Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
emzik vermiş miydiniz bilmiyorum ama emzik deneyebilirsiniz biz mesela uykuyu beslenmeden ayırdık artık bazen beslenerek de uyuyor ama toksa emzik yardımıyla kucağımda pişirilerek uyutabiliyorum böyle olunca uyku sadece bana bağlı olmamış oluyor haliyle daha rahat olur kucağımda uyuturken pişlıyorum emziğini veriyorum tamamen dalıyor böyle emziği atıyor ondan sonra yerine koyuyoruz

bizim de öyleydi ama ben zorlandigim için öyleydi çocuk reddetmemişti farklı pozisyonda emzirmeyi deneyebilirsiniz belki ayakta eğer suda rahatlıyorsa duşta öyle öyle alışabilir

Burun akıntısı geniz akıntısı vardı doktora özellikle gitmedik ama göz muayenesinde hoca fark etmiş bol bol emzirin demişti bunun tek çözümü en iyi çözümü o dedi
Ay sağolun ne kadar sürede geçti sizin

Ay sağolun ne kadar sürede geçti sizin
2-3 güb kadar sürdü şimdi ara ara hala oluyo ama geçiyo kendiliğinden.
ateşi yoksa burun temizledikten sonra attığı balgam koyu sarı yeşil değilse zaten bi ilaç vermeyecekler ama bunlar varsa antibiyotiklik olabilir takip edin mutlaka

Kızlar ingilizce ama anladığım dolapta 3-8 gün diyor bizler maksimum 4 gün diye biliyoruz ya

Eklentiler

• IMG_4113.webp
    IMG_4113.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 21
Eki Görüntüle 3568668
İyi bayramlar teyzoşlar 🤍🌸
Mert Arslan ellerinizden öper.
Kanki bebişlere selam söyler. 🥰
Ay onu yesinler ballı lokma
Biz bugün gazla cebelleşiyoruz 🥲 dün kan verdi baya diye dedik ilk hafta sağdığım güzel sütlerden vereyim zaten 3 ay olacak, ama galiba yanlışlıkla soğan yediğim gün sağdığım sütü vermişim o günde mahvolmuştu yavrum şimdi de mahvoldu. Zaten gazdan 5'den beri uyanıktık tam düzeldi derken gene mahvoldu

Ay onu yesinler ballı lokma
Biz bugün gazla cebelleşiyoruz 🥲 dün kan verdi baya diye dedik ilk hafta sağdığım güzel sütlerden vereyim zaten 3 ay olacak, ama galiba yanlışlıkla soğan yediğim gün sağdığım sütü vermişim o günde mahvolmuştu yavrum şimdi de mahvoldu. Zaten gazdan 5'den beri uyanıktık tam düzeldi derken gene mahvoldu
Vallahi ben gaz yapacak yiyecekleri yesem de yemesem de gaz Olduğunu fark ettim belki şiddeti artıyordur kuru fasulyeyi yiyince bilmiyorum ama bazı doktorlarda alakası olmadığını söylüyorlar annenin gazi bebeğe geçmez diyorlar bilmiyorum ben de açıkçası abartmamakla birlikte arada bir kuru fasülye nohut falan yiyorum yani.

Vallahi ben gaz yapacak yiyecekleri yesem de yemesem de gaz Olduğunu fark ettim belki şiddeti artıyordur kuru fasulyeyi yiyince bilmiyorum ama bazı doktorlarda alakası olmadığını söylüyorlar annenin gazi bebeğe geçmez diyorlar bilmiyorum ben de açıkçası abartmamakla birlikte arada bir kuru fasülye nohut falan yiyorum yani.
Vallahı artık içim acıyor tam gülüyor yavrum sonra bir sancı geliyor ıkınıp çığlık kıyamet. Valla doktor son 1.5 ay dayan dedi ama yani biz yorulduk o bizden daha çok yoruldu

Vallahı artık içim acıyor tam gülüyor yavrum sonra bir sancı geliyor ıkınıp çığlık kıyamet. Valla doktor son 1.5 ay dayan dedi ama yani biz yorulduk o bizden daha çok yoruldu
Bizimde artık azalmaya başladı sanki maşallah diyim. Ama hala var sadece eskisi kadar sık ve uzun süreli değil. Bakalım. İnşallah az kaldı. 🙏🏻 yarın 3 aylık olcak oğluşum. 🤣 ama olması gereken günde doğsaydı 5-6 haftalık olacaktı. Hangisini esas alacaz 🙈

