Ben de öyle düşünüyodum ilk. Doktor bana direkt manyak mısın kızım uyu işte ne güzel dedi
Ben de öyle düşünüyodum ilk. Doktor bana direkt manyak mısın kızım uyu işte ne güzel dedi
Önsütü fazla almış olabilir gibi geldiOğlumun kakası bu şekilde normal mi
İstanbul şehir napayım her gün olmadığı için böyle anlaştıkUCretsiz izin yolu göründü bize ozaman.napalim eşler çalışsın artık hocam ben fiyatları bilmediğim için soruyorum çok değil mi bu fiyat.bsy de yapmayacak sadece çocuk bakacak bide tüm hafta değil.sehir neresi bilmiyorum gerçi.
Maşallah Mustafa Kemal paşayaamin inşallah
benim oğlumun süt ürünleri alerjisi var.Diyete uymadığım zaman kakası böyle.Ama önsüt dengesizliği olursa da böyle olabiliyorOğlumun kakası bu şekilde normal mi
Bendim. Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp makat girişine içeri sokmadan masaj yapmıştım.Kaka gaz yapması için burda biri yazmıştı sanki popoya birşey yapıp kaka gaz yapmıştı bebeği
Ben de ikidir zeytinyağı ile yaptırıyorum kakayı burdan okumuştum. Kulak çubuğu değil de parmağımla popoya masaj yaptım 2 3 dk sonra abartı bi kaka yaptıBendim. Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp makat girişine içeri sokmadan masaj yapmıştım.
Oyyyy ne rahatsız ediyordur onlar içerde onu anlatınca ben rahatladımBen de ikidir zeytinyağı ile yaptırıyorum kakayı burdan okumuştum. Kulak çubuğu değil de parmağımla popoya masaj yaptım 2 3 dk sonra abartı bi kaka yaptı1.5 gündür yapmıyordu. İlk gelen kaka normale göre azıcık katıydı. Sonra normal haline döndü. Çocuk zayıfladı resmen göbeği küçüldü.
Bir buçuk gün çok değil ki. Bizimki 3 günde bir yapıyor. Doktor 5 güne kadar normal dedi.Ben de ikidir zeytinyağı ile yaptırıyorum kakayı burdan okumuştum. Kulak çubuğu değil de parmağımla popoya masaj yaptım 2 3 dk sonra abartı bi kaka yaptı1.5 gündür yapmıyordu. İlk gelen kaka normale göre azıcık katıydı. Sonra normal haline döndü. Çocuk zayıfladı resmen göbeği küçüldü.
Aç olsa kucağında da durmaz yani bizimki de öyleydi. Ben anakucağını mutfak bankosunun üstüne koyuyorum. Aspiratörü açıyorum kendi kendine uyuyoKızlar bizim bebe gündüz emerek uyuyor memeyi çekiyorum ağzından biraz bekliyorum kucağımda sonra anakucagina koyuyorum uyanıyor neden olabilirçok yoruldum yerimden kalkıp ta bişey yapamıyorum uyutup ta karnımı aç acsba öyle olsa kucağımda uyurmu gene
Ay öyle denim ana kucağında sallayarak da deniyorum.bide gündüz kaç uyku yapıyor bebe bellimiAç olsa kucağında da durmaz yani bizimki de öyleydi. Ben anakucağını mutfak bankosunun üstüne koyuyorum. Aspiratörü açıyorum kendi kendine uyuyogece rutini farklı desteksiz uyutmaya çalışıyorum ama gündüz dermanım kalmıyo aspiratör candır
Çok değil biliyorum ama günde 2 3 kaka yapardı 1.5 yapamayınca çok huzursuzlandı.Bir buçuk gün çok değil ki. Bizimki 3 günde bir yapıyor. Doktor 5 güne kadar normal dedi.
Canım oğlumun da gündüz uykusu çok yok.Yarım saat maks 2 saat uyur.Son zamanlarda gündüz tek seferde 2 saat uyuduğu neredeyse hiç olmadı.Gece uykusu iyi olduğu için illa uyutmaya çalışmıyorum.Uyuduğu anda arkada bir ses açıyorum yağmur , yol sesi vb.Bir de uyuduğu yerden başka yere koyunca genelde uyanıyor.Olduğum yere bırakıyorum nasılsa kısa uyuyacak diyeKızlar bizim bebe gündüz emerek uyuyor memeyi çekiyorum ağzından biraz bekliyorum kucağımda sonra anakucagina koyuyorum uyanıyor neden olabilirçok yoruldum yerimden kalkıp ta bişey yapamıyorum uyutup ta karnımı aç acsba öyle olsa kucağımda uyurmu gene
Valla bende bugün anladım karnı yokken keyifli açken ve uykusu varken hiç keyfi yokCanım oğlumun da gündüz uykusu çok yok.Yarım saat maks 2 saat uyur.Son zamanlarda gündüz tek seferde 2 saat uyuduğu neredeyse hiç olmadı.Gece uykusu iyi olduğu için illa uyutmaya çalışmıyorum.Uyuduğu anda arkada bir ses açıyorum yağmur , yol sesi vb.Bir de uyuduğu yerden başka yere koyunca genelde uyanıyor.Olduğum yere bırakıyorum nasılsa kısa uyuyacak diye
Ama kendi başına uslu durduğu anlar oluyor.O sırada piyano halısına koyuyorum baya ilgisini çekmeye başladı.Onlara bakıyor.Farkında olmadan ellerini sallarken onlara çarpıyor tutuyor.Tam karnı doyup altını temizlemişken yapıyorum bunları
Sanırım avokadodan bugün yemedim avokado rengi yeşil değildiÖnsütü fazla almış olabilir gibi geldi
çok teşekkür ederimBendim. Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp makat girişine içeri sokmadan masaj yapmıştım.
Benim kız da gündüzleri kucaktan bırakınca kısa sürede uyanıyor. Uykusunu alsın diye slingte uyutuyorum ben deKızlar bizim bebe gündüz emerek uyuyor memeyi çekiyorum ağzından biraz bekliyorum kucağımda sonra anakucagina koyuyorum uyanıyor neden olabilirçok yoruldum yerimden kalkıp ta bişey yapamıyorum uyutup ta karnımı aç acsba öyle olsa kucağımda uyurmu gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?