Aaa aynıymışızBizim 4 Ocak kuzum ama gidemedik daha bu hafta gidicez inşallah neler söyledi doktorun kilosu falan nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa aynıymışızBizim 4 Ocak kuzum ama gidemedik daha bu hafta gidicez inşallah neler söyledi doktorun kilosu falan nasıl
Sen yine çok iyi dayanmışsın her gün her gün. Bizimki doğumdan sonra 10 gün kaldı döndü evine. Sonra da 2-3 kere geldi, 2 kere de biz gittik. Bizim kız da ilk torunları ve eşim tek çocuk. Ama izin vermiyorum öyle sürekli mıç mıç. Önünü alamam yoksa. Hem yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum, evim sürekli düzenli değil, uyku saati oluşturmaya çalışıyorum bi taraftan. O uyuyunca da azıcık kafa dinlemem lazım. Yani çok rahatsız olurdum.Kizlar bise sorucam size. Ben kayinvalidemle ayni semtte oturuyorum. Ancak kendi annem yasagigim sehire 7_8 saat uzaklikta otobusle. Benim bebek kv'nin ilk torunu. Kendisi kasim ayinda ablasini kanserden kaybetti falan depresyondan cikamadi bnce ve hayati bnm oglan oldu. Bize ilk başlarda hergun geliyodu simdi 2 gunde bir mutlaka gelio. Ama aramadan geldiği de oluyo. Siz kayinvalidenizin istisnasiz 2 gunde bir eve gelmesinden rahatsizlik duyarmiydinz? Ben cok sıkılmaya basladim da artık.
Tuna da öyle doktorda çok iyi. Evde dövmüşüz gibi ağlıyor doktorda gülüyorAaa aynıymışızkilosu 5900dü doktor çok iyi dedi. Sırtüstü yatarken ellerinden tutup kafasını kaldırabiliyor mu ona baktı, kaldırabiliyor. Menenjit aşısını da yaptı bexsero muydu neydi adı. Aşı ateş, huzursuzluk vs yapmadı. Ama aşının vurulduğu yer kızardı ve şişlik oluştu. Şişlik daha tam geçmedi çok hafif var. Onun harici genel rutin kontrolünü yaptı. Kulaklarına, pipisine, poposuna falan baktı. Gülümsemesini kontrol etti, bizim paşa doktorunu çok seviyor. Evde ağlayan çocuk doktora gidince etrafa gülücükler saçıyor hiç ağlamıyor. Doktor da diyor bu mu huzursuz ağlayan çocuk
![]()
Ya bu bebikler neden böyle çok gülüyorumTuna da öyle doktorda çok iyi. Evde dövmüşüz gibi ağlıyor doktorda gülüyordoktor da sen niye gülüyorsun buraya gelenler hep ağlar dedi. El iyisi diyoruz Tunaya. Bayramda, kolik çok ağlıyor meme olmadan uyuyamıyor dedik kuzenimin kucağında 10 dkda uyudu bizi yalancı çıkardı.
Üçüncü gün oldu sonra bronşite döndü ağır geçti yoğun bakıma alınacaktı neredeyse size tavsiyem az az emzirin çok şişmesin nefesini etkiliyor akcigere süt kaçabiliyor bir de burnunu temizleyin iki saatte bir serum fizyolojikle zaten doktorlar söyler antibiyotik verildi mi nasıl oldu bebek yazamadimMerhabalar çok geçmiş olsun biz de rsv'e yakalandık, kaçıncı gün solunum sorunu yaşadınız?
Bende de isteksizlik varMaşallah kuzum.bnm 34+6haftalik doğum oldu yani prematüre bebek.normal doğan bebeklerle kiyaslamam elbette saçma olur ama merak ettim.bnm memeden taraf olan eliyle tutuyor fln diğer eli serbest duruyor.verdigim bsyi almaya ugrasio gibi cirpinio fln ama bana bakmaktan verdiğim nesneye bakmıyor.oglumda hangi aylarda başlamıştı hiç hatırlamıyorum unuttum.
KiZzz bırak korunmasizi ilişki olmuyor 4 aylık olduk bı kere mi ne oldu
Biz 4 aylık olduk aynısını ben yazcaktik kuzumbırak korunmasizi ilişki bile olmuyor.bnm hormonlar tepe taklak oldu galiba
bı kaçış modundayim
iki tane çocuk bide
Hadi gözünüz aydın canım iyi olsun daAy canım benim sağolbiodermanın atopik ciltler için olan kremini sürüyorum günde 2-3 kez. Baya iyi durumda. Tam geçmedi ama o kızarıklığı, pütürlüğü gitti. Çok az kaldı. Şükür geçiyo
![]()
Promalt içiyorum bende işe yarıyor mu bilmiyorum Malta’na aldım onu deneyeceğim işe başladım ben bugün 2. GünüydüE ebbekten promalt siparişi verdim. Süt sağma makinam geldi ay başı iş başı yapabilirm rapor bulamazsan stok yapmam lazım sütumu ama öyle stokluk bı süt yok. promalt içip sütü artan var mı. Bestlak artık ise yaramıyor bende
Kuzum özel olmazsa neden konuşmuyorsun benim kayınvalidem de doğumda geldi sonra 1 kere daha geldi daha da gelip görmediBenim de oğlum doğduğunda istanbuldaydik aileler ayrı illerdeydi.kendi ailemin olduğu gruba attigimda yada görüntülü görüştüğümüz de maşallah derlerdi sürekli.ki bu şuan bile öle.ama kv ve eltim hiç maşallah demezlerdi.bide oğlumdan 2 gün büyük oğlu var eltimin onla sürekli kıyaslama yaparlardı..masallah bnm oglumun kilo ve boyu hep üst seviyedeydi onların da obur ve kısaydı boyu..elti kv aynı evde kalıyorlar.masallah deyin dediğimde kv maşallah dedik ya derdi ama demezdi asla.suan da kızım 4 aylık ve daha göstermedim eltim ve kv konusmuyorum çünkü..bnm memleketimdeyiz.onlar başka ilde.nazarlari değiyor.