Bizimde artık azalmaya başladı sanki maşallah diyim. Ama hala var sadece eskisi kadar sık ve uzun süreli değil. Bakalım. İnşallah az kaldı. 🙏🏻 yarın 3 aylık olcak oğluşum. 🤣 ama olması gereken günde doğsaydı 5-6 haftalık olacaktı. Hangisini esas alacaz 🙈
Ay size maşallah. Umarım gittikçe azalır biter. Valla biz 63 günlüğüz sanırım pik yaptığı günlerdeyiz. İnt 8. Hafta civarı pik olur diyor hep aşırı yorucu sürüyor atakları sürekli kucak yürü et ağlıyor valla ona üzülüyorum kendine üzülüyorum. Tek iyi yanı sürekli evde yürümekten kilo veriyorum hızlıca

kızlar sling ya da ana kucağı memnun kaldığınız çok zahmetli olmayan tek parça pratik bir ürün var mı? biraz da ekonomik 😅 kısa süre kullanılacağı için aşırı pahalı da olmasın istiyorum.
evde işlerimi yaparken koyamıyprum aşağıda bişeylere kediden dolayı. bari üzerimde taşıyıp hallediyim ortalıkta dolaşmalı işleri

kızlar sling ya da ana kucağı memnun kaldığınız çok zahmetli olmayan tek parça pratik bir ürün var mı? biraz da ekonomik 😅 kısa süre kullanılacağı için aşırı pahalı da olmasın istiyorum.
evde işlerimi yaparken koyamıyprum aşağıda bişeylere kediden dolayı. bari üzerimde taşıyıp hallediyim ortalıkta dolaşmalı işleri
Valla benimkini ben trden almadım ondan fiyatı uyguna geldi ama aşırı konforlu eşim bayıldı hep onla uyutuyor kolik ataklarsa süper gücümüz. babybjörn ama büyük modeli harmony olan uzun süre kullabiliyorsun yüksek kiloya kadar. Ebebek fiyatı daha iyi bu arada diğer sitelere göre

selam kızlar nasılsınız? Ben afedersiniz ama berbat haldeyim. sizi merak ettim

Kizlar bebegim tek meme emiyor. Meme reddi yasamistik sonra yeter ki emsin diye hep sagi teklif ettim simdi de soldan emmiyor cocuk. Sol gogus ucum daha kucuk ve ice donuk. Vermeden sagip cikartiyorum yine de almiyor. Sorun degil ama surekli sag emdigi icin sagda tazyik sorunu yasamaya basladik. Ayrica sag meme cok daha doldugu icin kocaman duruyor digerinin yaninda. Bir de cok sarkti. Daha iki ayligiz tum emzirme sureci boyle gider mi? Tecrubeli annelerden var mi tek meme ile emzirme yapan 😟😔
Canım ben yaşamadım ama bunu yaşayan arkadaşım şöyle çözmüştü atıyorum sağ memeyi verirken bebeğin başı da sağda duruyor ya aynı şekilde sol memeyi de aynı pozisyonda vermişti yine sağ memeyi verir gibi başı sağda duracak şekilde uzatıp sol memeyi vermişti bu şekilde çocuk alışmıştı

kubbe Anakucağı Cepli Bebek Taşıma Şalı, Bebek Askısı Sling - Fiyatı, Yorumları

Ben bunu kullanıyorum. Çok çok memnunum. Hemde fiyatı uygun. Kumaşı güzel pamuklu esnek. Makinede yıkadım. Kurutmada kuruttum. Hiç bişey olmadı. Başka renginden de almayı düşünebilirim yaz için açık renk. 👍🏻
Evde buna koyuyorum her işimi yapıyorum. 5 dk da uyuyor. İlk başta biraz direniyor. Ama iki hop zıp koridorda tamam nakavt. 🤣
Ama sıkı bağlaman lazım gevşek olursa çok rahatsız oluyor.

Back
X