Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Eskiden oğlum çok sık kala yapardı altını her açtoğımda kakalı olurdu bez. Artık daha az yapıyor bugün sabah ve öğlen iki defa yaptı sonra bi daha hiç yapmadı
Rica ederim. Benim ki de sık yapardı. Sonra 3 güne bir yapmaya başladı. Hastaneye götürdük. Sert dışkılamiyorsa sorun yok dedi

Merhabalar bebegim 4 aylik olacak ama son 1 aydır besiginde sallanmadan uyumuyor sallamayı bırakınca uyanıyor surekli 1 saat besik sallıyorum hiçbirsey yapamıyorum bebegi böyle olan var mı neden kaynaklanır acaba

Merhabalar bebegim 4 aylik olacak ama son 1 aydır besiginde sallanmadan uyumuyor sallamayı bırakınca uyanıyor surekli 1 saat besik sallıyorum hiçbirsey yapamıyorum bebegi böyle olan var mı neden kaynaklanır acaba
Bizim bebeler daha 2 bucuk aylık civarı ama senin ki acaba dış çıkarmaya başlamış olabilir mi annesi kasinmalar başladıysa uykuya dalmakta zorlamiyor olabilir

Bizim bebeler daha 2 bucuk aylık civarı ama senin ki acaba dış çıkarmaya başlamış olabilir mi annesi kasinmalar başladıysa uykuya dalmakta zorlamiyor olabilir
Bilmiyorum ki eli surekli ağzında aslında salyasi da var ama doktor normal daha çıkmaz dis dedi anlamadim

Beşikte uyusa 1 saat beşik sallarım 🤦🏼‍♀️ sadece kucakta uyuyor. Yatağa koyunca uyanıyor, bazen 1 saat bazen daha fazla kucağımda tutuyorum. Şuan bile kucağımda 😥 belim sırtım kollarım koptu ağrıdan.

Kızlar galiba atak haftasına girdik.3 gündür huysuzlanıyor.Durmadan memede kalmak istiyor.Doyuyor sütüm de var.Hep bir ilgi istiyor ya kucağımıza alıcaz ya memede duracak.En kısa sürede geçer umarım🥲

Bilmiyorum ki eli surekli ağzında aslında salyasi da var ama doktor normal daha çıkmaz dis dedi anlamadim
Bizimki de salya akıtıyo sürekli ve eli hep ağzında. 9. Haftadayız daha diş için çok erken ama geçen hafta doktorumuz erken de çıkabilir dişleri. Diş kemikleri oluşmaya başlayınca da huysuzluk yapar demişti.

Bizimki de salya akıtıyo sürekli ve eli hep ağzında. 9. Haftadayız daha diş için çok erken ama geçen hafta doktorumuz erken de çıkabilir dişleri. Diş kemikleri oluşmaya başlayınca da huysuzluk yapar demişti.
Acaba diş kemiklerimi gelişiyor bizimde

Emzirdikten sonra mı 90 veriyorsunuz yoksa mama öğününde mi 90?
Canım benim bebeğim anne sütü alıyor ben şimdi işe başlayacağım Nisan 7 de biberon tutturmaya başladım oğluma akşam saat 8.30 da gece uykusuna geçiyor emziriyorum sonra gece 11-12 gibi rüya öğünü olarak 120 ml mama içiyor günde bir kez ona da yeni başladım

Canım benim bebeğim anne sütü alıyor ben şimdi işe başlayacağım Nisan 7 de biberon tutturmaya başladım oğluma akşam saat 8.30 da gece uykusuna geçiyor emziriyorum sonra gece 11-12 gibi rüya öğünü olarak 120 ml mama içiyor günde bir kez ona da yeni başladım
Neden mama vermeye başladınız ki? Gece öğününde de anne sütü alabilir. Çok mu uyanıyor geceleri? Gündüz sağılmış süt yoksa mecburen mama verilir de bence gece vermeyin sütünüz azalmasın.