Evet gidince dr bakiyor. Sağlık ocağında ebemiz de bakiyor..bi yerde okumuştum doğacağı ayı baz alın gelişimi için diyorlardı.yani şimdi 3 aylık olcakti 3 aylık bebek gelisimini baz almam gerekir miş.duzeltilmis bu oluyordu sanırım.
Açlıktan ağladığını nasıl anladınız? Belki gazı var, belki uykusuz, belki öylesine ağlıyor vs vs. Benimkisi de hep ağlıyor ama aylık kilo alımı çok iyi olduğu ve çişli bez sayısı yeterli olduğu için açlıktan ağladığını düşünmüyorum. Şu an 3 saatte bir emziriyorum. Hem her ağladığında emzirmediğim için gazı da daha az oluyorKızlar bebeğe kendi sütümü sagip vermiştim 20 dk olmadı agladi açlıktan mama verdim fazla da verdim süt ama yaramıyor mu yoksa ya yoksa mamaya mi alisti sütüm de su gibi oldu ondan mı acaba
Canım ağlayınca kucakta falan gezdirincr durmuyor mu ben öyle yapiyom duruyo meselaKızlar bebeğe kendi sütümü sagip vermiştim 20 dk olmadı agladi açlıktan mama verdim fazla da verdim süt ama yaramıyor mu yoksa ya yoksa mamaya mi alisti sütüm de su gibi oldu ondan mı acaba
Ayy nasıl işe gitmek? Bende gündüzleri bebeği eşime bırakıp dükkanımıza gidiyorum rahatlıyorum vallaPromalt içiyorum bende işe yarıyor mu bilmiyorum Malta’na aldım onu deneyeceğim işe başladım ben bugün 2. Günüydü![]()
Kendisi aslinda iyi bi kadin. 8 yilik evliyiz aramiz 1 gun bile bozulmadi ama ben bebekten sonra asiri ilgiden bunaldim. Alisveris yapar beebgin ihtiyacını alir eve gelir yemek yapar temizlik yapar her konuda yardimci olmaya calisir ama cok fazla alanima girio bnce. Ben tek basima disari cikmak istiyorum veya babasiyla bakıyorum 2 gunde bir kapi calio veya ario geliyorum ben diye. Kendince iyilik yapio yardim edio ama ben cok bunaldim. Nasil diyebilirim ki ona bu sikintimi cok da hassas alingan bi kadin.Sen yine çok iyi dayanmışsın her gün her gün. Bizimki doğumdan sonra 10 gün kaldı döndü evine. Sonra da 2-3 kere geldi, 2 kere de biz gittik. Bizim kız da ilk torunları ve eşim tek çocuk. Ama izin vermiyorum öyle sürekli mıç mıç. Önünü alamam yoksa. Hem yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum, evim sürekli düzenli değil, uyku saati oluşturmaya çalışıyorum bi taraftan. O uyuyunca da azıcık kafa dinlemem lazım. Yani çok rahatsız olurdum.
sizin sezaryen mi acaba? ben de açılma olmuştu 10 cm ama bebek çıkmadı acil sezeryan oldu 40. gün doktorun kapısındaydım spiral tak diyeBacım biz 2.5 aylık olduk 3 tane çocuk var korunmasızı bırak ilişki yaşayamadık dahaama yaşasam asla riske atamam adet olmayı bekliyorum spiral taktıracağım ben geri çekilme yöntemine güvenmiyorum hap vs de kullanamam en iyisi spiral benim için şu an
Elini agzina koyuyor kafasını sağa sola çeviriyor aranıyor ac olduğunu bilirsin yani çocuğunun ben anlıyorumAçlıktan ağladığını nasıl anladınız? Belki gazı var, belki uykusuz, belki öylesine ağlıyor vs vs. Benimkisi de hep ağlıyor ama aylık kilo alımı çok iyi olduğu ve çişli bez sayısı yeterli olduğu için açlıktan ağladığını düşünmüyorum. Şu an 3 saatte bir emziriyorum. Hem her ağladığında emzirmediğim için gazı da daha az oluyor
Ben bunu denemedim bi deniyimCanım ağlayınca kucakta falan gezdirincr durmuyor mu ben öyle yapiyom duruyo mesela
Eşinizin demesi en uygunu. Ben de annemle aynı semtte oturuyorum ben aramadan annem gelmiyor. Ben de gelsin istiyorumKendisi aslinda iyi bi kadin. 8 yilik evliyiz aramiz 1 gun bile bozulmadi ama ben bebekten sonra asiri ilgiden bunaldim. Alisveris yapar beebgin ihtiyacını alir eve gelir yemek yapar temizlik yapar her konuda yardimci olmaya calisir ama cok fazla alanima girio bnce. Ben tek basima disari cikmak istiyorum veya babasiyla bakıyorum 2 gunde bir kapi calio veya ario geliyorum ben diye. Kendince iyilik yapio yardim edio ama ben cok bunaldim. Nasil diyebilirim ki ona bu sikintimi cok da hassas alingan bi kadin.
Kız nasıl denemedin bunu bebeği gezdirmekten kolumuz kopuyor bizimBen bunu denemedim bi deniyim![]()