Ben normal doğum yaptım spiral için regl olmayı bekliyorum ama bir yandan da olmak istemiyorum. Bu arada spirale rağmen hamile kalan kuzenim varsizin sezaryen mi acaba? ben de açılma olmuştu 10 cm ama bebek çıkmadı acil sezeryan oldu 40. gün doktorun kapısındaydım spiral tak diyedoktor dedi iyileşmen için 2 yıl geçmesi gerekiyor spiral takamam. taksa büyük rahatlık olacaktı bana belki tecrübeniz vardır
Dene şarkı söyle evi dolaştir benim belim çok ağrıyor ya dayanamazsam emziriyomBen bunu denemedim bi deniyim
Biz eşimle arkadaş gibi olduk ya napcam bilmiyorum benden uzaklaşır diyr çok korkuyorum saldım kendimi iyicdBen normal doğum yaptım spiral için regl olmayı bekliyorum ama bir yandan da olmak istemiyorum. Bu arada spirale rağmen hamile kalan kuzenim var
Bide içine su doldurulan bişey almıştık balıklar falan var. Yüz üstü durmayı hiç sevmiyor ya bizimkiBen bunu denemedim bi deniyim
Benimde eş tarafının ilk kız torunu tam 4 erkek torundan sonra ama pek bi farkı yokYa bide benim kv 3 oğlu var eşim en büyük diğer kardeşleri bekar. Oğlum ilk torun kızım da ikinci hemde ailenin ilk kızı yani kayinbabam kızıma çok düşkün kv hiç oralı değil. Oğlum ilk torun ilk göz ağrım diye seviyor kızım yokmuş gibi hiç sormiyro bile arayıncafoto video da istemiyor bnde atmıyorum cidden çok sevenin nazarı değerimis ya bizimkiler o hesap. Bilmiyorum benim bı oğlum var ikinci kız olduğu için başka seviyorum kayannam 3 oğlun var ailenin ilk kizi daha bı çorap almış değil. Bayram ziyaretinde bir akrabası dedik ya bu şimdi ilk kız ya sen neler neler almışsındır torununa kaynanam bozuldu dedi ki yok ben para veriyorum onlar istediğini alıyor yalan para da vermiyor
Bende çok rahatsız olurdum ama kadına da uuzulurdum bir yandan bişey diyemezdim bend anne olduktan sonra biraz daha annelere karşı için eriyor ama eşinin annesi sonuçta kuzum bı sure sonra sıkılır bence oda başka hobiler falan yonelse keşkeKizlar bise sorucam size. Ben kayinvalidemle ayni semtte oturuyorum. Ancak kendi annem yasagigim sehire 7_8 saat uzaklikta otobusle. Benim bebek kv'nin ilk torunu. Kendisi kasim ayinda ablasini kanserden kaybetti falan depresyondan cikamadi bnce ve hayati bnm oglan oldu. Bize ilk başlarda hergun geliyodu simdi 2 gunde bir mutlaka gelio. Ama aramadan geldiği de oluyo. Siz kayinvalidenizin istisnasiz 2 gunde bir eve gelmesinden rahatsizlik duyarmiydinz? Ben cok sıkılmaya basladim da artık.
Ben de şimdi düşündüm Tuna büyüse eşi doğum yapsa tabiki her gün giderimBende çok rahatsız olurdum ama kadına da uuzulurdum bir yandan bişey diyemezdim bend anne olduktan sonra biraz daha annelere karşı için eriyor ama eşinin annesi sonuçta kuzum bı sure sonra sıkılır bence oda başka hobiler falan yonelse keşke
Şu an 2,5-3 aylık bütün bebekler ellerini ağızlarına götürüyor çünkü şu an oral dönemleri başladı hatta sonrasında yumruklarını bile ağızlarına sokacaklar bu aç oldukları anlamına gelmiyor. Elini emiyorsa engel olmayın çok büyük zevk alıyorlar bu durumdan. Yarım saat önce süt vermişsiniz ya 2-3 aylık bebek yarım saatte acıkmaz bence, tabii siz daha iyi bilirsiniz sadece farklı bir sebepten ağlayabilir diye söylemek istedimElini agzina koyuyor kafasını sağa sola çeviriyor aranıyor ac olduğunu bilirsin yani çocuğunun ben anlıyorum
Ben de şimdi düşündüm Tuna büyüse eşi doğum yapsa tabiki her gün giderim
Esnemeye başlayınca hemen uyumuyor, mızırdanmaya başlayınca uyutmaya başlıyorum. Yoksa memede yarım saat savaş veriyoruz. Memede uyutmayı önermiyorlar ama etrafımdaki tecrübeli annelere sordum yeterki uyusun nasıl uyuyorsa kafasında herkesKızlar bizim bebe bu saatlerde esnemeye başlıyor hemen uyutmak gerekirmi acaba siz nasıl yapiyorsunjz
Banyo yaptır iyice yumuş yumuş olsun gece uykusuna geçsin sonraKızlar bizim bebe bu saatlerde esnemeye başlıyor hemen uyutmak gerekirmi acaba siz nasıl yapiyorsunjz
Parmağını falan sokuyordu bir ara ilk bizde öyle düşündük ama.normakmis canım bebekler için açlıktan değilmişElini agzina koyuyor kafasını sağa sola çeviriyor aranıyor ac olduğunu bilirsin yani çocuğunun ben anlıyorum
Bizim kv geldi 20 gün falan kaldı herhalde bende sıkıldım sonradan baaya çok bişey yapmiyordu bizimki ya alışveriş falan alır herşeyde temizlik yemek falan ben yaptimKendisi aslinda iyi bi kadin. 8 yilik evliyiz aramiz 1 gun bile bozulmadi ama ben bebekten sonra asiri ilgiden bunaldim. Alisveris yapar beebgin ihtiyacını alir eve gelir yemek yapar temizlik yapar her konuda yardimci olmaya calisir ama cok fazla alanima girio bnce. Ben tek basima disari cikmak istiyorum veya babasiyla bakıyorum 2 gunde bir kapi calio veya ario geliyorum ben diye. Kendince iyilik yapio yardim edio ama ben cok bunaldim. Nasil diyebilirim ki ona bu sikintimi cok da hassas alingan bi kadin.
