Rica ederim biraz göz kararı aslında ama yaklaşık 1.5 su bardağına 1er tatlı kaşığı atıyorum. Büyük bi kupam var o yüzden 1.5 su bardağı. Cezveye hepsini koyup kaynatıyorum. 4-5 dk demlensin diye bekliyorum süzüp içiyorum. Umarım faydasını görürsün
Ay evet çok komikler gerçekten. Bizimki sahte öksürük yapmaya başladı bana. sabah mama yerken boğazına kaçıp öksürdü. panikledim kucağıma aldım öptüm sarıldım falan. Bütün gün öhö öhö yapıyo. Numara yani belli nasıl olabilir böyle bişey çok şaşırdım
Kizlar bsy sorcam.bebekleriniz emerken elleryle göğsünüzu tutuyor mu ?daha erken mi acaba.oglumda kaçıncı ayda başladi unuttum.kizim 4 aylık oldu şükür elhamdülillah
Kizlar bsy sorcam.bebekleriniz emerken elleryle göğsünüzu tutuyor mu ?daha erken mi acaba.oglumda kaçıncı ayda başladi unuttum.kizim 4 aylık oldu şükür elhamdülillah
Maşallah Bilinçli mi bilmiyorum ama sürekli göğsümü okşuyor emerken o minik parmakları kıt kıt ısırıp yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi biz 9 gün sonra 3 aylık olucaz
canım bir süredir memeyi tutuyor.Dambılı başlarda tam tutmuyordu ben eline koyuyordum parmaklarıyla tutturup bırakıyordum.Sonraları kendi alıştı bayadır tutuyor.Şimdi dambılı veriyorum eline baya tutuyor ağzına götürüyor emiyor sıkılınca da atıyor.Battaniyesini falan çekiyor bulduğu her şeyi ağzına götürmeye çalışıyor.Benimki 40+1 de doğdu gelişime etkisi var mı bilmiyorum.
Evet oluyor maalesef. Benim korunmasız ilişki durumum oldu. Yani geri çekilme yöntemi ile korunuyor eşim sanırım tam çekilemedi bu kez kaçtı şimdi yeniden gebe kalma korkusu sardı. Umarım olmaz böyle birşey.
Evet oluyor maalesef. Benim korunmasız ilişki durumum oldu. Yani geri çekilme yöntemi ile korunuyor eşim sanırım tam çekilemedi bu kez kaçtı şimdi yeniden gebe kalma korkusu sardı. Umarım olmaz böyle birşey.