Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Oy maşallah baş kontrolü tamamen gelişip dönmeye başlayınca genelde yüzüstü yatıyorlar sanırım karın bölgeleri sıcak olup gaz sancısı yaşamadıkları için yüzüstü rahat geliyor sevindim arkadaşım senin adına bu arada dermatit durumu ne durumda

Havalar ısınsa da bebişleri arabasına koyup koyup dışarı çıksak kızlar yaa.. Evlerde bunaldık iyce..
Benim oğlum açık havayı çok seviyor abileri parka çıkarıyorum bebek arabasına da bebişi alıyorum resmen 3 saat uyuyor evde olsa öyle uyumaz şıpa

kızlar özel bi soru olacak ama korunmasız ilişki yaşayan oldu mu hiç ?
Bacım biz 2.5 aylık olduk 3 tane çocuk var korunmasızı bırak ilişki yaşayamadık daha ama yaşasam asla riske atamam adet olmayı bekliyorum spiral taktıracağım ben geri çekilme yöntemine güvenmiyorum hap vs de kullanamam en iyisi spiral benim için şu an

Bizde hamilelik öncesi böyle korunuyorduk. Umarım hamile kalmam tekrardan çok korkuyorum. Ertesi gün hapı da kullanamam emzirdiğim için
Bebeğin ne kadarlık canım. Korkma Allah’ın izni ile inşallah bişey olmaz sen yine de kesin bir yöntem ile korun derim ben geri çekilme yöntemi çok riskli

Maşallah kuzum.bnm 34+6haftalik doğum oldu yani prematüre bebek.normal doğan bebeklerle kiyaslamam elbette saçma olur ama merak ettim.bnm memeden taraf olan eliyle tutuyor fln diğer eli serbest duruyor.verdigim bsyi almaya ugrasio gibi cirpinio fln ama bana bakmaktan verdiğim nesneye bakmıyor.oglumda hangi aylarda başlamıştı hiç hatırlamıyorum unuttum.
kızlar özel bi soru olacak ama korunmasız ilişki yaşayan oldu mu hiç ?
KiZzz bırak korunmasizi ilişki olmuyor 4 aylık olduk bı kere mi ne oldu
Biz 4 aylık olduk aynısını ben yazcaktik kuzumbırak korunmasizi ilişki bile olmuyor.bnm hormonlar tepe taklak oldu galibabı kaçış modundayimiki tane çocuk bide

Kızlar benim artık gece kalkmalara dermanım kalmadı çocuk kaçta uyursa uyusun 2de kesin uyanıyor. Bide 5te kesin uyanıyor. 2de uyandığında uyku sersemi emzirip uyutuyorum ama 5te çok enerjik uyanıyor. Çenesi düşüyor, rüyalarını anlatıyor herhalde bazen 1-1.5 saatte zor uyutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…