Ay bizimki de öyle hemen uyumuyor malesef bide meme olmadan zaten uyumuyor bende tek başıma okadar yoruluyorum ki artık uyusun da dinlemeyip diye meme veriyom bide bizimki emerken ayaklarını ittiriyor gaz coksrmaya çalışıyor aşağıdan mi gazı var acabaEsnemeye başlayınca hemen uyumuyor, mızırdanmaya başlayınca uyutmaya başlıyorum. Yoksa memede yarım saat savaş veriyoruz. Memede uyutmayı önermiyorlar ama etrafımdaki tecrübeli annelere sordum yeterki uyusun nasıl uyuyorsa kafasında herkesben de öyleyim açıkçası.
Kız bide emziriyom ya hemen uyumuyor öyle kucamda meme de bekliyom ben geçen misafir geldi bebegi uyut uykusu gelmiş diyorlarEsnemeye başlayınca hemen uyumuyor, mızırdanmaya başlayınca uyutmaya başlıyorum. Yoksa memede yarım saat savaş veriyoruz. Memede uyutmayı önermiyorlar ama etrafımdaki tecrübeli annelere sordum yeterki uyusun nasıl uyuyorsa kafasında herkesben de öyleyim açıkçası.
Aşağıdan gazını artık kolay çıkarıyor ama yine de yapıyor aynısını TunaAy bizimki de öyle hemen uyumuyor malesef bide meme olmadan zaten uyumuyor bende tek başıma okadar yoruluyorum ki artık uyusun da dinlemeyip diye meme veriyom bide bizimki emerken ayaklarını ittiriyor gaz coksrmaya çalışıyor aşağıdan mi gazı var acaba
Hahhahha bayramda ben de yaşadım bunu uyutmaya gittim 1 saat sonra misafir gitmiş zaten 15 dk sonra uyandıKız bide emziriyom ya hemen uyumuyor öyle kucamda meme de bekliyom ben geçen misafir geldi bebegi uyut uykusu gelmiş diyorlarama ben odaya bı gittim bidaha gelemedim
Ya bizim tanidik yok burda misafir pek gelmiyor arada eşimin iş arkadaşı gelir diye düşünüyorum artık ama bebeği nasıl uyutcam onlar varken bilmiyom meme verince hemen uyumuyor kiAşağıdan gazını artık kolay çıkarıyor ama yine de yapıyor aynısını Tuna
Hahhahha bayramda ben de yaşadım bunu uyutmaya gittim 1 saat sonra misafir gitmiş zaten 15 dk sonra uyandı
Bunu kaynanamlarin akşam çaya geleceği haberini alırken okumam pekiKizlar bise sorucam size. Ben kayinvalidemle ayni semtte oturuyorum. Ancak kendi annem yasagigim sehire 7_8 saat uzaklikta otobusle. Benim bebek kv'nin ilk torunu. Kendisi kasim ayinda ablasini kanserden kaybetti falan depresyondan cikamadi bnce ve hayati bnm oglan oldu. Bize ilk başlarda hergun geliyodu simdi 2 gunde bir mutlaka gelio. Ama aramadan geldiği de oluyo. Siz kayinvalidenizin istisnasiz 2 gunde bir eve gelmesinden rahatsizlik duyarmiydinz? Ben cok sıkılmaya basladim da artık.
Öğretmen emeklisi kendisi, mesafeli bi kadin biraz da asosyal. Isi gücü suan torunu. Baska bise dusunmuyo. Asiri ilgi asiri sevgi asiri bi korumacilik. Ben ogluma şunu yapcaaaammm,ben oglumu şuna goturceemmm, ben oglumu diye diye gezio evin icinde. Sonra da bana guzelim var mi yapilcak bise? Diye soruyo.diyemiyorum ki ay yok anne sen hergun gelme yeter diyeBende çok rahatsız olurdum ama kadına da uuzulurdum bir yandan bişey diyemezdim bend anne olduktan sonra biraz daha annelere karşı için eriyor ama eşinin annesi sonuçta kuzum bı sure sonra sıkılır bence oda başka hobiler falan yonelse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?