancak kendi annem yasagigim sehire 7_8 saat uzaklikta otobusle. Benim bebek kv'nin ilk torunu. Kendisi kasim ayinda ablasini kanserden kaybetti falan depresyondan cikamadi bnce ve hayati bnm oglan oldu. Bize ilk başlarda hergun geliyodu simdi 2 gunde bir mutlaka gelio. Ama aramadan geldiği de oluyo. Siz kayinvalidenizin istisnasiz 2 gunde bir eve gelmesinden rahatsizlik duyarmiydinz? Ben cok sıkılmaya basladim da artık.

Canım değil kayınvalidem annem bile sürekli gelse bunalabilirim.İnsanın nefes almaya ihtiyacı oluyor.Çocuklu olduk diye eşimizle özel hayatımız devam etmiyor değil.Belki ben ayaklarımı uzatıp yatacağım.Aile konuları çok hassas oluyor nasıl ne şekilde söylenir onu da bilmiyorum.
İyi canım sevindim valla arttırsın ben dün başladım sağma işine çocuğun içeceği sütü de sağmak istemiyorum dengeyi nasıl koruyabilirim bilmiyorum
inşallah çoğalırBen kilo alımına etkisini hissetmedim her gün içtiğim halde.Hatta tatlı şeyleri seviyorum günde 2 içtiğim bile oldu

Yeşil olsa bile sıkıntı değil çok canım düşünme sen bizimkjler bume hala sıvı belinden çıkıyor sürekli. Ama sen şu kaybını önlemek için bol bol emzir yada veriyosan mama var

Yeşil olsa bile sıkıntı değil çok canım düşünme sen bizimkjler bume hala sıvı belinden çıkıyor sürekli. Ama sen şu kaybını önlemek için bol bol emzir yada veriyosan mama var
Evet bol bol emziriyom zaten kendide surekli meme istiyor huzursuz baya. Cok tesekkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…