2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Ben normal doğum yaptım spiral için regl olmayı bekliyorum ama bir yandan da olmak istemiyorum. Bu arada spirale rağmen hamile kalan kuzenim var

Ben normal doğum yaptım spiral için regl olmayı bekliyorum ama bir yandan da olmak istemiyorum. Bu arada spirale rağmen hamile kalan kuzenim var
Biz eşimle arkadaş gibi olduk ya napcam bilmiyorum benden uzaklaşır diyr çok korkuyorum saldım kendimi iyicd

Benimde eş tarafının ilk kız torunu tam 4 erkek torundan sonra ama pek bi farkı yok

Bende çok rahatsız olurdum ama kadına da uuzulurdum bir yandan bişey diyemezdim bend anne olduktan sonra biraz daha annelere karşı için eriyor ama eşinin annesi sonuçta kuzum bı sure sonra sıkılır bence oda başka hobiler falan yonelse keşke

Kızlar bizim bebe bu saatlerde esnemeye başlıyor hemen uyutmak gerekirmi acaba siz nasıl yapiyorsunjz

Ben de şimdi düşündüm Tuna büyüse eşi doğum yapsa tabiki her gün giderim

Elini agzina koyuyor kafasını sağa sola çeviriyor aranıyor ac olduğunu bilirsin yani çocuğunun ben anlıyorum
Şu an 2,5-3 aylık bütün bebekler ellerini ağızlarına götürüyor çünkü şu an oral dönemleri başladı hatta sonrasında yumruklarını bile ağızlarına sokacaklar bu aç oldukları anlamına gelmiyor. Elini emiyorsa engel olmayın çok büyük zevk alıyorlar bu durumdan. Yarım saat önce süt vermişsiniz ya 2-3 aylık bebek yarım saatte acıkmaz bence, tabii siz daha iyi bilirsiniz sadece farklı bir sebepten ağlayabilir diye söylemek istedim

Kızlar bizim bebe bu saatlerde esnemeye başlıyor hemen uyutmak gerekirmi acaba siz nasıl yapiyorsunjz
Esnemeye başlayınca hemen uyumuyor, mızırdanmaya başlayınca uyutmaya başlıyorum. Yoksa memede yarım saat savaş veriyoruz. Memede uyutmayı önermiyorlar ama etrafımdaki tecrübeli annelere sordum yeterki uyusun nasıl uyuyorsa kafasında herkes ben de öyleyim açıkçası.

Elini agzina koyuyor kafasını sağa sola çeviriyor aranıyor ac olduğunu bilirsin yani çocuğunun ben anlıyorum
Parmağını falan sokuyordu bir ara ilk bizde öyle düşündük ama.normakmis canım bebekler için açlıktan değilmiş

Bizim kv geldi 20 gün falan kaldı herhalde bende sıkıldım sonradan baaya çok bişey yapmiyordu bizimki ya alışveriş falan alır herşeyde temizlik yemek falan ben yaptim

Ay bizimki de öyle hemen uyumuyor malesef bide meme olmadan zaten uyumuyor bende tek başıma okadar yoruluyorum ki artık uyusun da dinlemeyip diye meme veriyom bide bizimki emerken ayaklarını ittiriyor gaz coksrmaya çalışıyor aşağıdan mi gazı var acaba

Kız bide emziriyom ya hemen uyumuyor öyle kucamda meme de bekliyom ben geçen misafir geldi bebegi uyut uykusu gelmiş diyorlar ama ben odaya bı gittim bidaha gelemedim

Aşağıdan gazını artık kolay çıkarıyor ama yine de yapıyor aynısını Tuna
Kız bide emziriyom ya hemen uyumuyor öyle kucamda meme de bekliyom ben geçen misafir geldi bebegi uyut uykusu gelmiş diyorlar ama ben odaya bı gittim bidaha gelemedim
Hahhahha bayramda ben de yaşadım bunu uyutmaya gittim 1 saat sonra misafir gitmiş zaten 15 dk sonra uyandı

Aşağıdan gazını artık kolay çıkarıyor ama yine de yapıyor aynısını Tuna

Hahhahha bayramda ben de yaşadım bunu uyutmaya gittim 1 saat sonra misafir gitmiş zaten 15 dk sonra uyandı
Ya bizim tanidik yok burda misafir pek gelmiyor arada eşimin iş arkadaşı gelir diye düşünüyorum artık ama bebeği nasıl uyutcam onlar varken bilmiyom meme verince hemen uyumuyor ki

Bunu kaynanamlarin akşam çaya geleceği haberini alırken okumam peki canım bu ister annen olsun ister kv ister bu kadar sık gelmek insanı Yorar ki yeni doğum yaptın zaten kafan yorgun vücudunu saymıyorum bile. Ben belki konuşmadan duvara bakmak istiyorum akşama kadar yada peynir ekmek yemek istiyorum ama eve biri gelince mecbur bı sohbet bı yemek Faslı yazarken yoruldum

Öğretmen emeklisi kendisi, mesafeli bi kadin biraz da asosyal. Isi gücü suan torunu. Baska bise dusunmuyo. Asiri ilgi asiri sevgi asiri bi korumacilik. Ben ogluma şunu yapcaaaammm,ben oglumu şuna goturceemmm, ben oglumu diye diye gezio evin icinde. Sonra da bana guzelim var mi yapilcak bise? Diye soruyo.diyemiyorum ki ay yok anne sen hergun gelme yeter diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…