Kızlar gündüz uykularını 2 gündür yüz üstü yaptırıyorum. En az 1.5-2 saat uyuyor bu çocuk her yattığında. Bi kere denedim kucağımda uyutup sırt üstü yatırdım 10 dk sonra uyandı. Doktora sordum sürekli yanında olursanız yüz üstü yatabilir ama yanından ayrılacaksanız mutlaka düzeltin dedi. Başına babasını dikip ev işi yaptım valla inanamıyorum hala. Benim çocuğum bozuk değilmiş, garip yatmayı seviyormuş denemek isterseniz belki diye söyleyeyim dedim
Oy maşallah baş kontrolü tamamen gelişip dönmeye başlayınca genelde yüzüstü yatıyorlar sanırım karın bölgeleri sıcak olup gaz sancısı yaşamadıkları için yüzüstü rahat geliyor sevindim arkadaşım senin adına bu arada dermatit durumu ne durumda
Bacım biz 2.5 aylık olduk 3 tane çocuk var korunmasızı bırak ilişki yaşayamadık daha ama yaşasam asla riske atamam adet olmayı bekliyorum spiral taktıracağım ben geri çekilme yöntemine güvenmiyorum hap vs de kullanamam en iyisi spiral benim için şu an
Bebeğin ne kadarlık canım. Korkma Allah’ın izni ile inşallah bişey olmaz sen yine de kesin bir yöntem ile korun derim ben geri çekilme yöntemi çok riskli
canım bir süredir memeyi tutuyor.Dambılı başlarda tam tutmuyordu ben eline koyuyordum parmaklarıyla tutturup bırakıyordum.Sonraları kendi alıştı bayadır tutuyor.Şimdi dambılı veriyorum eline baya tutuyor ağzına götürüyor emiyor sıkılınca da atıyor.Battaniyesini falan çekiyor bulduğu her şeyi ağzına götürmeye çalışıyor.Benimki 40+1 de doğdu gelişime etkisi var mı bilmiyorum.
Maşallah kuzum.bnm 34+6haftalik doğum oldu yani prematüre bebek.normal doğan bebeklerle kiyaslamam elbette saçma olur ama merak ettim.bnm memeden taraf olan eliyle tutuyor fln diğer eli serbest duruyor.verdigim bsyi almaya ugrasio gibi cirpinio fln ama bana bakmaktan verdiğim nesneye bakmıyor.oglumda hangi aylarda başlamıştı hiç hatırlamıyorum unuttum.
Bacım biz 2.5 aylık olduk 3 tane çocuk var korunmasızı bırak ilişki yaşayamadık daha ama yaşasam asla riske atamam adet olmayı bekliyorum spiral taktıracağım ben geri çekilme yöntemine güvenmiyorum hap vs de kullanamam en iyisi spiral benim için şu an
Biz 4 aylık olduk aynısını ben yazcaktik kuzumbırak korunmasizi ilişki bile olmuyor.bnm hormonlar tepe taklak oldu galibabı kaçış modundayimiki tane çocuk bide
Kızlar benim artık gece kalkmalara dermanım kalmadı çocuk kaçta uyursa uyusun 2de kesin uyanıyor. Bide 5te kesin uyanıyor. 2de uyandığında uyku sersemi emzirip uyutuyorum ama 5te çok enerjik uyanıyor. Çenesi düşüyor, rüyalarını anlatıyor herhalde bazen 1-1.5 saatte zor uyutuyorum.