Neden mama vermeye başladınız ki? Gece öğününde de anne sütü alabilir. Çok mu uyanıyor geceleri? Gündüz sağılmış süt yoksa mecburen mama verilir de bence gece vermeyin sütünüz azalmasın
Haklısın canım sütümüz az olduğu günler yapıyorum bunu zTen 3 tane çocuk olunca yorgunluktan bazen yemek yemeye bile fırsatım olmuyor toplasan 24 saatte belki bir kere falan ona da başlayalı 3 gün falan oluyor bu aralar sütümde azalma farkettim özellikle akşamları daha anlaşılır oluyor annem memlekete dönünce 3 çocukla kaldım bir başıma sanırım yorgunluk biraz azalma yapıyor sütümde ama gece her uyanışında emziriyorum

Yanlış bilgi olmasın lütfen .sizin paylastiginizda yanlislik var.
Ay konusunda..
ROTA aşısı .2ila 4.aylarda,yada 3ila 5.aylarda yapılıyor.

Biz oğlumda 6aydan sonra yaptirmistik menenjiti.ama hangi ayda hatırlayamadım.

O çoğu bebekte oluyormuş ufurum dedikleri.buyudukce geçiyormuş.ama ufurumle birlikte kalpte delik var mı ona bakitmak gerek.dogdugunda bsy demediler mi.biz oğluma kontrole gittiğimizde bı bayan vardı.3 aylıkken ufurum var demişler Dr yüzde 85 geçer demiş.6aylikti o gün.dr dan çıktı geçmiş mi dedim evet geçmiş dedi.sizin de öyle bsydir geçer merak etme.
Canım arkadaş doğru yazmış iki tane rota aşısı var biri 2 doz diğeri 3 doz 2 doz olan rotarix 2. Veya 4. ayda yada 3. Ve 5. Aylarda yapılıyor birde rotateq var o 3 doz 2-4-6 aylarda yapılıyor en geç 8. Aya kadar son dozun yapılması gerekiyor 3 doz olanın

Ya kızlar nolur bana yardım edin. Bebeğim 82 günlük ve uyanık olduğu her zaman sürekli mızmızlanıyor, ağlıyor, durmuyor hiçbir şekilde. Kaç farklı doktora kaç kere götürdüm sağlık açısından bir sorunu yok. Şimdi ailemin yanındayım ama cuma günü evime dönücem ve ne yapıcam bilmiyorum. Şu an üç kişi bile zor bakıyoruz, nolur bir fikir verin kucakta bile durmuyor. Beş dakika kucak, beş dakika anakucağı, beş dakika oyun halısı böyle böyle vakit geçirtmeye çalışıyoruz ama çok yorucu ağlıyor hep. Neyi olabilir fikri olan var mı nolur yardım edin 😪😪😪😪
Alerjik bir bebek olabilir mi alerjik bebekler genelde huzursuz olur çünkü

selam kızlar bayadır bakamıyorum 2.ay kontrolüne gittik doktor üfürüm var dedi cocuk kardiyolojiye gittik cok şükür gecici bişeymiş bir problem yok dedi 2.ay aşısı yaptırabildiniz mi verem aşısı sürekli açılmıyormuş kac gün önce bugünü tarih vermisti hemsire ama sabah arayıp bakanlık aşıları durdurdu dedi 2.bucuk aylık olacağız kim bilir ne zaman yapacaklar
Biz salı günü olduk canım 2 ay aşısını Nisan 22 de 3 ay kontrolü için çağırdılar

Menenjit oğlumda 6.aydan sonra yaptirmistik ama ayını hatırlayamadım.dr a gittiğimizde sorcam.
Menenjiti benim doktorum 7. Ayda başlayalım dedi 3.5 te rota yaptıracağım 6. Ayda yine karma aşılar ve çocuk felci aşısı var 7. Ayda bir doz bexero bir doz nimenrix yapalım 9. Ayda yine bexero yapılacak sonra 6 ay sonra son doz bexero olacak 2.nimenrix ne zaman olacak onu hatırlayamadım

Back
X